-
November 25th, 2014, 11:57
عضو جدید
درخواست آموزش کانفگ سرور
با سلام دوستان من کسی رو میخوام که بهم کانفیگ موارد زیر رو یاد بده. هزینه هم هر چقدر بشه من تقدیم خواهم کرد.مواردی که انتظار داریم یاد بگیرم: 1- کانفیگ سرور لینوکس و ویندوز2- کانفیگ امنیتی سرورهای لینوکس و ویندوزی3- کانفیگ امنیتی و فنی سرورهای سی پنل و دایرکت ادمین4- کانفیگ سرور دانلود سنتر5- آموزش کار با vmware . 6- اموزش میتروتیک و نحوه مدیریت شبکه با میتروتیک ( مشاهده پهنای باند و ... ) دوستانی که می تونند اموزش از راه دور بدهند اعلام کنند. این اموزش می تونه از طریق اسکایپ و ... انجام بشه. پیشاپیش تشکر
-
-
November 25th, 2014 11:57
# ADS
-
November 25th, 2014, 11:58
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها ازNetfollower به دلیل پست مفید
-
November 25th, 2014, 12:04
عضو انجمن
پاسخ : درخواست آموزش کانفگ سرور
دوستِ عزیز به گفته ی دوستِ عزیزمون در بالا تمامی موارد را میتوانید از گوگل جستجو کنید و یاد بگیرید
در صورت تمایل از طریق اسکایپ در ارتباط باشید .
-
تعداد تشکر ها از SainaServer به دلیل پست مفید
-
November 25th, 2014, 12:21
-
تعداد تشکر ها از یاشار زوم به دلیل پست مفید
-
November 25th, 2014, 12:28
سلام
توضیحات در یاهو به شما گفته شد.
پیروز باشید.
-
تعداد تشکر ها از Yas-Host به دلیل پست مفید
-
November 25th, 2014, 13:13
عضو جدید
-
-
November 25th, 2014, 23:49
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
seyed-reza
با سلام دوستان من کسی رو میخوام که بهم کانفیگ موارد زیر رو یاد بده. هزینه هم هر چقدر بشه من تقدیم خواهم کرد.مواردی که انتظار داریم یاد بگیرم: 1- کانفیگ سرور لینوکس و ویندوز2- کانفیگ امنیتی سرورهای لینوکس و ویندوزی3- کانفیگ امنیتی و فنی سرورهای سی پنل و دایرکت ادمین4- کانفیگ سرور دانلود سنتر5- آموزش کار با vmware . 6- اموزش میتروتیک و نحوه مدیریت شبکه با میتروتیک ( مشاهده پهنای باند و ... ) دوستانی که می تونند اموزش از راه دور بدهند اعلام کنند. این اموزش می تونه از طریق اسکایپ و ... انجام بشه. پیشاپیش تشکر
سلام
دوست عزیز اگر میتونید حضوری تشریف بیارید شرکت در خدمت هستیم
اگر خیر از طریق ریموت هم قابل انجام هست
-
-
November 25th, 2014, 23:53
عضو انجمن
با درود و احترام.
بهتون پیشنهاد میکنم ابتدا خودتون از طریق مرجع های اصلی تلاش به یادگیری کنید و بعد صرفا از طریق همکاران رفع اشکال کنید. مطمئن باشید بهترین بازدهی و یادگیری بسیار قوی تر رو بهتون میده.
به امید موفقیت شما و سایر دوستان.
انسان های مثبت و موفق همیشه درباره راه حل ها فکر و صحبت میکنند و انسان های ناموفق درمورد مشکلات.
شما جزو کدام گروه هستید؟

-