با سلام خدمت دوستان. امروز خواستم به دلایلی Mysql سرور رو ریستارت کنم ولی ریستارت نمیشه.ولی دستورشو زدم ولی ریستارت نمیکنه
از whm هم ریستارت زدم انجام نداد
مشکل از چیه
با سلام خدمت دوستان. امروز خواستم به دلایلی Mysql سرور رو ریستارت کنم ولی ریستارت نمیشه.ولی دستورشو زدم ولی ریستارت نمیکنه
از whm هم ریستارت زدم انجام نداد
مشکل از چیه
ویرایش توسط roozbeh837 : September 29th, 2014 در ساعت 13:49
داخل whm
Waiting for mysql to restart........................................... .........................finished.
mysqld_safe (/bin/sh /usr/bin/mysqld_safe --datadir=/var/lib/mysql --pid-file=/var/lib/mysql/hostname.yourdomain.com.pid) running as root with PID 1673 (process table check method)
mysqld (/usr/sbin/mysqld --basedir=/usr --datadir=/var/lib/mysql --plugin-dir=/usr/lib64/mysql/plugin --user=mysql --log-error=/var/lib/mysql/hostname.yourdomain.com.err --pid-file=/var/lib/mysql/hostname.yourdomain.com.pid) running as mysql with PID 1848 (pidfile check method)
mysql has failed, please contact the sysadmin (result was "mysql is not running").
استارت نخودن sql ممکن است دلایل مختلفی داشته باشد.
گاه این دلایل بسیار ساده هستند و قابل رفع و گاه بسیار پیچیده میشوند.
وجود خطا در فایل my.cnf
در اولین قدم ، محتویات مربوط به فایل my.cnf را بررسی کنید . اگر تعداد خط ها و مقادیر وارد شده در این فایل زیاد هستند ، با دستور زیر فایل رو موقتا تغییر نام داده و سرویس MySQL را ریستارت کنید :کد:mv /etc/my.cnf /etc/my.cnf.disکد:service mysqld restartدر سرور های سی پنل برای رییستارت کردن سرویس MySQL دستور زیر را اجرا کنید :کد:service mysql restartدر توزیع های لینوکس (بدون کنترل پنل وب هاستینگ) اوبونتو و دبیان نیز برای ویرایش فایل my.cnf مطابق زیر عمل کنید :کد:vi /etc/mysql/my.cnfدر صورتی که بعد از تغییر نام (و خارج کردن این فایل از دسترس سرویس MySQL) سرویس پایگاه داده MySQL بدون مشاهده ارور خاضی استارت شد ، پس مشکل را باید در syntax یا مقدار دهی غلط به پارامتر های تاثیر گذار بر MySQL جستجو کرد .
info.mehranfar@gmail.com
دوست عزیز میشه یه توضیح خاص واسه کانفیگ مجددش بدی که چطور انجام بدم
و مورد دوم اینکه اون دستوررو قبلا زده بودم واسه تغییر نام فایلmy.cnf ولی متاسفانه موقعه ریستارت کلا دستور رو میزنه
shutting down mysql و همینطور روی دستور میره تا انجام بده ولی انجام نمیده
در مورد کانفیگ sql همانطور که در تاپیک پیشین شما هم عرض شد بیشتر مقادیر به صورت تجربی باید وارد شوند ولی برای شما که اصرار به کانفیگ توسط خودتون دارید عرض کردم میتونید از ابزار مناسبی مانند mysqltunner استفاده کنید.
info.mehranfar@gmail.com
بله درست میفرمائید. ولی الان Mysql ریستارت نمیشه و موقع زدن دستور این گزینه رو میزنه shutting down mysql و شورع میکنه به عمل کردن این دستور.
موقع زدن دستور تعمیرmysql میزنه که مسیر
var/lib/mysql/mysql.sock
یه مورد هستش من این فایل رو در این مسیر پیدا نمیکنم
- - - Updated - - -
دوستان سرور رو ریست کردم اوکی شد ولی این مورد رو طبق گفته دوستمون در فایلmy.cnf اوکی کنم و کانفیگشو کامل کنم؟ کانفیگ به صورت عالی انجام بشه مشکلی براش پیش نمیاد درسته؟
ویرایش توسط roozbeh837 : September 29th, 2014 در ساعت 15:51
طبق صحبت جناب مهران فر باید عمل کنید.
در تاپیک گذشته شما نیز عرض شد که باید بهینه سازی با توجه به تحربه انجام شود.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)