-
September 18th, 2014, 19:12
ست کردن هاست دانلود با ساب دامین dl
سلام دوستان.هممون تابحال با این موضوع برخورد کردیم که وقتی تو یه سایت دانلود روی لینک دانلود کلیک میکنیم فایل از یه آدرس بصورت dl.domain.com دانلود میشه.یعنی فایل های دانلودی سایت تو یه هاست دانلود آپلود شدن .میخواستم از دوستان خواهش کنم یه آموزش کامل برای اینکار قرار بدین که چطوری میشه هاست دانلود با پسوند dl رو به هاست اصلی که سایت روش نصبه متصل کرد؟
چون من میخواستم یه هاست دانلود از آبتین وب بگیرم ولی دیدم اجازه نمیده که دامنه بصورت dl.domain.com وارد بشه.چیکار باید بکنم؟
-
تعداد تشکر ها از majidghafoorzade به دلیل پست مفید
-
September 18th, 2014 19:12
# ADS
-
September 18th, 2014, 19:37
عضو انجمن
پاسخ : ست کردن هاست دانلود با ساب دامین dl
اگر از سیستم whmcs استفاده میشه در سایت سوریس دهنده که میخواستید بخرید می بایست در فیلد بزرگه برای بخش مربوط به وارد کردن دامین ساب دامین مثلا DL و در بخش فیلد کوچه بقیه دامین را به صورت کامل وارد کنید مثل yourdomain.com در اینصورت هاست به ساب دامین وصل میشه ولی همچنین خود شما می تونید به مدیریت سرور بگید که هاست رو به ساب دامین وصل کنه. به احتمال زیاد برای شما انجام خواهد داد.
-
-
September 18th, 2014, 20:04
تو هاست دانلود یه ساب دامین به اسم dl درست کن بعد برو تو هاست سایت اصلی از قسمت domains روی گزینه dns zone editor کلیک کنید بعد تو قسمت a record تو کادر name بنویس dl تو قسمت adress هم ای پی هاست دانلود رو وارد کن همینکار رو یه بار www.dl هم انجام بده
-
-
September 19th, 2014, 12:57

نوشته اصلی توسط
hharddy
تو هاست دانلود یه ساب دامین به اسم dl درست کن بعد برو تو هاست سایت اصلی از قسمت domains روی گزینه dns zone editor کلیک کنید بعد تو قسمت a record تو کادر name بنویس dl تو قسمت adress هم ای پی هاست دانلود رو وارد کن همینکار رو یه بار
www.dl هم انجام بده
و سپس ساب دامین رو رو هاست دانلود پارک کن
وگرنه تنها با اد کردن ای رکورد هاست دانلود بالا نمیاد
-
-
September 19th, 2014, 13:29
ساده ترین کار .
به پنل دامنه سایت برید : یک رکورد جدید با همون ساب دامینی که مد نظر دارید ایجاد کنید و ای پی هاست دانلود رو بهش بدید
هاست دانلود هم باید با همان ساب دامین ثبت کرده باشید .
-
ساده ترین روش بود که ذکر کردم.
-
تعداد تشکر ها ازmohama226 به دلیل پست مفید
-
September 19th, 2014, 14:16
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mohama226
ساده ترین کار .
به پنل دامنه سایت برید : یک رکورد جدید با همون ساب دامینی که مد نظر دارید ایجاد کنید و ای پی هاست دانلود رو بهش بدید
هاست دانلود هم باید با همان ساب دامین ثبت کرده باشید .
-
ساده ترین روش بود که ذکر کردم.
فقط برای دامین های بین المللی میشه
ای ار باید از همون روشی که دوستان گفتند انجام بدند
Rapident
tm.alian67 [at] gmail [dot] com
-
تعداد تشکر ها از p30nama به دلیل پست مفید
-
September 22nd, 2014, 10:57
من دقيقا نفهميدم ببخشيد چون تازه کارم.ميشه يه نفر بصورت کاملا مبتدي از اول برام تو ضيح بده؟؟
-
-
September 22nd, 2014, 12:26
عضو انجمن
سلام
دوست عزیز این اموزش با فرض این که هاست اصلی سی پنل و هاست دانلود دایرکت ادمین هست می زارم
اول یک ساب دومین توی هاست اصلی که دامین روش ست هست بسازین
بعد توی advanced dns zone editor وارد میشین دومین رو انتخاب و به
عد ساب دومینو پیدا میکنین وو جلوی اون روی edit میزنین بعد توی cname ای پی میزبان هاست دانلودو میزنین
حالا میرین قسمت خرید هاست دانلود دایرکت ادمین
موقع خرید دومین خودتونو بزنین (نه ساب) بعد از تحویل هاست توی مدیریت دومین برین و دومینتونو که اونجا هست حذف و ساب دومین رو به عنوان یه دومین جدید بسازین
بعد از چند ساعت ساب درمین روی هاست دانلود ست میشه و میتونین استفاده کنین
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
p30nama
فقط برای دامین های بین المللی میشه
ای ار باید از همون روشی که دوستان گفتند انجام بدند
این روشی که گفتم هم برای بین المللی و هم ای ار هست
Song4dl.com
-
-
September 22nd, 2014, 13:05
عضو جدید
اگر دامنه ملی هست:
کافیه a record در هاست میزبانی ایجاد کنید . یکی با نام dl یکی با نام www.dl و آی پی هاست دانلود رو براشون وارد کنید
برای دامنه بین المللی :
از پنل دامنه وارد بخش child host بشید و مثل همون a record براش dl و www.dl رو با آی پی هاست دانلود تعریف کنید.
به همین سادگی به همین خوشمزگی
-
-
September 22nd, 2014, 13:49
عضو انجمن
دوست عزیز اگه باز هم متوجه نشدی یاهو اد کن آموزش تصویری و آنلاین میدم خدمتتون
ali_es@ymail.com
بروز باشید
-