سلام دوستان
من قبلا ریسلر داشتم الان ی سرور مجازی خریدم و می خوام سایت ها رو منتقل کنم روی اون
dns ها همون dns های قبلی فقط آی پی عوض شده از داخل پنل دامین آی پی dns ها رو عوض کردم ولی همچنان سایت ها از روی سرور قبلی لود میشن
این عکس از صفحه تنظیمات دامین
لطفا راهنمایی کنید چطوری می تونم مشکل رو حل کنم که سایت ها از سرور جدید لود بشن
آی پی 5.157.86.5 نمی دونم آی پی چیه و تغییرش ندادم
آی پی سرور جدید هم 109.200.4.156 که بیش از 24 ساعت از تغییر دادن میگذره و هنوز ست نشده
لطفا کمک کنید
دوستان کسی نمی تونه کمک کنه ؟
سه روزه سایت هام بالا نمیاد
با ست کردن دامنه بین المللی مشکل دارم دامنه های ir رو با آی پی ست میکنم درست میشه
ولی دامنه اصلی سرور مجازی و دامنه های دیگه که .com هستن ست نمیشن
دوستان کسی نمی تونه کمک کنه ؟
سه روزه سایت هام بالا نمیاد
با ست کردن دامنه بین المللی مشکل دارم دامنه های ir رو با آی پی ست میکنم درست میشه
ولی دامنه اصلی سرور مجازی و دامنه های دیگه که .com هستن ست نمیشن
به پنل دامنه بین المللی تون برید و آی پی هاتون رو درون اون وارد کنید و دی ان اس جدید بسازید قبلی ها رو پاک کنید از این سایت میتونید ست شدن دی ان اس با دامنه اتون رو چک کنید : intoDNS: checks DNS and mail servers health
امیدوارم مشکلت حل بشه منم همچین مشکلی داشتم دادم مدیر سرور برام اوکی کرد ، اون با این سایت مشکل رو حل کرده بود ، اگر دامنه هات با آی پی جدید ست بشن تو این سایت میزنه اونوقت میفهمی که مشکل از کجاست !
- - - Updated - - -
الان آدرس kiaserver تون بر روی این آی پی هاست : 109.200.4.156
این آی پی جدیده یا ماله قبله ؟
- - - Updated - - -
فک کنم با سرور جدیدتون ست شده به سی پنل مراجعه کنید و دامنه هاتون رو پارک کنید !
وارد کنترل پنل بشو. اگه سی پنل هست
برو به بخش دی ان اس ها و روی ادیت دی ان اس بزن
دامنه اصلی رو انتخاب کن
دوتا A رکورد واسش بساز با ای پی جدید به اسم های ns1 و ns2
بعد توی همون قسمت DNS رو Add a dns zone بزن و دی ان اس های ns1.kiaserver.com و ns2.kiaserver.com رو با ای پی جدیدت بساز
توی پنل دامنه هم از بخش چیلد هاست دی ان اس هارو با ای پی جدید بساز و توی بخش نیم سرور اون دی ان اس هارو وارد کن
باید مشکلتون حل بشه.
ساران هاستینگ
09382294343 | 02128423379 تماس در ساعات اداری
شرکت ساران داده پردازان ارجان - ثبت 3325 | دارای نماد اعتماد الکترونیکی