-
August 31st, 2014, 04:56
واتر مارک کردن ویدیو در لینوکس (Centos)
سلام
من یه سری ویدیو تو وی پی اس لینوکس خودم دارم حالا میخوام بدونم آیا برنامه برای لینوکس هست تا بشه روی ویدیو ها واتر مارک زد ( متن یا عکس)
تو گوگل یه سرچ زدم به یه چیزایی رسیدم که راستش درست حسابی نفهمیدم .فقط اینو میدونم که برنامه هست به نام ffmpeg که میشه این کار رو باهاش انجام داد. دو تا دیگه برنامه هم بود که الان یادم نمیاد و از اونا هم چیزی تو اینترنت پیدا نمیشد.
حالا دوستان کسی برنامه ای سراغ داره؟
-
تعداد تشکر ها از x11416 به دلیل پست مفید
-
August 31st, 2014 04:56
# ADS
-
August 31st, 2014, 12:33
عضو انجمن
پاسخ : واتر مارک کردن ویدیو در لینوکس (Centos)
شرکت پیشگامان فناوری اطلاعات تیناب(
سکویا سرور) شماره ثبت:44188
موبایل:09163066823 و 09386398967 ----- Telegram:@sekoyaserver
مدیریت:علیرضا فقیه
-
تعداد تشکر ها از sssoheil به دلیل پست مفید
-
August 31st, 2014, 13:16

نوشته اصلی توسط
sssoheil
داداش دستت درد نکنه این لینک هارو به ما دادی ولی من همه اینارو دیدم .ولی به خدا من زبان بلدم بهتر از همه.
شما میتونی برام لینک آخری رو توضیح بدی؟!
ویرایش توسط x11416 : August 31st, 2014 در ساعت 13:19
-
-
August 31st, 2014, 13:20
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
x11416
داداش دستت درد نکنه این لینک هارو به ما دادی ولی من همه اینارو دیدم .ولی به خدا من زبان بلدم بهتر از همه.
شما میتونی برام لینک آخری رو توضیح بدی؟!
متاسفانه مشکل اساسی ما کمبود علم نیست نبود ادب و فرهنگ!
شرکت پیشگامان فناوری اطلاعات تیناب(
سکویا سرور) شماره ثبت:44188
موبایل:09163066823 و 09386398967 ----- Telegram:@sekoyaserver
مدیریت:علیرضا فقیه
-
تعداد تشکر ها ازsssoheil به دلیل پست مفید
-
August 31st, 2014, 15:48

نوشته اصلی توسط
sssoheil
متاسفانه مشکل اساسی ما کمبود علم نیست نبود ادب و فرهنگ!
آره آقا تو خوبی و با فرهنگ.دفعه بعد برای نشون دادن امضا خودت الکی اسپم تو تاپیک ما نده. من سوالم از کسایی بود که در مورد تجربه دارند . اگر خودم می خواستم می رفتم گوگل نیازی به زحمت شما نبود!!!!!!
-
-
August 31st, 2014, 15:50
عضو انجمن
- ffmpeg –i myvideo.avi -vf "movie=mylogo.png [watermark]; [in][watermark] overlay=main_w-overlay_w-10:main_h-overlay_h-10 [out]" userdownload.flv
-
تعداد تشکر ها از elementary به دلیل پست مفید
-
August 31st, 2014, 16:21

نوشته اصلی توسط
elementary
- ffmpeg –i myvideo.avi -vf "movie=mylogo.png [watermark]; [in][watermark] overlay=main_w-overlay_w-10:main_h-overlay_h-10 [out]" userdownload.flv
میشه یخورده درباره این دستور توضیح بفرمایید .راستش من از یه سایت یه دستور شبیه به این دیدم که دقیق متوجه موضوع نشدم. چه خوب شد که شما این دستور رو اینجا نوشتید تا اگه میتونید یه توضیح کوچیک بفرمایید.من کار با این دستورات رو تازه یاد گرفتم.
در ضمن امضا شما رو دیدم که در زمینه کانفیگ حرفه ای لینوکس هستید.من یه مشکل دارم که تو این فروم یه تاپیک زدم از هرکی پرسیدم متاسفانه نمیدونست. مشکلم اینه که وقتی یه فایل رو تو رپیدلیچ که رو سرور نصب هست ریموت میکنم فقط 2 گیگ از اون ریموت میشه.(محدودیت داره)ولی این محدودیت به این شکل نیست که نتونم فایل بیشتر از 2 گیگ تو سرور ایجاد کرد.
به یه جاهایی رسیدم که شاید مشکل از آپاچی باشه یا ...
مثلا فایل های تورنت هر حجمی داشته باشه باهاش می گیرم.
سرور لینوکس با پنل کلکسو
-
-
August 31st, 2014, 17:24
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
x11416
میشه یخورده درباره این دستور توضیح بفرمایید .راستش من از یه سایت یه دستور شبیه به این دیدم که دقیق متوجه موضوع نشدم. چه خوب شد که شما این دستور رو اینجا نوشتید تا اگه میتونید یه توضیح کوچیک بفرمایید.من کار با این دستورات رو تازه یاد گرفتم.
در ضمن امضا شما رو دیدم که در زمینه کانفیگ حرفه ای لینوکس هستید.من یه مشکل دارم که تو این فروم یه تاپیک زدم از هرکی پرسیدم متاسفانه نمیدونست. مشکلم اینه که وقتی یه فایل رو تو رپیدلیچ که رو سرور نصب هست ریموت میکنم فقط 2 گیگ از اون ریموت میشه.(محدودیت داره)ولی این محدودیت به این شکل نیست که نتونم فایل بیشتر از 2 گیگ تو سرور ایجاد کرد.
به یه جاهایی رسیدم که شاید مشکل از آپاچی باشه یا ...
مثلا فایل های تورنت هر حجمی داشته باشه باهاش می گیرم.
سرور لینوکس با پنل کلکسو
دستور رو اشتباه دادم انگار ببین شما یه اسکریپت پایتون یا php پیداکن اینکارو بکنه من اگه پیداکردم بهت میدم
-
تعداد تشکر ها ازelementary به دلیل پست مفید
-
August 31st, 2014, 18:15

نوشته اصلی توسط
elementary
دستور رو اشتباه دادم انگار ببین شما یه اسکریپت پایتون یا php پیداکن اینکارو بکنه من اگه پیداکردم بهت میدم
یادم رفت بگم که ویدیوها با فرمت mkv هستند.من هرچی گشتم برای عکس هست.برای ویدیو هم ffmpeg فقط هست.دارم بازم میگردم ببینم چیزی پیدا می کنم.
-