-
November 23rd, 2014, 19:15
درخواست سرور مجازی
سلام دوستان
شرمنده باز وقتتون رو گرفتم
دوستان چندی پیش من یه تایپک زدم متاسفانه چون بدون اطلاعات قبلی عمل کردم بدجور ضرر کردم
متاسفانه یکی از هاستینگا حالا اسم نمیبرم پدر سایتم رو در آورد حتی نتونست تو چهار روز یه سایتو انتقال بده (بلد نبودن)
سرویس هایی بهم داد که اصلا بدردم نخوردن و دوستانی هم بودن که قیمت دادن ولی امروز که رفتم قیمت های نجومی بهمون دادن
من این سرویس ها رو نیاز دارم
1-
رم 2 گیگ - هارد حداقل 50 سی پی یو تک هسته سرعت دانلود و آپلود حداقل 50 مگ سیستم عامل لینوکس همراه با لایسنس کنترل پنل دایرکت ادمین (بجای این پلن میتونید هاست پربازدید با کیفیت و سرعت بالا قیمت بدید)
2-
رم دو گیگ - هارد حداقل 50 سی پی یو تک هسته سرعت دانلود و آپلود حداقل 50 مگ سیستم عامل ویندوز با کانفیگ iss کامل با دو درایو
3-
رم چهار گیگ - هارد 700 گیگ سی پی یو تک هسته سرعت دانلود از سرور برای کاربرا حداقل 50 مگ سیستم عامل ویندوز با کانفیگ کامل با دو درایو
دیتاسنتر مهم نیست کیفیت و سرعت مهمه و همچین رم کاملا واقعی نه نمایشی
دوستانی که در کانفیگ و انتقال مهارت ندارن خواهشا پیام ندن مخصوصا کسایی که نمیتونن از پلسک به حالا دایرکت ادمین یا سیپنل انتقال بدن (خواهش میکنم)
همه وی پی اس ها پنل ریبوت هم داشته باشن.
دوستانی که فکر میکنن سرشون شلوغه و نمیتونن کار رو رسیدگی کنن هم پیام ندن چون پشتیبانی هم مهمه.
دوستانی که تو سایتشون شماره ندارن و یا گوشیشون خاموشه هم پیام ندن.
ویرایش توسط love-me : November 23rd, 2014 در ساعت 19:20
-
-
November 23rd, 2014 19:15
# ADS
-
November 23rd, 2014, 19:55
عضو جدید
پاسخ : درخواست سرور مجازی
ویرایش توسط vpsgroups : November 23rd, 2014 در ساعت 20:04
دلیل: به دلیل عدم رعایت ادب درگذشته
وی پی اس گروپ ؛ ارائه دهنده سرور مجازی با ۲۴ ساعت تست رایگان، سرور ابری با پرداخت ساعتی، سرور اختصاصی، هاست SSD ابری و خدمات ویژه دیگر!
پشتیبانی --
sales@vpsgroups.uk -- تلگرام:@vpsgroups
-
-
November 23rd, 2014, 19:58
عضو انجمن
با سلام
سرور مجازی از دیتاسنتر هتزنر آلمان می توانیم به شما ارایه دهیم.
سرعت دانلود بالا به لیل خلوت بودن سرور
رم 2 با 50 گیگ با پهنای باند نامحدود ماهانه 38 هزار تومان
در صورت تمایل می توانید تست هم بکنید.
با بنده از طریق پ خ در تماس باشید.
Host24.Co - اعضا
-
-
November 23rd, 2014, 20:08

نوشته اصلی توسط
vpsgroups
افر پس گرفته شد
شما همونی نیستی که بهمون از ترس اینکه بفهمم چه پلانی تحویل من بخوای بدی حتی یه لینک دانلود برا تست ندادی؟
ویرایش توسط love-me : November 24th, 2014 در ساعت 02:27
-
-
November 23rd, 2014, 20:12
عضو انجمن
براي همه گيزينه هاي شما افر مناسبي داريم با قيمت و كيفيت عالي - تست هم داده مي شود - پيشنهاد ميكنم جهش سرور رو تست كنيد يك يوزر شاكي نداريم و به اميد خدا نحواهيم داشت.
