-
November 4th, 2014, 15:12
عضو جدید
نصب کردن خدمات گوگل پلی در اندروید کامپیوتر
سلام
من می خوام از خدمات گوگل پلی در کامپیوتر که برنامه اندروید نصب کردم استفاده کنم نمیشه میدونید چه باید بکنم ؟
-
-
November 4th, 2014 15:12
# ADS
-
November 4th, 2014, 15:21
پاسخ : نصب کردن خدمات گوگل پلی در اندروید کامپیوتر
از مجازی ساز اندروید استفاده میکنین و یا می خواهید دسترسی به سایتش داشته باشید ؟
با ایران بعضی برنامه هاش مشکلی ندارد
-
-
November 4th, 2014, 15:26
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
HPxf
از مجازی ساز اندروید استفاده میکنین و یا می خواهید دسترسی به سایتش داشته باشید ؟
با ایران بعضی برنامه هاش مشکلی ندارد
از برنامه Start BlueStacks استفاده می کنم که رو کامپیوتر نصبه ( مجازی ساز ). می خوام اکانت بازی کلشم توش ثبت کنم. ولی برنامه گوگل پلی اندروید دانلود کردم ولی نصب نمیشه اروری چیزی هم نمیده می نویسه در حال نصب ولی بعد نمی نویسه نصب با موفقیت بود ی مرتبه دیگه میره.
به نظرت مشکلش کجاست؟
-
-
November 4th, 2014, 18:41
-
تعداد تشکر ها از hassanshaikhi به دلیل پست مفید
-
November 4th, 2014, 20:03
مدیر ارشد

نوشته اصلی توسط
Riko
از برنامه Start BlueStacks استفاده می کنم که رو کامپیوتر نصبه ( مجازی ساز ). می خوام اکانت بازی کلشم توش ثبت کنم. ولی برنامه گوگل پلی اندروید دانلود کردم ولی نصب نمیشه اروری چیزی هم نمیده می نویسه در حال نصب ولی بعد نمی نویسه نصب با موفقیت بود ی مرتبه دیگه میره.
به نظرت مشکلش کجاست؟
این برنامه نیاز به نصب در مجازی ساز ندارد . در ویندوز خودتان نصب کنید در صورتی که حداقل سخت افزار مورد نیاز را دارا باشید به راحتی اجرا می شود و می توانید اکانت بازی خود را اجرا فرمائید
-
تعداد تشکر ها از Ramin به دلیل پست مفید
-
November 4th, 2014, 20:04
دوست عزیز اخرین نسخه دارای اندروید 4.4 روت شده رو نصب کنید مشکلتون برطرف میشه دانلود BlueStacks 0.9.4 Build 4078 اجرای برنامه های اندروید در ویندوز و مک
-
تعداد تشکر ها از parsa7 به دلیل پست مفید
-
November 4th, 2014, 20:30
عضو جدید
-