-
November 19th, 2014, 20:47
عضو انجمن
حواله.کام
http://havaale.com
این دامین به دستور دبیرخانه کارگروه مصادیق مجرمانه اینترنتی مسدود شده است
چنانچه مالک این تارنما به مسدود سازی و پالایش تارنمای خود اعتراض و شکایت دارد می تواند جهت پیگیری از طریق نشانی rafefilter.internet.ir شکایت خود را به دبیرخانه کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه ارسال نماید.
با سپاس | واحد ارائه دهندگان خدمات میزبانی / دبیرخانه کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه | تلفن/نمابر: 02133927413
مدیران هاستینگ به شماره ثبت : 443690 با مسئولیت محدود
نماد اعتماد ، ثبت شده در ساماندهی
-
تعداد تشکر ها از modiranhosting به دلیل پست مفید
-
November 19th, 2014 20:47
# ADS
-
November 19th, 2014, 20:52
پاسخ : حواله.کام
این تاپیک اسپمتون چه ربطی به انجمن داشت ؟ مگه انجمن برای اخبار و گزارشات سایت ها است :|
-
-
November 19th, 2014, 20:57
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
HPxf
این تاپیک اسپمتون چه ربطی به انجمن داشت ؟ مگه انجمن برای اخبار و گزارشات سایت ها است :|
دوست عزیزاسپم نبود صرفا جهت اطلاع رسانی بود آمار تراکنش های این سایت نوپا رو دارید ؟ میدونید چندین نفر اعتماد کردند و تراکنش انجام دادند روی این سایت ؟
لطفا در صورتی که با تاپیک و بنده مشکل دارید گزارش بفرمائید.
درپناه حق
مدیران هاستینگ به شماره ثبت : 443690 با مسئولیت محدود
نماد اعتماد ، ثبت شده در ساماندهی
-
تعداد تشکر ها از modiranhosting به دلیل پست مفید
-
November 20th, 2014, 02:15
عضو انجمن
-
-
November 20th, 2014, 05:37
عضو انجمن
سلام
یکم مشکوک هست مگه صفحه ی فیل تر-ینگ چند نوع داریم!
اگر فیل=تر بود که می بایست دایرکت شه روی پیوندها این
یک اچ تی ام ال ساده داره!که شاید یارو خودش نوشته گذاشته ایندکس!
ارادت
بخشی از راه حل باشین نه باعث ایجاد مشکلات
-
تعداد تشکر ها از007 به دلیل پست مفید
-
November 20th, 2014, 05:39
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
007
سلام
یکم مشکوک هست مگه صفحه ی فیل تر-ینگ چند نوع داریم!
اگر فیل=تر بود که می بایست دایرکت شه روی پیوندها این
یک اچ تی ام ال ساده داره!
ارادت
امکان داره به هاستینگ زنگ زدن و این رو انداخته
-
-
November 20th, 2014, 05:47
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
!MihanIt!
امکان داره به هاستینگ زنگ زدن و این رو انداخته
سلام
کارگروه فیل-ترینگ به جایی زنگ نمیزنه!چون در بالادست هستن و فشاردن یک دکمه و باواردکردن یک یورل کار انجام میشه
وقرار نیست به تک تک هاستا زنگی زده شه 
درنهایت اشتباهم کنن شما باید دوهزاربار بری تا اخرش سایت دوباره باز شه
دوست گرامی این یارو هم خودش دیده داره کار اشتباهی میکنه این رو گزاشته
انتقال وچه اینترنتی بین بانکی خیلی اشتباه بزرگی هست که داشته انجام میداده با حساب خودش که فهمیده و تعطیلش کرده
ارادت
ویرایش توسط 007 : November 20th, 2014 در ساعت 05:49
-
تعداد تشکر ها از 007 به دلیل پست مفید
-
November 20th, 2014, 06:07
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
007
سلام
کارگروه فیل-ترینگ به جایی زنگ نمیزنه!چون در بالادست هستن و فشاردن یک دکمه و باواردکردن یک یورل کار انجام میشه
وقرار نیست به تک تک هاستا زنگی زده شه

درنهایت اشتباهم کنن شما باید دوهزاربار بری تا اخرش سایت دوباره باز شه
دوست گرامی این یارو هم خودش دیده داره کار اشتباهی میکنه این رو گزاشته
انتقال وچه اینترنتی بین بانکی خیلی اشتباه بزرگی هست که داشته انجام میداده با حساب خودش که فهمیده و تعطیلش کرده
ارادت
عزیزم من از فتا تا به حال بهم زنگ زدن و اطلاعات چند تا کاربر خواستن و من هم دادم این چیز عادیه البته راست هم میگین در برخی موارد زنگ میزنند نه همشون
ممنون
-
-
November 20th, 2014, 17:34
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
!MihanIt!
عزیزم من از فتا تا به حال بهم زنگ زدن و اطلاعات چند تا کاربر خواستن و من هم دادم این چیز عادیه البته راست هم میگین در برخی موارد زنگ میزنند نه همشون

ممنون
سلام برادر من .من راجبه فیل=ترینگ صحبت کردم و این که به این نحوفیل=ترینگ نمیشه سایتی با قرار دادن یک ایندکس اونم توسط هاست!
و نظری شما دادی اصلا به مسله ای که من بهش اشاره کردم ربطی نداره . تمامی درخواست ها ی فیل=ترینگ به سایت ساماندهی ارجاع میشه حتی از پلیس فتا
و اونها سایت رو فیل=ترینگ میکنن یعنی پلیس فتاهم دسترسی به اینکه سایتی رو خودش فیل=تر کنه نداره و درخواستشو به ساماندهی ارسال میکنه .
اینکه پلیس فتازنگ بزنه به هاستینگ و اطلاعات مشتری رو بخواد که چیز معلوم و روتینی هست که اصلا صحبت من در این زمینه نبود که شما گفتی.
ارادت
-
تعداد تشکر ها از 007 به دلیل پست مفید
-
November 20th, 2014, 18:53
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
007
سلام برادر من .من راجبه فیل=ترینگ صحبت کردم و این که به این نحوفیل=ترینگ نمیشه سایتی با قرار دادن یک ایندکس اونم توسط هاست!
و نظری شما دادی اصلا به مسله ای که من بهش اشاره کردم ربطی نداره . تمامی درخواست ها ی فیل=ترینگ به سایت ساماندهی ارجاع میشه حتی از پلیس فتا
و اونها سایت رو فیل=ترینگ میکنن یعنی پلیس فتاهم دسترسی به اینکه سایتی رو خودش فیل=تر کنه نداره و درخواستشو به ساماندهی ارسال میکنه .
اینکه پلیس فتازنگ بزنه به هاستینگ و اطلاعات مشتری رو بخواد که چیز معلوم و روتینی هست که اصلا صحبت من در این زمینه نبود که شما گفتی.
ارادت
معذرت میخوام منظورتون رو نگرفته بودم
باز هم میگم معذرت میخوام
-