قيمت ها :
براي سرور اول يك هاست پربازديد بسيار قدرتمند ماهانه حدود 10 تومان با يك ماه رايگان
براي سرور دوم ماهانه 25 تومان
و براي سرور سوم ماهانه 60 تومان ارائه ميديم با 8 گيگ رم و 1 ترابايت هارد !!! ( چون سرور 32 گيگ رم هست و كلا 4 سرور روي اون قرار خواهد گرفت و رم و سي پي يو سرور خيلي خاليه )
-
-
November 23rd, 2014, 20:24

نوشته اصلی توسط
jaheshserver
براي همه گيزينه هاي شما افر مناسبي داريم با قيمت و كيفيت عالي - تست هم داده مي شود - پيشنهاد ميكنم جهش سرور رو تست كنيد يك يوزر شاكي نداريم و به اميد خدا نحواهيم داشت.
قيمت ها :
براي سرور اول يك هاست پربازديد بسيار قدرتمند ماهانه حدود 10 تومان با يك ماه رايگان
براي سرور دوم ماهانه 25 تومان
و براي سرور سوم ماهانه 60 تومان ارائه ميديم با 8 گيگ رم و 1 ترابايت هارد !!! ( چون سرور 32 گيگ رم هست و كلا 4 سرور روي اون قرار خواهد گرفت و رم و سي پي يو سرور خيلي خاليه )
من شما رو خوب میشناسم
اون موقع ازت یه هاست گرفتم
هاستتون خوب بود
منتظرم اکسپت رو تو یاهو بزنید
من نمیدونستم بازم دارید کار میکنید
-
-
November 23rd, 2014, 20:24
عضو انجمن

لینک خرید : وب پویان - سرور مجازی
کشورهای قابل ارائه : آلمان - امریکا - انگلستان - فرانسه
در صورتی که هارد و رم مورد نیاز شما در آفرها موجود نیست می توانید در حین سفارش رم و هارد بیشتر انتخاب کنید
-------- (((( دارای نماد اعتماد )))) ------
منابع اختصاصی - تحویل حداکثر ۲ ساعت - بازگشت کامل هزینه در صورت نارضایتی تا ۷۲ ساعت - پشتیبانی ۲۴ ساعته
تلفن پشتیبانی و مشاوره : ۰۹۳۶۰۰۳۹۳۱۵
-
-
November 23rd, 2014, 20:31
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
love-me
سلام دوستان
شرمنده باز وقتتون رو گرفتم
دوستان چندی پیش من یه تایپک زدم متاسفانه چون بدون اطلاعات قبلی عمل کردم بدجور ضرر کردم
متاسفانه یکی از هاستینگا حالا اسم نمیبرم پدر سایتم رو در آورد حتی نتونست تو چهار روز یه سایتو انتقال بده (بلد نبودن)
سرویس هایی بهم داد که اصلا بدردم نخوردن و دوستانی هم بودن که قیمت دادن ولی امروز که رفتم قیمت های نجومی بهمون دادن
من این سرویس ها رو نیاز دارم
1-
رم 2 گیگ - هارد حداقل 50 سی پی یو تک هسته سرعت دانلود و آپلود حداقل 50 مگ سیستم عامل لینوکس همراه با لایسنس کنترل پنل دایرکت ادمین (بجای این پلن میتونید هاست پربازدید با کیفیت و سرعت بالا قیمت بدید)
2-
رم دو گیگ - هارد حداقل 50 سی پی یو تک هسته سرعت دانلود و آپلود حداقل 50 مگ سیستم عامل ویندوز با کانفیگ iss کامل با دو درایو
3-
رم چهار گیگ - هارد 700 گیگ سی پی یو تک هسته سرعت دانلود از سرور برای کاربرا حداقل 50 مگ سیستم عامل ویندوز با کانفیگ کامل با دو درایو
دیتاسنتر مهم نیست کیفیت و سرعت مهمه و همچین رم کاملا واقعی نه نمایشی
دوستانی که در کانفیگ و انتقال مهارت ندارن خواهشا پیام ندن مخصوصا کسایی که نمیتونن از پلسک به حالا دایرکت ادمین یا سیپنل انتقال بدن (خواهش میکنم)
همه وی پی اس ها پنل ریبوت هم داشته باشن.
