-
October 23rd, 2014, 19:18
فیلم آموزش نصب وردپرس روی زمپ xampp دوره اموزش جامع وردپرس فصل ۱ بخش ۲
-
-
October 23rd, 2014 19:18
# ADS
-
October 23rd, 2014, 19:23
پاسخ : فیلم آموزش نصب وردپرس روی زمپ xampp دوره اموزش جامع وردپرس فصل ۱ بخش ۲
ممنون از شما که دارید در راستای پیشرفت کاربران زحمت میکشید ولی بهتره آموزش های پیشرفته تری بزارید
-
تعداد تشکر ها از talait به دلیل پست مفید
-
October 23rd, 2014, 20:09
به نام خدا
ضمن عرض روز به خیر و خسته نباشید به شما همکاران عزیز و گرامی اللخصوص AsiaHosting.org که من هم ساکن مشهد هستم عزیزان باید عرض کنم من نزدیک به 11 سال هست که در حوزه وب فعالیت دارم و شیوه خاصی برای تدریس دارم که از روی تجربه دارم پیش میرم من این آموزش رو با توجه به این که قرار هست کامل و مقدماتی تا پیشرفته باشه شروع کردم شما حرفه ای هستین تاج سر من ولی با توجه به این که منابع فارسی کامل در یه منبع خاص وجود نداره از شما می خوام تا صبر کنید و با صبرتون زمینه یادگیری تمام کسانی که در روستاها و شهرستان ها امکان استفاده از اساتید مجرب رو ندارن فراهم کنید این دوره به مرور زمان آبدیت میشه انشا الله سعی میشه هر روز یه قسمت قرار بگیره و خواهشی که دارم این هست که بزرگی کنید و از جنجال و بحث داخل پست ها پرهیز کنید تا من فکرمو ذکرم پای ساخت اموزش باشه چون غیر از این بشه اصلا داخل انجمن اطلاع رسانی نمی کنم چون اصلا حالو اعصاب ناراحتی و اذییت شما ها رو ندارم و دوست ندارم شب با ناراحتی و رنجش خاطر سرمو بزارم رو بالش که مبادا صبح بیدار نشم و خواسته یا نا خواسته حرفی زده باشم که موجب ناراحتی انسانی شده باشه دوستتون دارم با تشکر
ارادتمند : مسلم فلاح نیت
- - - Updated - - -
همچنین نیازمند محبت شما با زدن دکمه تشکر هستم این مرامو معرف شما رو به من نشون میده و باعث دلگرمی بیشتر من میشه چه بسی با دیدن تشکر های شما عزیزان و سر زدن بیشتر شما به آموزش 98 با وجود اینکه متاهلمو مشکلات کاری زیاده وقت بیشتری برای تدریس بزارم با تشکر
ارادتمند : مسلم فلاح نیت
-
-
October 23rd, 2014, 20:29
جالب بود به کارتان با آموزش بیشتر ادامه دهید
-
تعداد تشکر ها از ccirco به دلیل پست مفید