صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 19

موضوع: گرفتن نمایندگی فروش سرور مجازی!؟

عضو جدید peyman24x آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    44
    تشکر تشکر شده 
    40
    تشکر شده در
    27 پست

1 گرفتن نمایندگی فروش سرور مجازی!؟

سلام من برای تعدادی از اطرافیان و دوستان و آشنایان طراحی سایت کردم حالا کم کم دارم کارم را گسترش میدم و میخوام تمام مشتریانم را یک جا جمع کنم و خودمم یک سایت برای فروش هاستینگ راه اندازی کنم تا در کنار مشتریان فعلی و سرو سامان دادن به آنها و حرفه ای تر شدن کارها مشتریان جدیدی هم اگه خدا خواست (روزی همه دست خداست حتی تو دنیای مجازی) داشته باشم و میخوام شروع کنم به گرفتن نمایندگی ها از نمایندگی دامنه تا ریسیلر هاست ریسیلر vps ری سیلر سرور اختصاصی و ...

از آنجایی که خودم زیاد در مدیریت سرور دانش چندانی ندارم خودم قصد راه اندازی اخصاصی ندارم اما میخوام همه چیز تحت نام و نشان خودم باشه برای مشتریان

در کل میخوام به جمع طراحان وب و میزبانان حرفه ای وب بپیوندم و یک سری خواسته و و یک سری راه حل احتیاج دارم از دوستان در خواست مشورت دارم:

1.برای شروع میخواهم یک سایت ایجاد کنم تا از آنجا به معرفی خدمات و محصولاتم و وفروش آنها و مدیریت و پشتیبانی مشتریانم بپردازم یک سایت بر پایه whmcs مثل صدها شرکت و گروه و شخص دیگر ، حال برای میزبانی این سایت اصلی چیکار کنم؟
    یک هاست بگیرم که خوب نام نشان میزبان اصلیش به راحتی قابل دسترس است!! پس فکر نکنم بدرد بخوره نمایندگی ریسیلر بگیرم؟ سرور مجازی بگیرم؟

2.برای مدیریت سایت فروش وب هاستینگم از نسخه های نال شده whmcs استفاده کنم مشکلی برای پیش نمی آورد؟ آیا از نظر امنیت مشکلی ندارن؟ کسی توصیه میکنه اگر نه راه حل پیشنهادی چیست؟

3.از آنجایی که من خودم هنوز در زمینه مدیریت سرور تجربه کافی ندارم چه پیشنهادی میکنید ؟ ریسیلر های با کیفیت و قیمت مناسب تهیه کنم؟ پیشنهاد شما چیست؟

4. دوست ندارم فقط نماینده فروش هاست باشم آیا میتوانم نمایندگی فروش سرور مجازی بدون خرید از قبل آنها داشته باشم؟ و باز هم نامی از تامین کننده سرویس نباشد ،آیا کسی این نوع نمایندگی ارائه میدهد؟ در مورد سرور اختصاصی چطور؟
    5.برای بالا بردن سطح دانش خودم قصد گرفتن یک سرور مجازی دارم تا در آن شروع به یادگیری آزمون و خطا و استفاده های شخصی مثل ریموت دارم چه پیشنهادی دارید؟

6.در کل دیگر به چه چیز های نیاز دارم برای پرداخت های سفارش مشتریانم از چه روش استفاده کنم؟ چه پیشنهادی دارید؟

آیا قبلا کسی این راه را پیموده؟ نتیجه می دهد؟ چقدر سرمایه احتیاج است؟ برای کل پروژه از ثبت دامنه ها تا گرفتن نمایندگی های دامنه ، ریسیلر ، سرور اختصاصی ، برنامه های مورد نیاز و ...

در آخر من عاشق این کار هستم تنها کاری که میتونم با عشق انجام بدهم نمیدونم میتونید درک کنید یا نه پس خواهشن منو راهنمایی کنید نه دل سرد
    با تشکر

2. تعداد تشکر ها ازpeyman24x به دلیل پست مفید

3. # ADS

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    331
    تشکر تشکر شده 
    793
    تشکر شده در
    517 پست

پیش فرض پاسخ : گرفتن نمایندگی فروش سرور مجازی!؟

بهتر است نسخه نال استفاده نکنین
    میتوانین نمایندگی درصدی و یا نمایندگی فروش دریافت کنین که در هر دو پنل در اختیار دارید بدون نام سرویس دهنده
    برای پرداخت از سایت های واسطه مانند پی لاین جهان پی و ... میتوانید استفاده کنین

5. تعداد تشکر ها ازsajjad65 به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    166
    تشکر تشکر شده 
    322
    تشکر شده در
    214 پست

شما اگر با سرور نمیتونید کار بکنید سرور مجازی هم نگیرید . نسخه های نال شده امنیت پایینی دارن و ممکن هست هک بشن

7. تعداد تشکر ها ازviva به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    121
    تشکر تشکر شده 
    216
    تشکر شده در
    147 پست

شما سرور اختصاصی تهیه کنید برای میزبانی برای شروع یه سرور 100 یا 150 تومنی خوبه نگران مدیریت هم نباشید اموزش های زیادی هست برای نصب سی پنل و دایرکت ادمین بر روی سنت اس.

نسخه نال شده و لایسنس دار تفاوتی ندارن تفاوتشون توی پشتیبانی هست که نسخه نال پشتیبانی نداره و اگه مشکلی داشته باشید به دردسر میافتید.

