سلام
من میخوام نحوه کانفیگ مخصوص چت روم دایرکت ادمین رو یاد بگیرم و اموزش نصب دایرکت ادمین رو یاد بگیرم
البته حرفه ای
دوستان چه پیشنهادی دارید
سلام
من میخوام نحوه کانفیگ مخصوص چت روم دایرکت ادمین رو یاد بگیرم و اموزش نصب دایرکت ادمین رو یاد بگیرم
البته حرفه ای
دوستان چه پیشنهادی دارید
تاپیک های زیادی برای نصب دایرکت ادمین و کانفیگ دایرکت ادمین در همین انجمن موجود است که میتوانید جست و جو بفرمایید؛ همچنین نتیجه های گوگل نیز قابل توجه هستند.
اُکسين سرور ارائه دهنده خدمات ميزباني وب|شماره ثبت 4587|یـ11ـازده سال سابقه درخشان|شماره تماس 42254600-061
فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!
سلام منم نیاز دارم تصویریش وجود داره من پیدا نکردم ؟
ویرایش توسط azalia : August 21st, 2014 در ساعت 22:08
دوستان باید شروع کنم آموزش های حرفه ای را تو انجمن بگذارم که تو فروم های داخلی خارجی نباشه.از گرد گیری سیستم تا هک ماهواره های ناسا.اگه این کاررا بکنم بعد از گوگل پربازدید ترین سایت کشور وجهان میشیم.پرجم وب هاستینگ تالک بالاست.ولی باید برای هر آموزشی که میخام بگذارم 10بیستا کتاب بخونم تا اصل مطلب را بجا بیارم.
دمت گرم بابا خیلی مردی اگه این کارو کنی
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)