دوستانی که فکر میکنن سرشون شلوغه و نمیتونن کار رو رسیدگی کنن هم پیام ندن چون پشتیبانی هم مهمه.
دوستانی که تو سایتشون شماره ندارن و یا گوشیشون خاموشه هم پیام ندن.
سلام .
می تونیم با 150 هزار تومان سه سرور با مشخصات زیر بهتون بدیم :
سرور چهار گیگ اول با کنترل پنل دایرکت ادمین رایگان + کانفینگ تضمین شده و هارد 250 گیگابایت و تضمین کیفیت . ( انتقال بک آپ سی پنل یا پلسک و یا دایرکت ادمین به دایرکت ادمین رایگان هست ) .
سرور چهار گیگ رم دوم مخصوص آپلود و دانلود ( سرور مخصوص این کار تهیه شده ) . که تضمین آپلود و دانلود حداقل 500 مگابیت در ثانیه .
و سرور سوم هم هشت گیگ رم مخصوص سرور دانلود با 1 ترابایت فضا و پهنای باند نامحدود .
تمام موارد بالا کیفیت تضمین شده هست .
ویندوز سرور ها دارای لایسنس قانونی می باشند .
پنل ریبوت و تحت وب وی ام ور داده میشه و می تونن از اختصاصی بودن منابع مطمئن بشین .
با آی دی asrhosting و یا شماره تماس 09136298914 تماس بگیرید و یا داخل سایت تیکت باز کنید : اعضا - عصر هاستینگ .
ویرایش توسط asrhosting : November 23rd, 2014 در ساعت 20:47
-
-
November 23rd, 2014, 20:31
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
love-me
من شما رو خوب میشناسم
اون موقع ازت یه هاست گرفتم
هاستتون خوب بود
منتظرم اکسپت رو تو یاهو بزنید
من نمیدونستم بازم دارید کار میکنید
نمدونم ياهو من مشكل داره چون نيامده درخواستش
id : amir_sun20
-
-
November 23rd, 2014, 20:35
عضو انجمن
سلام
آفر ویژه پاییزه از دیتاسنتر OVH فرانسه با ارائه ای پی از 12 کشور اروپایی
|
پلن 1 |
پلن 2 |
پلن 3 |
پلن 4 |
پلن 5 |
CPU |
1000MHZ 2core |
1500MHZ 2core |
2000MHZ 2core |
2500MHZ 2 core |
3000MHZ 2 core |
Ram |
1GB |
2GB |
3GB |
4GB |
6GB |
HDD |
20GB |
40GB |
60GB |
80GB |
100GB |
Port |
1Gbps |
1Gbps |
1Gbps |
1Gbps |
1Gbps |
BW |
Unlimited |
Unlimited |
Unlimited |
Unlimited |
Unlimited |
منابع |
اختصاصی |
اختصاصی |
اختصاصی |
اختصاصی |
اختصاصی |
Location |
Fr,UK,Gr,Sp,It |
Fr,UK,Gr,Sp,It |
Fr,UK,Gr,Sp,It |
Fr,UK,Gr,Sp,It |
Fr,UK,Gr,Sp,It |
قیمت - تومان |
25,000 |
35,000 |
43,000 |
49,000 |
59,000 |
قیمت آفر و تمدید - تومان
|
16,000
|
26,000
|
34,000
|
40,000
|
50,000
|
قیمت – سه ماهه |
40,000 |
70,000 |
94,000 |
112,000 |
142,000 |
کد تخفیف دائمی : OVH
هزینه تمدید و هزینه آفر یکسان است
برگشت وجه تا 24 ساعت درصورت نارضایتی
Yahoo ID: one.server@sbcglobal.net
فروش سرور مجازی از 12 کشور اروپا | وان سرور | هاست | سرور مجازی | سرور اختصاصی | ثبت دامین/

دارای نماد دائم اعتماد الکترونیکی از وزرات صنعت و معدن و تجارت
▓▒ وان سرور◄TelegramID:
@hassanfe ||TEL: 026.910.10.914►
وان سرور▓▒
-