9. تعداد تشکر ها ازxaep به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    166
    تشکر تشکر شده 
    322
    تشکر شده در
    214 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط xaep نمایش پست ها
    شما سرور اختصاصی تهیه کنید برای میزبانی برای شروع یه سرور 100 یا 150 تومنی خوبه نگران مدیریت هم نباشید اموزش های زیادی هست برای نصب سی پنل و دایرکت ادمین بر روی سنت اس.

نسخه نال شده و لایسنس دار تفاوتی ندارن تفاوتشون توی پشتیبانی هست که نسخه نال پشتیبانی نداره و اگه مشکلی داشته باشید به دردسر میافتید.
    جالبه چه حرفا میشنویم تو این انجمن

عضو دائم Mr.Te0 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    259
    تشکر تشکر شده 
    2,950
    تشکر شده در
    1,526 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط xaep نمایش پست ها

صحبت های جالبی شد.
    جسارتا:
    به نظر شما کانفیگ امنیتی و کامل سرور را با چند فیلم اموزشی میتوان به درستی انجام داد؟
    ایا برای مقابله با مشکلات احتمالی اعم از انواع حملات و.. هم فیلم های اموزشی پاسخگو است؟!!
    ایا واقعا تفاوت نسخه نال و لایسنس دار در پشتیبانی است؟!!!!

12. تعداد تشکر ها از Mr.Te0 به دلیل پست مفید

عضو انجمن M.Abooali آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    149
    تشکر تشکر شده 
    841
    تشکر شده در
    385 پست

از کجا شروع کنم؟

وقتی شما قصد دارید برید کلاس زبان از شما یک امتحان تعیین سطح می گیرند، دقیقا با همین هدف که روشن شود شما باید از کجا شروع کنید.حکایت کار سرور و هاست نیز همین است.

اگر شما بدون گرفتن این آزمون از خودتان بخواهید از نقطه ای که مناسب نیست شروع کنید، هر چند آموزش ها همانطور که دوستان گفتند امروزه به صورت انبوه و رایگان یا حتی با پرداخت هزینه در اختیارتان باشد کار درستی نکردید. و در حقیقت وقت و سرمایه خود را هدر دادین که در بیشتر موارد هم وموجب شکست شما خواهد شد.

بهتره ابتدا کاملا بر سطح دانش فعلی خودتان آگاه بشید، بعد نظر به موقعیتی که درش قرار دارید، میتوان سرمایه مورد نیاز و ... را تعیین کرد.

زمانی که از نقطه صحیح شروع کنید، حتی اگر کارتان به دلایل مختلف مشکل پیدا کند نا امید نشده و تا موفقی کارتان را ادامه خواهید داد، اما اگر جز این باشد، مثل اکثریت پس از مدتی دیگر از تلف کردن وقت و سرمایه خودتان خسته شده و به عبارت ساده شکست را تجربه خواهید کرد.
    [ فعالیت تجاری در اینجا ندارم | پاسخ سوالات فقط در تاپیک | اطلاعات بیشتر درباره من: https://abooali.ir ]

14. تعداد تشکر ها از M.Abooali به دلیل پست مفید

pashmakTaj
    Guest

نقل قول نوشته اصلی توسط M.Abooali نمایش پست ها
    از کجا شروع کنم؟

وقتی شما قصد دارید برید کلاس زبان از شما یک امتحان تعیین سطح می گیرند، دقیقا با همین هدف که روشن شود شما باید از کجا شروع کنید.حکایت کار سرور و هاست نیز همین است.

اگر شما بدون گرفتن این آزمون از خودتان بخواهید از نقطه ای که مناسب نیست شروع کنید، هر چند آموزش ها همانطور که دوستان گفتند امروزه به صورت انبوه و رایگان یا حتی با پرداخت هزینه در اختیارتان باشد کار درستی نکردید. و در حقیقت وقت و سرمایه خود را هدر دادین که در بیشتر موارد هم وموجب شکست شما خواهد شد.

بهتره ابتدا کاملا بر سطح دانش فعلی خودتان آگاه بشید، بعد نظر به موقعیتی که درش قرار دارید، میتوان سرمایه مورد نیاز و ... را تعیین کرد.

زمانی که از نقطه صحیح شروع کنید، حتی اگر کارتان به دلایل مختلف مشکل پیدا کند نا امید نشده و تا موفقی کارتان را ادامه خواهید داد، اما اگر جز این باشد، مثل اکثریت پس از مدتی دیگر از تلف کردن وقت و سرمایه خودتان خسته شده و به عبارت ساده شکست را تجربه خواهید کرد.
    خراب مثال های قشنگتم مهندس.ولی بعضی وقتی زیاد زر میزنی

16. تعداد تشکر ها از pashmakTaj به دلیل پست مفید

عضو انجمن Mihan-VPS آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    425
    تشکر تشکر شده 
    822
    تشکر شده در
    649 پست

سوالاتتون خیلی کلی بوده و نکته مهم اینه که کارتون را دوست دارید بهمین دلیل حتما پشتکار خواهید داشت و موفق خواهید بود.
    در مورد سرور مجازی برای دریافت نمایندگی بصورت درصدی میتوانید وی پی اس تهیه کنید و به نام شما نصب و کانفیگ می شود تا تحویل مشتریان خودتان دهید.

موفق باشید

18. تعداد تشکر ها از Mihan-VPS به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    7
    تشکر تشکر شده 
    5
    تشکر شده در
    3 پست

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)