-
November 25th, 2014, 10:57
-
تعداد تشکر ها ازzartosht به دلیل پست مفید
-
November 25th, 2014 10:57
# ADS
-
November 27th, 2014, 19:01
پاسخ : فروش VDS + نمایندگی VDS ایران |افرانت KVM solusvm| تضمین و گرانتی کیفیت به همراه تست و بازگشت وجه |
با سلام
لطفا هزینه ی پهنای باند اضافی رو هم بگین ...
-
تعداد تشکر ها ازzarat به دلیل پست مفید
-
November 28th, 2014, 05:50
عضو انجمن
پاسخ : فروش VDS + نمایندگی VDS ایران |افرانت KVM solusvm| تضمین و گرانتی کیفیت به همراه تست و بازگشت وجه |
-
-
November 28th, 2014, 11:04

نوشته اصلی توسط
lemo1996
سایت ندارید ؟
در دست طراحی میباشد . پشتیبانی از ساعت 8 صبح الی 12 شب از طریق یاهو و تلفن انجام میشود ،
-
-
November 28th, 2014, 11:26
همکارمون اعلام کردن هزینه هز 100 گیگ ترافیک 30 هزار تومان میباشد
-
-
December 3rd, 2014, 14:06
وب سایت راه اندازی شد . و در حال تکمیل میباشد .
آدرس :
پشتیبانی - وی دی اس پارسه
-
-
December 11th, 2014, 09:09
با توجه به استقبال خوب مشتریان سرور دوم در دیتاسنتر پارس آنلاین آماده سرویس دهی شد .
با سرعت 100 مگ ( پورت 100 فول ) از داخل و خارج کشور بدون هیچ محدودیتی دانلود و آپلود کنید .
هیچ محدودیتی پورت های میکروتیک اعمال نشده است . تصویر دانلود از کشور فرانسه و از داخل ایران :

لینک های دانلود :
فرانسه :
http://mirror-fr2.bbln.org/centos/6....4-bin-DVD1.iso
ایران :
http://s1.asandl.com/software/multim...AsanDl.com.zip
ویرایش توسط zartosht : December 11th, 2014 در ساعت 09:40
-
-
December 11th, 2014, 15:41
سلام
من یک سرور مجازی میخواهم
با هارد ۱۰۰ گیگ
و
cPanel روی نصب شده باشه
دارید شما ؟
قیمت چند ؟
-
-
December 11th, 2014, 15:48

نوشته اصلی توسط
iamalinb
سلام
من یک سرور مجازی میخواهم
با هارد ۱۰۰ گیگ
و
cPanel روی نصب شده باشه
دارید شما ؟
قیمت چند ؟
درود بر شما ، cpanel خیر ، اما میتوانیم برای شما دایرکت ادمین نصب و کانفیگ حرفه ای انجام دهیم. به همراه پشتیبانی رایگان
ویرایش توسط zartosht : December 11th, 2014 در ساعت 16:04
-
-
December 11th, 2014, 16:25
سلام
من یک سرور مجازی میخواهم
با هارد ۱۰۰ گیگ
و
cPanel روی نصب شده باشه
دارید شما ؟
قیمت چند ؟
من می خواهم ۱۰۰ تا سایت ۱۰۰ مگابایتی روش بالا بیارم
میخوام گیر نکنه و همیشه آپ تایم باشه
شما رم و سی پی یو رو بگید چی باشه بهتره
-