سلام
بچه ها یک چند تا سوال دارم
اگه کسی ( با خودش ) 4 تا بچه باشن
1-یعنی 1 خواهر - 3 برادر ( با خودش ) و اون برادر سومی کوچیک تر از همه باشه سربازی معافه ؟
2- اگه داداش اول رفت سربازی - داداش دوم هم بره سربازه سومی معافه ؟
؟؟؟
سلام
بچه ها یک چند تا سوال دارم
اگه کسی ( با خودش ) 4 تا بچه باشن
1-یعنی 1 خواهر - 3 برادر ( با خودش ) و اون برادر سومی کوچیک تر از همه باشه سربازی معافه ؟
2- اگه داداش اول رفت سربازی - داداش دوم هم بره سربازه سومی معافه ؟
؟؟؟
به یاد من باش.
اين طرح تصويب شده
ولي هنوز اجرايي نشده
بايد صبر كنيد
کدوم طرح ؟ 1 یا 2 ؟
به یاد من باش.
نترس عزیز معاف می شی !!!
پسر من موندم که سال دیگه 18 سال می شه باید برم سربازی اون هم بچه اولیه ام آسمون به زمین بیاد باید برم خدمت مقدس سربازی سر ِ بازی !
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
نه معاف نمیشی!
طرحشو جمع کردن رفت!
قبلاً همچین طرحی بود:
1. اگه 3 تا از برادرات سربازی رفته باشن شما معاف میشی (که بعداً به 2 برادر کاهشش دادن)
2. اگه سه خواهر داشته باشی و تک پسر باشی معافی!
من امروز یه حاجی تو خیابون دیدم و ازش پرسیدم گفت آره معافی پس اون چی میگه ؟
به یاد من باش.
1. طرحشو جمع كردن رفت
2.دوستم تك پسر بود باباش سكته قلبي زده ولي بردنش!ميگفتن بابات تقريبا بايد رو به موت باشه تا معاف شي :دي
3.ديگه كشكي كشكي كسي و معاف نمي كنن.
قصد مزاح داشته يا مي خواسته حالت و بگيره :Dمن امروز یه حاجی تو خیابون دیدم و ازش پرسیدم گفت آره معافی پس اون چی میگه ؟
داداش خودم سر همين مسئله كه فقط تاريخ اعزامش رو از يك افسر معمولي پرسيده بود، 3 ماه اضاف خورد(چون افسره چرت گفته بود!)بعد هم شانسش عفو نزدن + 3 ماه خدمت اضافي به خاطر جرائم متعدد در اونجا = 6 ماه اضاف كشيد!
خلاصه از من ميشنوي : 1. در مورد تاريخ و شرايط فقط و فقط دفترچه بگير و درست و حسابي بخون + با افراد كاملا مطلع حرف بزن 2. اونجا كه رفتي بچه خوبي باش 3 ماه اضاف نخوري :-j
تو رو خدا نگید !![]()
تازه امروز کلی خوشحال شدم که معافم
باید برم از کی بپرسم که مطمئن باشه ؟
به یاد من باش.
بهتر از اينه كه بعدا بفهمي 3 ماه اضاف خوردي و ...
حتما دفترچه رو تهيه كن
مگه امسال كنكور نداشتي؟!درسي رو نگه نداشتي؟اگرم نگه نداشتي و مي دوني كه امسال نمي توني قبول شي و ميخواي برا سال بعد بذاري،خودت رو تو يك دانشگاه غير انتفاعي مشغول كن،بعد يك ترمش رو بگذرون،يك ترمم مرخصي بگير ، خلاصه برا كنكور سال بعد خودتو آماده كن!ولي از من ميشنوي همين امسال قبول شو كلكش رو بكن!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)