سلام
من از gmail می توانم ایمیل دریافت کنم ولی نمی توانم ایمیل ارسال کنم فقط به GMAIL
خطا Mail delivery failed: returning message to sender
چند روزی هست ای اتفاق افتاده مشکل از کجاست لطفا راهنمایی کنید
من از gmail می توانم ایمیل دریافت کنم ولی نمی توانم ایمیل ارسال کنم فقط به GMAIL
خطا Mail delivery failed: returning message to sender
چند روزی هست ای اتفاق افتاده مشکل از کجاست لطفا راهنمایی کنید
خروجی دستور زیر را بدید اینجا:
telnet gmail-smtp-in.l.google.com 25
ارادت
سلام
اگر سرورتون ایران است طبیعی است چند روزه که متاسفانه اکثر دیتاسنتر های ایرانی با جیمیل مشکل پیدا کرده اند که مشکل هم با توجه به پیگیری های ما از طرف زیر ساخت ایران است که پورت هارو بسته روی این شبکه
موفق باشید
بله سرور من ایران است
فقط امکان ارسال به جمیل نیست به یاهو می باشد
لطفا راهنمایی کنید روش حل این موضوع چگونه است
پس دقیقا همین مشکل را دارید هیچ راهی برای شما نیست دوست خوبم جز صبر کنید مسئولان شبکه های ایران بررسی کنند ما از طرف خودمان چون شبکه خصوصی داریم در حال پیگیری جدی این مشکل هستیم
ما هم سرور اختصاصی و مجازی ایران داریم و دقیقا چند روزی هست که این مشکل بوجود آمده و مشتریان دائما تماس میگیرند و هرچقدر هم سرور را کانفیگ کردیم و فایروال و .. رو خاموش و روشن کردیم، و تنظیمات رو تغییر دادیم ولی متاسفانه تاثیری نداشت. ای کاش مسئولان محترم قبل از انجام چنین کارهایی کمی هم به فکر مردم و کاربران باشند و حداقل یک اطلاع رسانی کنند که مردم و شرکت های خدمات دهنده دچار این مشکلات نشوند. از طرفی کاربران را تشویق به استفاده از خدمات دیتاسنترهای داخل ایران با این هزینه های بالا، میکنند و از طرفی هم چنین مشکلاتی را بوجود می آورند.
ویرایش توسط sitegostar : October 21st, 2013 در ساعت 17:01
با سلام
من هم دقیقا همین مشکل را روی هر دو سرورم داشتم. ولی یکی از سرورام توسط پشتیبانیش مشکلش حل شد. فکر می کنم راهی وجود داشته باشه.
از پشتیبانی سایت خواستم که راه حلشو بگه . اگر اعلام کردن همینجا قرار میدم.
لطفا به جواب رسیدید به منم اطلاع بدید
با سلام
متاسفانه این مشکل روی سرورهای ایران تاثیر گذاشته و هیچ راهی برای رفع این مشکل تا برداشتن محدودیت از طرف زیر ساخت نیست.
در حال حاضر تنها راه جایگزین استفاده موقتی از smtp از سروری خارج از کشور خواهد بود تا بعدا که درست شود.
ارائه خدمات طراحي انواع وب سايت، طراحي گرافيك، بهينه سازي سرعت، سئو و...خدمات whmcs، ماژول شمسي ساز و مديريت محتوا
طراحي انواع قالب اختصاصي و تبديل ساير قالب ها به whmcs
Venon Web Developers - VENON.ir
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)