-
October 22nd, 2014, 17:03
سرور مجازی یا هاست دانلود
سلام , من نمیدونم جای درستی رو برای این تاپیک انتخاب کردم یا نه اما در هر صورت اگر اشتباست ببخشید ..
دوستان سریع برم سر اصل مطلب , حقیقت اینه که ما بین سرور مجازی و هاست دانلود برای یک سایت فیلم گیر افتادیم.. نمیدونیم کدوم رو انتخاب کنیم و بسته به امکاناتی که هر کدوم دارن انتخاب یکخورده سخت هست منتها چون یک سایت فیلم امکان داره آرشیوش تا 10 ترا بره روی هاست دانلود قیمتش خیلی میره بالا .. سرویسی که امکانات خوبی بده و از لحاظ قیمت هم در اول کار ok باشه و بعدا سر آپ تایم و ... لنگ نمونیم کسی مد نظرش نیست ؟ حقیقت اینه که مشورت میخوام .. ممنون میشم راهنمایی کنید بنده تازه اول کارم و میخوام یه جورایی از تجربیات شما دوستان استفاده کنم ..
با تشکر
-
-
October 22nd, 2014 17:03
# ADS
-
October 22nd, 2014, 17:04
پاسخ : سرور مجازی یا هاست دانلود
با سلام
سرور مجازی پیشنهاد میشه از نظر اختصاصی بودن منابع و به صرفه بودن
-
-
October 22nd, 2014, 17:05
عضو انجمن
سلام
سرور مجازی از هرجهت بهتراست برای شما موفق باشین
ارادت
بخشی از راه حل باشین نه باعث ایجاد مشکلات
-
-
October 22nd, 2014, 17:06
مثلا سایتی مثل tinymoviez که حدود 7500 فیلم و نزدیک 500 سریال در خودش جای داده طبیعتا از حجم خیلی بالایی داره بهره میگیره حالا ایشون به نظر شما از سرور مجازی دارن استفاده میکنن ؟!
-
-
October 22nd, 2014, 17:07
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Godric
سلام , من نمیدونم جای درستی رو برای این تاپیک انتخاب کردم یا نه اما در هر صورت اگر اشتباست ببخشید ..
دوستان سریع برم سر اصل مطلب , حقیقت اینه که ما بین سرور مجازی و هاست دانلود برای یک سایت فیلم گیر افتادیم.. نمیدونیم کدوم رو انتخاب کنیم و بسته به امکاناتی که هر کدوم دارن انتخاب یکخورده سخت هست منتها چون یک سایت فیلم امکان داره آرشیوش تا 10 ترا بره روی هاست دانلود قیمتش خیلی میره بالا .. سرویسی که امکانات خوبی بده و از لحاظ قیمت هم در اول کار ok باشه و بعدا سر آپ تایم و ... لنگ نمونیم کسی مد نظرش نیست ؟ حقیقت اینه که مشورت میخوام .. ممنون میشم راهنمایی کنید بنده تازه اول کارم و میخوام یه جورایی از تجربیات شما دوستان استفاده کنم ..
با تشکر
سلام ، سرور مجازی پیشنهاد میشه دوست عزیز ... بگید چقدر رم و هارد نیاز دارید تا ب شما آفر داده شود ...

نوشته اصلی توسط
Godric
مثلا سایتی مثل tinymoviez که حدود 7500 فیلم و نزدیک 500 سریال در خودش جای داده طبیعتا از حجم خیلی بالایی داره بهره میگیره حالا ایشون به نظر شما از سرور مجازی دارن استفاده میکنن ؟!
این سایت ها از سرور اختصاصی استفاده میکنند ، اما شما برای شروع کار میتونید با سرور مجازی شروع کنید ...
ویرایش توسط OmidX : October 22nd, 2014 در ساعت 17:09
-
-
October 22nd, 2014, 17:08

نوشته اصلی توسط
Godric
این سایت ها از سرور اختصاصی استفاده میکنند
-
تعداد تشکر ها از traxex12345 به دلیل پست مفید
-
October 22nd, 2014, 17:10

نوشته اصلی توسط
OmidX
سلام ، سرور مجازی پیشنهاد میشه دوست عزیز ... بگید چقدر رم و هارد نیاز دارید تا ب شما آفر داده شود ...
والا من نمیدونم قیمت مثلا 200 گیگ چقدر در میاد اما چون سایتهای فیلم و سریال آپدیت شدیدی دارن به مرور زمان جچم رو باید ارتقا بدم و نمیدونم که این حجم تا چه حدی قابل ارتقا خواهد بود ... اما شما آفرتون رو بدید ببینیم چه طوریاست .. ممنون
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
traxex12345
این سایت ها از سرور اختصاصی استفاده میکنند
dedicated یعنی ؟
-
-
October 22nd, 2014, 17:22
عضو انجمن
با سلام
شما اگر اطلاعات فنی مدیریت سرور رو ندارید برای شروع از هات دانلود استفده کنید
سپس سرورمجازی و بعد آن سرور اختصاصی و در مرحله خیلی حرفه ای تر شدن هم دوباره بازخواهید گشت به هاست دانلود و یا بهتره بگم سرور اختصاصی مدیریت شده
درهرصورت خودتون رو درگیر مسائل فنی نکنید و به تولید محتوا بپردازید
..:: ServerMan , Department of Information Technology - Server Management ::..
خریدار ارزهای دیجیتال ( بیتکوین ، بیتکوین کش ، اتریوم ) : https://t.me/archicom
-
-
October 22nd, 2014, 17:36
برای سرور مجازی چه مقدار فضا لازمه برای استارت یک سایت با مضمون فیلم و سریال ؟
-
-
October 22nd, 2014, 17:43
عضو دائم
-