شاید تاپیک یکم لوس باشه ولی میخوام بدونم بین مشتری ها کدام لوکیشن محبوبیت بیشتر داره جهت مجازی سازی؟
شاید تاپیک یکم لوس باشه ولی میخوام بدونم بین مشتری ها کدام لوکیشن محبوبیت بیشتر داره جهت مجازی سازی؟
ویرایش توسط hostfire : November 20th, 2014 در ساعت 14:52
خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند
هر کدوم مذیت خاص خودشو داره نمیشه گفت دقیق کدوم بیشتر میره
مثلا به نظر من و تجربه مشتریانی که ثابت بودن اکثرا امریکا
مشتریانی که بیشتر دونبال پینگ پائین و اکانتینگ بودن المان و فرانسه
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
البته مشتریان حرفه ای به این موضوع بیشتر اهمیت میدهند
کاربران تازه در خرید سرویس به کیفیت و معروفیت و اینا بیشتر اهمیت می دهند
ممکن است یکی از لوکشین آلمان سرویس بده یکی از فرانسه !
اولی تعداد بیش از حد سرویس بده و دومی مناسب بین سرویس ها منابع رو تقسیم کنه ! و بالعکس ! وکاربر دیگه میگه چون سرعت این خوبه لوکشین x خوبه پس !
و این تو ذهنش میمونه برای دفعات بعد !
به نظر در حال حاضر فرانسه بیشترین محبوبیت رو داشته باشه ! آمریکا که به خاطر تحریم ها یکم ریسک داره آلمانم که یکم از اعتبارش کم شده
شک نکن هتزنر آلمان :|
آلمان محبوبیت بیشتری داره
سلام.
بنده هم از آلمان و هم از فرانسه سرویس دهی کردم .
به نظر من فرانسه بخرید بحث محبوبیت بزارید کنار یه مقدار سلیقه ای شده.
شما میتونی روی سرور فرانسه مثلا رم 1 بدی 15 تومان ثابت و از اون طرف آی پی بیشتری بدی و سرور های فرانسه هم پورت قوی داره و همینطور سی پی یو قوی داره پس کم نمیاره اصلا .
اما آلمان خیر 32 آی پی میتونید بدید پورت ضعیف هست و اگه بخواهید سروری با سی پی یو قوی تری از آلمان تهیه کنید با توجه به 32 آی پی به صرفه نیست .
سروی که من در فرانسه بسته بودم ماهیانه با ست آپ 640 هزار تومان شده بود و تعداد آی پی هم تا جایی که کیفیت نیاد پایین میشه گرفت دیگه.
الان سروری که در آلمان بستیم به همراه هارد ssd و... 550 هزار تومان ماهیانه در میاد . با 32 آی پی خب اصلا صرفی نداره .
تجربه بنده بود مشتری به دنبال ارزانی هست اون اندک مشتری هاییم که به دنبال کیفیت هستند تعدادشون اونقدر کم هست و سرویس دهنده ها هم که خدازیادتر کنه دیگه خودتون میدونید اوضا به چه شکل هست
شاید بنده با آلمان یاد ندارم کار کنم اما به نظر من فرانسه و هلند ... اما خب مشتری اکانتینگ فرانسه و هلند و آلمان زیاده دیگه ...
آمریکا تا حالا کار نکردم نمیدونم حقیقت .
مهدی هلند رو هم اضافه کن. انتخاب خیلی خوبی میتونه باشه.
نمیدونم چی بگم والا ولی پورت خداییش المان و فرانسه بگیر نگیر داره جفتش نمیشه بگی اون یکی بهتره ولش نمیخوام بحث ایجاد بشه
آخه اینایی که شما میگی مشتری سرور ارزون میخواد اون مشتری واس ماه اول میخواد سرور رو نه دائم.....
من حاظرم ماه اول 200-300 تومن ضرر بدم ولی دائم باشه مشتریم
الان باز دو دل شدم .... شیطونه میگه ماه اول یه تومن بدم سرور فرانسرو بگیرم بعد با خودم میگم نه ولش کن همون المان رو بگیرم !! اخه والا تاپیک فروشا آلمان رو میبینم خیلی بیشتر از فرانسه انگار فروش داشته فروشنده
- - - Updated - - -
پاشو بیا یاهو
خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند
ببینید مشتری که هر ماه تمدید کنه دنبال کیفیته
بهترین کار خرید از رداستیشنه هم کیفیتش مناسبتره هم می تونید رم و هارد بالا بدید دست مردم
برید همون سرور 96 گیگ رم 101.99 پوندیشو سفارش بدید از خیلی جهاتم خیالتون راحت تره
من با فرانسه و آلمان (که می دونید منظورم کدوم دیتاسنتراس)خاطرات بدی دارم.
یا انگلیس یا هلند همینو بس
ویرایش توسط fasterhost : November 20th, 2014 در ساعت 16:28
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)