-
July 15th, 2014, 12:39
عضو انجمن
آموزش استفاده از سرویس های SMTP در سی پنل به صورت رایگان و 100٪Delivery
سلام
شاید شما هم دوست داشته باشید از یک SMTP سرور اکسترنال روی سرورتون استفاده کنید یا مثل من با محدودیت ایمیل رداستیشن مواجه شدید و نیاز دارید برای مدتی ایمیل های سرور رو ریلای کنید به سرور دیگه - با توجه به این موارد تصمیم گرفتم آموزش مواردی که خودم اخیرا یاد گرفتم رو برای شما هم بذارم
-------------------------
خوب برای شروع ابتدا در سایت mandrill.com عضو بشید و با دریافت نام کاربری و API KEY مخصوص خودتون دریافت کنید
از این اکانت میتونید برای ارسال همه ی ایمیل ها از همه ی دامنه در سی پنل استفاده کنید و به عنوان REMOTE SMTP استفاده میکنیم
بعد از دریافت نام کاربری و کلمه ی عبور (که همون API KEY )هست باید تنظیمات رو مطابق دستور العمل زیر در سی پنل وارد کنید
----------------------
اول به این مسیر برید WHM → Service Configuration → Exim Configuration Manager → Basic Editor
و در بخش Mail → Smarthost support این گرینه رو فعال کنید و روی ON قرار بدید
در کادری که براتون روشن میشه این عبارت رو وارد کنید smtp.mandrillapp.com
-------------
در مرحله ی بعد به WHM → Service Configuration → Exim Configuration Manager → Advanced Editor
برید و با زدن CTRL+F این عبارت رو جستجو کنید Section: AUTH و در کادری بزرگی که در پایین این عبارت میبینید این دستورات رو وارد کنید
auth_login:
driver = plaintext
public_name = LOGIN
hide client_send = : MANDRILLUSERNAME : MANDRILL PASSWORD
در قسمت بالا به جای یوزرنیم و پسورد - نام کاربری هنگام ثبت نام در مندریل و به جای پسورد هم API KEY که خودتون میسازید رو وارد کنید
حالا دوباره با زدن CTRL +F دنبال این عبارت بگردید Section: PREROUTERS
و دستورات زیر رو عینا وارد کنید
smart_route:
driver = manualroute
domains = ! +local_domains
ignore_target_hosts = 127.0.0.0/8
transport = auth_relay
route_list = * smtp.mandrillapp.com
no_more
حالا دوباره با زدن CTRL +F دنبال این عبارت بگردید Section: TRANSPORTSTART
و متن زیر رو عینا در اون وارد کنید
auth_relay:
driver = smtp
port = 587
hosts_require_auth = $host_address
hosts_require_tls = $host_address
اگه از قبل میل ریلای رو تنظیم کردید و قسمت ROUTERSTART قرار دادید باید پاکش کنید و خالی بذارید
حالا تنظیمات EXIM رو ذخیره کنید و تمام هست کار
این سرور در پلن رایگان تا 12 هزار ایمیل ارسال میکنه و بعد از اون پولی میشه ولی برای کسانی که مشکل ارسال رو به هر دلیل دارن بسیار کمک مبکنه
میل سرویس های دیگه مثل Sendrig و Mailgun هم موجود هستند که محدودیت بیشتری دارند ولی در صورت استقبال آموزش اونارو هم میذارم
ویرایش توسط OPENFIRE : July 15th, 2014 در ساعت 12:43
دایرکت وب:: شرکت داده پرداز اَبر زاگرس :: شماره ثبت 5708
ارایه دهنده ی سرور مجازی و اختصاصی ایران / خدمات حرفه ای کانفیگ سرور + مانیتتورینگ .
-
تعداد تشکر ها ازOPENFIRE به دلیل پست مفید
-
July 15th, 2014 12:39
# ADS
-
July 15th, 2014, 14:33
عضو انجمن
پاسخ : آموزش استفاده از سرویس های SMTP در سی پنل به صورت رایگان و 100٪Delivery
سلام
با این روش در واقع سرور ارسال ایمیل رو عوض میکنید !
اینکار زیاد جالب نیست چون mandrill هر لحظه ممکنه سرویس رو مسدود کنه
شما سعی کنید کانفیگی که mandrill انجام میده رو استفاده کنید
-
-
July 15th, 2014, 14:36
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
reza115
سلام
با این روش در واقع سرور ارسال ایمیل رو عوض میکنید !
اینکار زیاد جالب نیست چون mandrill هر لحظه ممکنه سرویس رو مسدود کنه
شما سعی کنید کانفیگی که mandrill انجام میده رو استفاده کنید
DKIM , SPF رکورد برای هر دامنه رو راهنمایی میکنه که چطور وارد کنید و در وبسایت ذکر شده و از پشیبانی سوال کردم که گفتند 100 درصد اینباکس با ست کردن رکورد های هر دامنه به مندریل اوکی میشه و در غیر اینصورت اینباکس رو تضمین نمیکنند ولی من شخصا از cpanel 10 هزار ایمیل با دامین های مختلف ارسال کردم و 2 عدد ارسال نشد که اون 2 تا هم ایمیل فیک بودند
ارایه دهنده ی سرور مجازی و اختصاصی ایران / خدمات حرفه ای کانفیگ سرور + مانیتتورینگ .
