-
September 5th, 2014, 02:36
-
-
September 5th, 2014 02:36
# ADS
-
September 5th, 2014, 04:46
عضو انجمن
پاسخ : درخواست آموزش اضافه کردن منو به بالای قالب whmcs (داخل شید تا بهتر توضیح بدم)
با 30 تومان هزینه طراحی انجام میشود در صورت درخواست اطلاعات ما در فوتر قرار دارد
TeleGram & Tell : 09184613882
-
-
September 5th, 2014, 06:18
عضو دائم
پاسخ : درخواست آموزش اضافه کردن منو به بالای قالب whmcs (داخل شید تا بهتر توضیح بدم)
شما میتوانید از قالب های نوشته شده و مختص به whmcs استفاده نمایید؛ میتوانید از سایت هایی مانند vahabonline.ir یا سایت های دانلود اسکریپت تهیه نمایید.
فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!
-
تعداد تشکر ها از a.e به دلیل پست مفید
-
September 5th, 2014, 09:24
-
-
September 5th, 2014, 13:00
عضو انجمن
عزیز شما که قالب اچ تی ام ال رو طراحی کردید آمادس فقط میمونه تبدیلش به وی اچ ام سی اس ، که اونم برید 3 4 تا قالب که طراحی و کد نویسی شدن کد هاشون رو ببینید به چه صورت انجام شده ، و کار تغییر قالب خودتون رو انجام بدید.
یکم زمان بر هستش اما هم یاد میگیرید هم هزینه نمیدید !
:: گروه 98 طرح :: ارائه خدمات : طراحی و کدنویسی تحت وب
-
-
September 6th, 2014, 12:20
ممنون از همه دوستام
اما خب من نمیخوام هزینه کنم و نمیخوام قالب بذارم برای whmcs ... بلکه میخوام هدر و فوتر همون قالبی که خودم طراحی کردم رو اضافه کنم . راهی نیست ؟
-
-
September 6th, 2014, 12:57
عضو دائم
شما باید قالبی دانلود کنید که فقط یک هدر و فوتر به whmcs شما اضافه نماید؛ با مقداری جست و جو در گوگل میتوانید پیدا کنید.
فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!
-
تعداد تشکر ها از a.e به دلیل پست مفید