-
August 29th, 2014, 16:35
درخواست ریسیلر ایران با حجم 10 گیگ و قابل مشاهده در شبکه شباب و اینترانت.
سلام و عرض خسته نباشید.
نیازمند یه ریسیلر با کیفیت مناسب و کنترل پنل WHM و CPanel هستم. حجم مورد درخواست حدود 10 گیگ هست و پهنای باند خیلی مهم نیست چون اصلا دانلود و بازدید بالا نداریم.
کیفیت و سرعت و پایداری و کانفیگ حرفه ای سرور شدیداً مورد تاکید هست.
سرور شما لازمه که ایرانی باشه و حتماً در شبکه شباب و اینترانت ایران در دسترس باشه.
لطفا در پیشنهادتون فقط قیمت ذکر نکنید و بفرمایید کنترل پنل چی هست، از چه دیتا سنتری، مکانیزم های ضد حمله و هک و ویروس سرور، وب سرورتون چیه و هرچی دیگه که جز نقاط قوت سرورتون هست رو نام ببرید.
پشتیبانی من معمولا زیاد مزاحم نمیشم ولی داشتن و پاسخگویی سریع مهمه. پیشنهاد سرور خارجی ندید لطفاً. اگر از کارتون مطمین نیستید پیشنهاد ندید که حداکثر یک ماه مهمانتون میشم و یه بد نامی برای خودتون درست میکنید.
تشکر از لطفتون
-
-
August 29th, 2014 16:35
# ADS
-
August 29th, 2014, 16:41
عضو دائم
ویرایش توسط RoobinaServer : August 29th, 2014 در ساعت 16:52
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها از RoobinaServer به دلیل پست مفید
-
August 29th, 2014, 18:16
عضو انجمن
پاسخ : درخواست ریسیلر ایران با حجم 10 گیگ و قابل مشاهده در شبکه شباب و اینترانت.

نوشته اصلی توسط
dariush68
سلام و عرض خسته نباشید.
نیازمند یه ریسیلر با کیفیت مناسب و کنترل پنل WHM و CPanel هستم. حجم مورد درخواست حدود 10 گیگ هست و پهنای باند خیلی مهم نیست چون اصلا دانلود و بازدید بالا نداریم.
کیفیت و سرعت و پایداری و کانفیگ حرفه ای سرور شدیداً مورد تاکید هست.
سرور شما لازمه که ایرانی باشه و حتماً در شبکه شباب و اینترانت ایران در دسترس باشه.
لطفا در پیشنهادتون فقط قیمت ذکر نکنید و بفرمایید کنترل پنل چی هست، از چه دیتا سنتری، مکانیزم های ضد حمله و هک و ویروس سرور، وب سرورتون چیه و هرچی دیگه که جز نقاط قوت سرورتون هست رو نام ببرید.
پشتیبانی من معمولا زیاد مزاحم نمیشم ولی داشتن و پاسخگویی سریع مهمه. پیشنهاد سرور خارجی ندید لطفاً. اگر از کارتون مطمین نیستید پیشنهاد ندید که حداکثر یک ماه مهمانتون میشم و یه بد نامی برای خودتون درست میکنید.
تشکر از لطفتون
پنل دایرکت ادمین هست .
در صورتی که نیاز هست آفر براتون ارسال شود .
جهت تست اینکه در شبکه هایی که نام بردید باز می شود یا خیر. میتونید آدرس زیر را تست کنید
آسیانت | ارائه دهنده خدمات اینترنت پر سرعت در سراسر کشور
-
تعداد تشکر ها از mizbanwebhost به دلیل پست مفید