-
November 11th, 2014, 08:35
مشکل در بالا نیامدن سایت
من با یه مشکلی مواجه میشم
والا
به این صورت اسم سایت بالا میدد یعنی صفحه ای بالا نمیاد فقط اسم سایت نوشته میشه تو قسمت eror log این ارور رو مشاهدیه میکنم برای رفعش چه کار باید بکنم
کد:
[26-Oct-2014 19:29:27 UTC] PHP Warning: session_start() [<a href='function.session-start'>function.session-start</a>]: open(tmp/sess_f3cc9cb0eaf9e74dd6f8ea190cbd343d, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in /home/sorkhabi/public_html/includes/functions/sessions.php on line 93
برای رفعش چکار باید بکننم
ولی ادرس خود سایت بالا نمیاد ادرس مدیریتش بالا میاد خیلی عیبه ارور در SESION ها میده چی کار کنک هاستمم حجم هم داره
-
-
November 11th, 2014 08:35
# ADS
-
November 11th, 2014, 08:46
عضو انجمن
پاسخ : مشکل در بالا نیامدن سایت
قبلا درست بوده و بدون هیچ دستکاری امروز اینطور شده؟ یا کلا بار اول هست که می خواین راه اندازی کنین اسکریپتتان را؟
-
تعداد تشکر ها از jaheshserver به دلیل پست مفید
-
November 11th, 2014, 08:54

نوشته اصلی توسط
jaheshserver
قبلا درست بوده و بدون هیچ دستکاری امروز اینطور شده؟ یا کلا بار اول هست که می خواین راه اندازی کنین اسکریپتتان را؟
نه تو یه هاست دیگری اکی بوده بعد من اومدم به پشتیبان هاستم برای اینکه به سرور قوی تری بره گفتم بفرستین به یک هاست دیگه بعد تو هاست جدید که ریختن خود سایت بالا نمیاد اما قسمت پشتیبانیش بالا میاد بعد هم ارور sesion میده
-
-
November 11th, 2014, 09:01
عضو انجمن
بهتر به مدیر هاست بگین چک کنن . احتمال داره session رو فعال نکرده باشند
خودتان هم می تونید با کد زیر چک کنید.
<?php phpinfo(); ?>
-
تعداد تشکر ها از jaheshserver به دلیل پست مفید
-
November 11th, 2014, 09:02
وردپرس هست ؟
دستی ریستور کردید یا از طریق ssh مدیر سرور ریستور کرده ؟(در اینصورت مشکلتون رفع میشه)
-
تعداد تشکر ها از hamra به دلیل پست مفید
-
November 11th, 2014, 09:07

نوشته اصلی توسط
hamra
وردپرس هست ؟
دستی ریستور کردید یا از طریق ssh مدیر سرور ریستور کرده ؟(در اینصورت مشکلتون رفع میشه)
مدیر سرورم بهش گفته بودم اطلاعات یک هاستو داده بودم که منتقل کنه رفته فول بکاپ گرفته بعد ریستور کرده
اما مشکل من حل نمیشه
چی کار کنم
-
-
November 11th, 2014, 09:10

نوشته اصلی توسط
am0020
مدیر سرورم بهش گفته بودم اطلاعات یک هاستو داده بودم که منتقل کنه رفته فول بکاپ گرفته بعد ریستور کرده
اما مشکل من حل نمیشه
چی کار کنم
سایتتون سیستم وردپرس هست ؟
-
-
November 11th, 2014, 09:11

نوشته اصلی توسط
hamra
سایتتون سیستم وردپرس هست ؟
نه نیست وردپرس ا
-
-
November 11th, 2014, 09:15

نوشته اصلی توسط
am0020
اما مشکل من حل نمیشه
چی کار کنم
اگر مدیر سرور هم چک کردند (البته اگر از ssh تست ریستور کرده باشند ، که بعید میدونم ، مطمئنا دستی ریستور کردن ایشون) و مورد رفع نشده که میتونید سیستم مورد نظرتون رو مجددا روی هاستتون نصب کنید و در دیتا بیس جدید هم دیتابیس قبلی (از داخل بکاپ) رو ایمپورت کنید تا مشکل رفع بشه
-
-
November 11th, 2014, 09:17

نوشته اصلی توسط
hamra
اگر مدیر سرور هم چک کردند (البته اگر از ssh تست ریستور کرده باشند ، که بعید میدونم ، مطمئنا دستی ریستور کردن ایشون) و مورد رفع نشده که میتونید سیستم مورد نظرتون رو مجددا روی هاستتون نصب کنید و در دیتا بیس جدید هم دیتابیس قبلی (از داخل بکاپ) رو ایمپورت کنید تا مشکل رفع بشه
نه وردپرس نیست چه کار کنم دوباره بازگردانی کنم؟
-