می خواستم بدونم چه طوری میشه تو کار هاستینگ موفق شد این ماه تو persianscript 20script scriptcamp بنر هم دادم ارزونم می دم- ولی هیچی به هیچی
می خواستم بدونم چه طوری میشه تو کار هاستینگ موفق شد این ماه تو persianscript 20script scriptcamp بنر هم دادم ارزونم می دم- ولی هیچی به هیچی
اگ سن شما بالای 20 هستش پیشنهاد بنده این هستش که به صورت حضوری بازاریابی کنید
یا اگرم پائین 20 هستش با اقتدار بازاریابی کنید واعتماد جلب کنید
به فکر فققققط اینترنت نباشید..
از اینترنت مشتری براتون می یادش اما با صبر و بردباری
در موقع فعالیت ما که الان یک سالی میشه بالای 200 مورد مشتری شخصی و 54 مورد مشتری سازمانی و دولتی داریم
ینی بازاریابی به صورت حضوری - اگ میخوایین موفقیت کسب کنید اعتماد دیگران رو کسب کنید..
سرویس ها معمولا باید متناسب باید نیاز مشتری باشه نه خیلی ارزون نه خیلی خیلی گرون..
همه چی اینجا شک برانگیزه
آرزوی موفقیت براتون رو دارم عزیز
پیروز باشید
هیچ و پوچ
گذر زمان و کسب اعتبار
سلام
برای موفقیت دانش حرف اول رو میزنه
بعدش صبر و بردباری و صداقت درکار
ارادت
بخشی از راه حل باشین نه باعث ایجاد مشکلات
دیگ از شهر ما کوچیک تر نیستش کهمن دفتر هم دارم مشکل اینجاست که شهر ما کوچیکه به سایت ارزش نمی دند(ولی چند مشتری خوب دارم که میلیونی پول دادند)
مهم نیستش که شهر شما چقدر کوچیک باشه...هرچقدری باشه مهم اینه که کارتون خوب باشه...
یک نصحیت برادرانه توی شهرتون زیاد مانور ندید...
الان من دارم محدوده های شهری رو میگیرم زیر دستم اگ بتونم ساپورتش کنیم با مرکزمون ینی کارمون گرفته انشالله...
همیشه از کم شروع کنید و کم کم زیاد کنید
ما هم از کم شروع کردیم الان سرور و... همه چی داریم...اما بازم میشه گفتش از نظر تجربه اول کاریم..تجربه باید خیلی زیاددد کسب بشه.
فقط توکل کن و صبر داشته باش
هیچ و پوچ
تبليغات صحيح و هدفمند تنها يکی از کارهایی هست که بايد انجام بديد.
گذشت زمان و تلاش برای وفادار سازی مشتريان، ارائه سرويس با کيفيت، ارائه سرويس هایی که برای مشتری مناسب باشه و گذشت زمان هست که ميتونه موفقيت يا عدم موفقيت رو تضمين کنه.
به صرف اينکه ارزان سرويس بديد نميشه موفق شد. اتفاقا ارزونی بی دليل شک برانگيزتره.
يا صرف اينکه تو دو سايت تبليغ کنيد نميشه موفق شد. مگه تمام کاربرای اينترنت تو اون دو سايت هستند. اتفاقا کاربران اون سايت خودشون هاستينگ شون رو انتخاب کردن و بعد اومدن تا اسکريپت خودشون رو پيدا کنن.
جامعه کاربران ايرانی در اينترنت بزرگتر از دو سايت هست.
ضمن اينکه تبليغات در بلند مدت مناسب هست. با يک ماه تبليغ نميشه تصميم گيری کرد.
و مهمتر از همه کسب تجربه تو مسيری هست که داريد ميريد. قطعا بهترين کسی که ميتونه به شما کمک کنه خود شما هستيد.
سلام
جناب رحیمی عزیز مهمترین فاکتور برای اینکه بتونید موفق بشید اینه که دانش فنی داشته باشید
مشتری های هاست هم همش تجربی کار میکنند کیفیت خوب بود تمدید میکنند و به 4 تا دیگه هم معرفی میکنند و خوب نبود هم که دیگه میرن دنبال یه هاستینگ دیگه
با ارزون دادن هیچ چیزی عایدتون نمیشه
کاکوهاست -کیفیت هدف ماست 07132319174/با 11 سال سابقه در زمینه هاستینگ
فروش سرور مجازی از کشورهای هلند،انگلستان،لهستان،سوئد ،امارات ،ایران
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)