-
November 19th, 2014, 11:53
عضو انجمن
درخواست راهنمایی جهت اسکریپت بازی آنلاین
با سلام دوستان عزیز
بنده قصد راه اندازی یک سایت بازی های آنلاین و کم حجم به صورت فلش رو دارم و اسکریپت های زیادی واسه این کار وجود داره دوستانی که قبلا از این قبیل سایت ها داشتن یا دیدن اگر محبت کنن بنده رو یه راهنمایی کنید ممنونم میشم . بهترین سیستم واسه راه اندازی این مدل سایت ها چیست ؟
-
-
November 19th, 2014 11:53
# ADS
-
November 19th, 2014, 12:16
عضو انجمن
پاسخ : درخواست راهنمایی جهت اسکریپت بازی آنلاین

نوشته اصلی توسط
artuore
با سلام دوستان عزیز
بنده قصد راه اندازی یک سایت بازی های آنلاین و کم حجم به صورت فلش رو دارم و اسکریپت های زیادی واسه این کار وجود داره دوستانی که قبلا از این قبیل سایت ها داشتن یا دیدن اگر محبت کنن بنده رو یه راهنمایی کنید ممنونم میشم . بهترین سیستم واسه راه اندازی این مدل سایت ها چیست ؟
اسکریپت معروف سایت بازی فلش تنها یکی هست که الان اسم دقیقش یادم نیست اینم یک نمونه سایت:
بازی آنلاین | سایت بازی فلش | بازی دخترانه | چت
-
-
November 19th, 2014, 13:54
یه سایت آماده داریم مال یکی از دوستامه جدیدا راه اندازی کرده و نزدیک به 250 گیم هم توش قرار داده .
پ خ دادم با مشخصاتش .
-
-
November 19th, 2014, 13:58
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mr-programer
یه سایت آماده داریم مال یکی از دوستامه جدیدا راه اندازی کرده و نزدیک به 250 گیم هم توش قرار داده .
پ خ دادم با مشخصاتش .
دوست عزیز بنده خریدار نیستم اینجا هم تاپیک خرید و فروش نیست ! فقط یه سوال پرسیدم همین !
-
-
November 19th, 2014, 13:59
عضو انجمن
سلام
پینشهاد من :
من قبلا استفاده میکردم البته رو یه ساب دامنه ! وردپرس نصب کنید و یه افزونه بازی انلاین رو روش اوکی کنید !
هر بازی فلش که باشه فقط لینکش رو بهش میدید بقیش اوکی هست از نظر سئو هم عالیست
بازدید و درآمدش هم تضمین شدس
-
تعداد تشکر ها از pc30 به دلیل پست مفید
-
November 19th, 2014, 14:02
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
pc30
سلام
پینشهاد من :
من قبلا استفاده میکردم البته رو یه ساب دامنه ! وردپرس نصب کنید و یه افزونه بازی انلاین رو روش اوکی کنید !
هر بازی فلش که باشه فقط لینکش رو بهش میدید بقیش اوکی هست از نظر سئو هم عالیست
بازدید و درآمدش هم تضمین شدس
مرسی دوست عزیزم پیشنهاد بسیار جالبی بود و به طور یقین همین کار رو انجام میدم .
ممنونم
-
-
November 19th, 2014, 14:02
حالا که دوستمون قصد خرید ندارن من راهنمایی کاملتری میکنم .
اخیرا تو بخش وردپرس یه پلاگین اضافه کردم به نام Userpro بیرون انجمن تا 60 تومن میفروشن منم ورژن آخرشو نزاشتم چون نمک نشناسی میکنن مردم دیدم پلاگینی که من گزاشتم رو میفروشن تصمیم گرفتم نزارم .
از اون پلاگین برا بخش کاربری استفاده کن نیاز به پلاگین دیگه ای نیست با چند تا کد میتونید بازی های رو توی وردپرس قرار بدین خیلی راحت .
موفق باشید .
-
تعداد تشکر ها از mr-programer به دلیل پست مفید
-
November 19th, 2014, 14:05
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mr-programer
حالا که دوستمون قصد خرید ندارن من راهنمایی کاملتری میکنم .
اخیرا تو بخش وردپرس یه پلاگین اضافه کردم به نام Userpro بیرون انجمن تا 60 تومن میفروشن منم ورژن آخرشو نزاشتم چون نمک نشناسی میکنن مردم دیدم پلاگینی که من گزاشتم رو میفروشن تصمیم گرفتم نزارم .
از اون پلاگین برا بخش کاربری استفاده کن نیاز به پلاگین دیگه ای نیست با چند تا کد میتونید بازی های رو توی وردپرس قرار بدین خیلی راحت .
موفق باشید .
این پلاگین توسط خود شخص شما نوشته شده یا به صورت رایگان یا پریمیوم در سایت های خارجی میشه پیدا کرد و ترجمه کرد ؟!
-
-
November 19th, 2014, 14:07
خیر این پلاگین بصورت پرمیوم تو سایت های خارج که نه تو سایت خودش به فروش میره .
این پلاگین نال شده هست تو تاپیکم گفتم مایل بودین هزینه اش رو به سایت سازنده پرداخت کنید .
من فقط فارسی سازی کردم و استایل هاشو با کمی تغییر با فارسی هماهنگ کردم .
-
-
November 19th, 2014, 14:09
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mr-programer
خیر این پلاگین بصورت پرمیوم تو سایت های خارج که نه تو سایت خودش به فروش میره .
این پلاگین نال شده هست تو تاپیکم گفتم مایل بودین هزینه اش رو به سایت سازنده پرداخت کنید .
من فقط فارسی سازی کردم و استایل هاشو با کمی تغییر با فارسی هماهنگ کردم .
به نظر شما آیا امکان Patch کردن این پلاگین هست ؟ این پلاگین به صورت نال شده از کجا قابل دریافت هست ؟!
-