سلام دوستان
تقویت یا بالا بردن امینت whmcs عدم شناسایی لینک ها عدم شناسایی فایل های whmcs حتی خارج از سرور شما عدم شناسایی حتی عکس های سایت نمونه
www.onlinesnic.com
جهت دریافت با این ایدی تماس بگیرید
onlinesnic@yahoo.com
سلام دوستان
تقویت یا بالا بردن امینت whmcs عدم شناسایی لینک ها عدم شناسایی فایل های whmcs حتی خارج از سرور شما عدم شناسایی حتی عکس های سایت نمونه
www.onlinesnic.com
جهت دریافت با این ایدی تماس بگیرید
onlinesnic@yahoo.com
طراحی و برنامه نویسی حرفه ای وب - سی ام اس اختصاصی - ساخت تجهیزات الکترونیکی - پرینترهای سه بعدی
همه و همه در نگاره
سلام دوستان
به علت گرفته نشده وقت تالار من لینک دادم که زیاد وقت دالار گرفته نشه و مدیران اذیت نشن بعدش دوست عزیز sina_mac به جای مسخره کردن مردم بهتره بری دنبال یک کار دیگه
.اما توضیح
به خاطر دوستمان سینا توضیخ نمی دم شما پی ام شخصی بده من بهت توضیح میدم
آقا چرا بهت بر میخوره خب؟!! گرفتن وقت تالار چیه؟ شما چیزی که ارائه میدید، کامل توضیح بدید، شاید خودم اولین نفر باشم که بخوام. قبول کنید که خیلی مبهم گفتید خب! من عذر میخوام اگر باعث سوتفاهم شده.
با تشکر از شما
ولی خوب اینجوری که بیشتر وقت آدم گرفته میشه!!
هر کسی باید وقت بداره و پ.خ یا ایمیل بده! همینطور شما هم باید هر بار وقت بدارید و جواب بدید!
بعضی ها هم که حوصله ندارن یا ... کلا بیخیال میشن و این یعنی از دست دادن مشتری!
شما لطف کن عمینجا کامل توضیح بده تا هم من و هم بقیه دوستان در جریان قرار بگیریم
با تشکر
طراحی و برنامه نویسی حرفه ای وب - سی ام اس اختصاصی - ساخت تجهیزات الکترونیکی - پرینترهای سه بعدی
همه و همه در نگاره
سلام دوستان
دوست عزیز سینا جان اگرگمی برنامه نویسی بلد باشی این کار ها مثل آب خردن می مونه البته سو تفاهم نشه واینکه شما باید از آپاچی در مورد گمک بگیرید
ایم کد ها رو در داخل htaccess بریزید وقالب خودتون را ویرایش کنید
کد:RewriteEngine On # Announcements RewriteRule ^announcements/([0-9]+)/[a-z0-9_-]+\.html$ ./announcements.php?id=$1 [L,NC] RewriteRule ^announcements$ ./announcements.php [L,NC] # Downloads RewriteRule ^downloads/([0-9]+)/([^/]*)$ ./downloads.php?action=displaycat&catid=$1 [L,NC] RewriteRule ^downloads$ ./downloads.php [L,NC] # Knowledgebase RewriteRule ^knowledgebase/([0-9]+)/[a-z0-9_-]+\.html$ ./knowledgebase.php?action=displayarticle&id=$1 [L,NC] RewriteRule ^knowledgebase/([0-9]+)/([^/]*)$ ./knowledgebase.php?action=displaycat&catid=$1 [L,NC] RewriteRule ^knowledgebase$ ./knowledgebase.php [L,NC] Options +FollowSymlinks RewriteRule ^index$ ./index.php [L,NC] RewriteRule ^register$ ./register.php [L,NC] RewriteRule ^clientarea$ ./clientarea.php [L,NC] RewriteRule ^cart$ ./cart.php [L,NC] RewriteRule ^domainchecker$ ./domainchecker.php [L,NC] RewriteRule ^submitticket$ ./submitticket.php [L,NC] RewriteRule ^knowledgebase$ ./knowledgebase.php [L,NC] RewriteRule ^downloads$ ./downloads.php [L,NC] RewriteRule ^supporttickets$ ./supporttickets.php [L,NC] RewriteRule ^logout$ ./logout.php [L,NC] RewriteRule ^affiliates$ ./affiliates.php [L,NC] RewriteRule ^contact$ ./contact.php [L,NC] RewriteRule ^dologin$ ./dologin.php [L,NC] RewriteRule ^login$ ./login.php [L,NC] RewriteRule ^whois$ ./whois.php [L,NC] RewriteRule ^creditcard$ ./creditcard.php [L,NC] RewriteRule ^announcementsrss$ ./announcementsrss.php [L,NC] RewriteRule ^viewticket$ ./viewticket.php [L,NC] RewriteRule ^dl$ ./dl.php [L,NC] RewriteRule ^announcements$ ./announcements.php [L,NC] RewriteRule ^pwreset$ ./pwreset.php [L,NC] RewriteRule ^networkissues$ ./networkissues.php [L,NC] RewriteRule ^viewemail$ ./viewemail.php [L,NC] RewriteRule ^viewinvoice$ ./viewinvoice.php [L,NC] RewriteRule ^pwreset$ ./pwreset.php [L,NC]
مثال Index.php = index
من حتی این موضوع را با مدیران whmcs هم مطرح کردم البته این ق{سمتی از امنیت whmcs} مطرح کردم جواب اوکی دادن قراه توی سایتشون درج کنند
موفق باشید.
ممنون دوست عزیز![]()
دوست عزیز اینا ربطی به امنیت و این چیزا نداره!!
اینا فقط واسه بهینه سازی لینک های سایت واسه موتورهای جستجو هست
نه تنها رو whmcs بلکه رو هر سیستمی قابل انجام هست
همینطور رو هر وب سرویس قابل اجرا هست و فقط شامل آپاچی نمیشه
بازم ممنون از به اشتراک گذاری اطلاعاتتون
با آرزوی موفقیت برای شما دوست عزیز
همه و همه در نگاره
سلام
دوست عزیز هر کسی بخواد سایت شما رو هک کند حتی یوز پسورد هم داشته باشه نمی تونه کاری بکنه من همش رو انتحان کردم بعدش من عرض کردم قسمتی از امنیت whmcs هست حتی شما میتوانید فایل های خود رو داخل سرور مخفی کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)