-
August 20th, 2014, 01:55
عضو جدید
چند تا شریک برای راه اندازی سایت دانلود !!!!
با سلام . من می خوام یک سایت دانلود راه بندازم . تجربه این کار رو هم دارم و همه ی جوانب اون رو سنجیدم . علاقه مندم این سایت رو به یه سایت خیلی بزرگ تبدیل کنم . از کسانی که حاضرند در این سایت شریک باشند ، در خواست می کنم هر مبلغی که می تونن به این سایت بدن . اعلام کنن . در آخر تمام مبالغ جمع می شود و هر کس به اندازه مبلغی که داده است درصدی از درآمد سایت را می گیرد و همگی نیز مدیر سایت می شوند .
در صورت نیاز ، برای اطمینان قرار داد کتبی نیز نوشته می شود .
با تشکر
-
-
August 20th, 2014 01:55
# ADS
-
August 20th, 2014, 09:56
عضو جدید
پاسخ : چند تا شریک برای راه اندازی سایت دانلود !!!!
منم هاست ودامین یکساله ثبت کردم منم شریک کنید.هاست 1ساله از نت افزار .10گیگ هاست دانلوداز میهن وب هاست.ویک دامین 1ساله ملی.
-
تعداد تشکر ها از کامران غلامی به دلیل پست مفید
-
August 20th, 2014, 11:01
سرویس های هاست پرسرعت و پربازدید خواستید میتوین بهتون ارائه بدیم.. و به غیر از مبحث مالی روش دیگه ای مدنظر شماست؟
-
تعداد تشکر ها از iranwhsrver به دلیل پست مفید
-
August 20th, 2014, 11:31
عضو جدید
سلام تا سقف 15 تومن میتونم سرمایه گذاری کنم اما گمون نمیکنم نیاز به شراکت داشته باشم شما ابتدا ببینید یک سایت هست در این ضمینه با شراکت چند نفر به موفقیت رسیده باشه :دی
شراکت اگر خوب بود خدا هم شریک داشت چه بسا چند تا :دی
اگر سایت بزرگ مایلید راه اندازی کنید با آشنایان اقوام شریک بشوید چون هرگز کسی تو فضای مجازی اعتماد سنگین نمیکنه ! البته اگر به کار خود ایمان دارید وام بگیرید هر جور تمایل دارید
ارادتمند
-
تعداد تشکر ها از unlimited به دلیل پست مفید
-
August 20th, 2014, 16:13
عضو جدید
سلام تا سقف 15 تومن میتونم سرمایه گذاری کنم اما گمون نمیکنم نیاز به شراکت داشته باشم شما ابتدا ببینید یک سایت هست در این ضمینه با شراکت چند نفر به موفقیت رسیده باشه :دی
شراکت اگر خوب بود خدا هم شریک داشت چه بسا چند تا :دی
اگر سایت بزرگ مایلید راه اندازی کنید با آشنایان اقوام شریک بشوید چون هرگز کسی تو فضای مجازی اعتماد سنگین نمیکنه ! البته اگر به کار خود ایمان دارید وام بگیرید هر جور تمایل دارید
ارادتمند
خیلی ممنون . سرمایه گذاری هم می تونید بکنید . اما با چه شرایطی ؟
- - - Updated - - -
منم هاست ودامین یکساله ثبت کردم منم شریک کنید.هاست 1ساله از نت افزار .10گیگ هاست دانلوداز میهن وب هاست.ویک دامین 1ساله ملی.
مرسی . لطفاً آدرس دامین رو پ.خ کنید . با تشکر
-
-
August 20th, 2014, 16:21
عضو انجمن
تضميني وجود نداره فردا كه سايت رونق كرفت يكي كه دامين يا هاست دستشه دبه دراره و ...... شراكت نهايتش خرابكاريه به نظرم !
-
-
August 20th, 2014, 16:27
عضو جدید
تضميني وجود نداره فردا كه سايت رونق كرفت يكي كه دامين يا هاست دستشه دبه دراره و ...... شراكت نهايتش خرابكاريه به نظرم !
فکر هایی براش دارم که چنین اتفاقی نیفته . و ان شاءالله هم که نمی افته . تضمین می کنم
-
-
August 20th, 2014, 17:05
سلام در خصوص هاست و دامین من امادگی خود رو اعلام میکنم
-
تعداد تشکر ها از arminx به دلیل پست مفید
-
August 20th, 2014, 17:21
عضو جدید
سلام در خصوص هاست و دامین من امادگی خود رو اعلام میکنم
لطفا آدرس دامين واطلاعات هاست را پ.خ. كنيد .
- - - Updated - - -
سرویس های هاست پرسرعت و پربازدید خواستید میتوین بهتون ارائه بدیم.. و به غیر از مبحث مالی روش دیگه ای مدنظر شماست؟
در ضمن كمك فقط از نظر بودجه نيست . به گرافيست ، طراح سايت ، نويسنده ، برنامه نويس و... هم نياز داريم
ویرایش توسط mameysam23 : August 20th, 2014 در ساعت 17:49
-
-
August 21st, 2014, 09:09
عضو جدید
من هاست دامین یک ساله ثبت کردم.10گیگ هم هاست دانلود ثبت کردم.وردپرس هم نصب کردم .فقط میخاد پست تخصصی با قالب تخصصی .کی با من شریک میشه .در ضمن پرچم بچه های وب هاستینگ تالک بالاست.مطمئنا میشیم رتبه10کشور1000جهان .به امید ان روز
- - - Updated - - -
شراکت پس چی شد؟حالاما چیکاریم؟
-
تعداد تشکر ها از کامران غلامی به دلیل پست مفید