-
November 10th, 2014, 01:46
عضو جدید
نمایندگی از iranserver.com یا persianwhois.com و یا irpowerweb.com یا netafraz.com ؟
با سلام و درود
ممنون میشم دوستانی که تجربه داشتن ...
ملاک ما فقط کیفیت و پشتیبانیست و قیمت مهم نیست !
بین سه سرویس دهنده بالا :
خرید نمایندگی هاست لینوکس ، نمایندگی هاست ایران و اروپا | ایران سرور
نمایندگی لینوکس (Cpanel)
نمایندگی میزبانی وب لینوکس | irPowerWeb
نت افراز - خرید هاست نمایندگی
مزیت هایی که هر کدوم برای من دارن :
ایران سرور : مشخصاتشون آپدیت هست . نسخه پی اچ پی و.... . ولی سی پنل نیست !
پرشین هویز : لاسیت اسپید و سی پنل
irpowerweb : سی پنل
نت افراز : نمیدونم! ولی تعریفشو زیاد شنیدم
در نهایت بیشتر کیفیت برامون ملاک هست !
اگر سرویسی بهتر از اینها میشناسید معرفی کنید
خواهشا آفر فروش ندید !
-
-
November 10th, 2014 01:46
# ADS
-
November 10th, 2014, 01:59
عضو انجمن
پاسخ : نمایندگی از iranserver.com یا persianwhois.com و یا irpowerweb.com یا netafraz.com ؟
بنده شخصا میهن میزبان را پشنهاد می کنم هم سرویس دهی و هم پشتیبانی در سطح بسیار بالایی می باشد.
پ.ن:یوزر هم دارن اینجا اگر اشتباه نکنم shahab-f هست.
-
تعداد تشکر ها از m2n به دلیل پست مفید
-
November 10th, 2014, 02:06
پاسخ : نمایندگی از iranserver.com یا persianwhois.com و یا irpowerweb.com یا netafraz.com ؟
دوست عزیز طبق تجربه شخصی 4 ساله من irpowerweb رو توصیه می کنم.
-
تعداد تشکر ها از parsa7 به دلیل پست مفید
-
November 10th, 2014, 02:13
نت افراز که حالا من باهاش همکاری داشتم / پشتیبانیشون تقریبا خوبه اما امنیت سرورشون جالب نبود . مشکل ابیوز همش روی سایت بود و هک میشد .
ایران سرور هم پشتیبانی جالبی ندارند . قبلا چند مورد سوال که داشتم و پرسیدم اصلا یک پاسخ دیگه می دادند و در کل خیلی دیر هم پاسخ میدن که اعصابت خورد میشه.
اون دو مورد دیگه رو اطلاعی ندارم.
-
تعداد تشکر ها از hamra به دلیل پست مفید
-
November 10th, 2014, 03:26
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
hamra
نت افراز که حالا من باهاش همکاری داشتم / پشتیبانیشون تقریبا خوبه اما امنیت سرورشون جالب نبود . مشکل ابیوز همش روی سایت بود و هک میشد .
ایران سرور هم پشتیبانی جالبی ندارند . قبلا چند مورد سوال که داشتم و پرسیدم اصلا یک پاسخ دیگه می دادند و در کل خیلی دیر هم پاسخ میدن که اعصابت خورد میشه.
مرسی
در مورد ایران سرور خودم هم همینطور فکر میکنم
-
-
November 10th, 2014, 06:48
عضو انجمن
با سلام و درود
در صورتی که قیمت براتون مهم نبوده و کیفیت و پشتیبانی رو مد نظر دارید میهن میزبان پیشنهاد میشه.
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از uoogle به دلیل پست مفید
-
November 10th, 2014, 11:04
با سلام
من با ایرانسرور کار کردم و پشتیبانی خیلی خوب هست.
در مورد بقیه شرکت ها نظری ندارم چون ازشون سرویس نداشتم.
اما به هر حال سرویس دهی و پشتیبانی تو ایران همه 100% نیست...
-
تعداد تشکر ها از beniking به دلیل پست مفید
-
November 10th, 2014, 11:54
سلام
شما در ایران سرور مشکلی داشتهاید؟ میتوانید شماره تیکتی که دیر رسیدگی شده است و یا پاسخ نامناسب دریافت کرده اید را برای من پیغام خصوصی نمایید؟
باتشکر
مظفری

نوشته اصلی توسط
hamra
-
تعداد تشکر ها از Mozafary به دلیل پست مفید
-
November 10th, 2014, 12:00
ما چندین سال است با ایران سرور در حال همکاری هستیم مشکل بابت پشتیبانی وجود ندارد
اگر تیکت ارسال نمایید حتما بررسی خواهد شد و پشتیبانی فنی خوبی دارند
و با مشتریان به خصوص آقای مظفری از همه نظر راه می آیند
-
تعداد تشکر ها از MahanDev به دلیل پست مفید
-
November 10th, 2014, 12:03
عضو انجمن
شاید صحبتم درست نباشه ولی سرویس های خودمون کیفیت خوبی دارند .
تنها زمانی که کاربران ما از ما ناراضی بودند زمانی بوده که سرورها دان شدند که اینم شاید سالی یکبار اتفاق بیفته .
با بررسی دقیق نظرات کاربران در 2 سایت + نمودار های اپتایم صحبت ها کاملا مستند هستند.
سابقه 7 - 8 ساله هم که موضوع کوچکی نیست.
پردیس هاستینگ خدمات, هاست, خرید هاست, ثبت دامین, سرور مجازی اختصاصی
-
تعداد تشکر ها ازpardishosting به دلیل پست مفید