-
تعداد تشکر ها از OPENFIRE به دلیل پست مفید
-
August 21st, 2014, 01:55
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
OPENFIRE
سلام
شاید شما هم دوست داشته باشید از یک SMTP سرور اکسترنال روی سرورتون استفاده کنید یا مثل من با محدودیت ایمیل رداستیشن مواجه شدید و نیاز دارید برای مدتی ایمیل های سرور رو ریلای کنید به سرور دیگه - با توجه به این موارد تصمیم گرفتم آموزش مواردی که خودم اخیرا یاد گرفتم رو برای شما هم بذارم
-------------------------
خوب برای شروع ابتدا در سایت mandrill.com عضو بشید و با دریافت نام کاربری و API KEY مخصوص خودتون دریافت کنید
از این اکانت میتونید برای ارسال همه ی ایمیل ها از همه ی دامنه در سی پنل استفاده کنید و به عنوان REMOTE SMTP استفاده میکنیم
بعد از دریافت نام کاربری و کلمه ی عبور (که همون API KEY )هست باید تنظیمات رو مطابق دستور العمل زیر در سی پنل وارد کنید
----------------------
اول به این مسیر برید WHM → Service Configuration → Exim Configuration Manager → Basic Editor
و در بخش Mail → Smarthost support این گرینه رو فعال کنید و روی ON قرار بدید
در کادری که براتون روشن میشه این عبارت رو وارد کنید smtp.mandrillapp.com
-------------
در مرحله ی بعد به WHM → Service Configuration → Exim Configuration Manager → Advanced Editor
برید و با زدن CTRL+F این عبارت رو جستجو کنید [B]Section: AUTH و در کادری بزرگی که در پایین این عبارت میبینید این دستورات رو وارد کنید در قسمت بالا به جای یوزرنیم و پسورد - نام کاربری هنگام ثبت نام در مندریل و به جای پسورد هم API KEY که خودتون میسازید رو وارد کنید
حالا دوباره با زدن CTRL +F دنبال این عبارت بگردید Section: PREROUTERS
و دستورات زیر رو عینا وارد کنید
حالا دوباره با زدن CTRL +F دنبال این عبارت بگردید Section: TRANSPORTSTART
و متن زیر رو عینا در اون وارد کنید
اگه از قبل میل ریلای رو تنظیم کردید و قسمت ROUTERSTART قرار دادید باید پاکش کنید و خالی بذارید
حالا تنظیمات EXIM رو ذخیره کنید و تمام هست کار
این سرور در پلن رایگان تا 12 هزار ایمیل ارسال میکنه و بعد از اون پولی میشه ولی برای کسانی که مشکل ارسال رو به هر دلیل دارن بسیار کمک مبکنه
میل سرویس های دیگه مثل Sendrig و Mailgun هم موجود هستند که محدودیت بیشتری دارند ولی در صورت استقبال آموزش اونارو هم میذارم
یا تشکر از دوست خوبم با بت پست مفیدتون
چند سوال داشتم :
1- سرویس دهنده هایی مانند گوگل و یاهو با مارکتین به این شیوه مشکلی ندارند یعنی ایمل کاربر رو اسپم نمی کنن؟!
2- هزینه نسخه های پولی این سرویس به چه شکله و ایا سرویس دهنده های بهتر هم وجود داره؟!
3- از اونجایی که تنظیمات رو روی کل سرور نصب و اجرا میکنیم امکان داره از سمت سرویس دهند شناسایی یا مسدود بشه ؟
منتظر باز خورد شما هستم؟
ارادتمند!!
-
-
August 21st, 2014, 09:48
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
iraninformatic
یا تشکر از دوست خوبم با بت پست مفیدتون
چند سوال داشتم :
1- سرویس دهنده هایی مانند گوگل و یاهو با مارکتین به این شیوه مشکلی ندارند یعنی ایمل کاربر رو اسپم نمی کنن؟!
2- هزینه نسخه های پولی این سرویس به چه شکله و ایا سرویس دهنده های بهتر هم وجود داره؟!
3- از اونجایی که تنظیمات رو روی کل سرور نصب و اجرا میکنیم امکان داره از سمت سرویس دهند شناسایی یا مسدود بشه ؟
منتظر باز خورد شما هستم؟
ارادتمند!!
از یاهو و گوگل استفاده نکنید که بسته میشه اکانت و چون با چندین دامنه ی مختلف - گاها 100 یا بیشتر - روی هاست اشتراکی ارسال دارید از طرف سرویس دهنده بسته میشه و یا اسپم میشه
ولی سرویس هایی مثل MAndrill یا sendgrid تا 6 هزار ایمیل در ساعت من ارسال کردم . همه به اینباکس رفتند و آمار دقیقی هم بهتون میدن و درصد کلیک ها - باز شدن ها و. رو همگی به صورت رایگان در اختیارتون قرار میدن و چون ایمیل ها sign یابه اصطلاح از طرف مندریل امضا میشه از اعتبار بالایی هم برخوردار هست ولی به صورت حرفه ای تر و دقیق تر باید برای هر دامنه ای که ارسال باهاش انجام میشه SPF و DKIM رکورد ست بشه تا توسط گیرنده هایی که این موارد رو چک میکنند مثل جیمیل و یاهو - ایمیلتون به اینباکس بره. .
=== از سمت مندریل مسدود نمیشید ولی اعتبار یا سابقه ی اکانت وقتی کم بشه (به دلایلی مثل اسپم و...)دیگه به حالت قبل بر نمیگرده و تعداد ایمیل ارسالی بر ساعت شما کم میشه .
===نظر من خرید اکانت ازsendgrid هست یا به کسی که واقعا آشنا هست بسپارید کانفیگ سرور رو (اگه SMTP شخصی میخواید راه اندازی کنید ) جون ایمیل مارکتینگ یک چک لیست بلند بالا از مواردی هست که باید دقیقا رعایت بشه و با کانفیگ ساده و به ختی حرفه ای موجود هم نمیشه inbox رو به 100 رسوند !!
-
تعداد تشکر ها ازOPENFIRE به دلیل پست مفید