-
عضو جدید
-
تعداد تشکر ها ازSibaPal به دلیل پست مفید
-
May 5th, 2014 13:34
# ADS
-
عضو دائم
پاسخ : برای اولین بار در میان شرکت های درگاه پرداخت | 2 درگاه کاملا اختصاصی | فعالسازی رایگان !
یک نمونه عکس از هر درگاه بزارین کاربرانتون بهتر درک کنند درگاه اختصاصی منظورتون چی هست .
-
تعداد تشکر ها ازasrhosting به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
پاسخ : برای اولین بار در میان شرکت های درگاه پرداخت | 2 درگاه کاملا اختصاصی | فعالسازی رایگان !
همون اولش رسیدیم چه مدارکی باید ارسال کنیم جهت دریافت درگاه دوست عزیز ؟
-
تعداد تشکر ها از98M!zban به دلیل پست مفید
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
asrhosting
یک نمونه عکس از هر درگاه بزارین کاربرانتون بهتر درک کنند درگاه اختصاصی منظورتون چی هست .
درود
عکس به زودی قرار خواهد گرفت
درگاه مربوطه بدون هیچ نامی از سیباپال در رفت و برگشت به بانک با لوگو و نام اختصاصی پذیرنده میباشد.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
98M!zban
همون اولش رسیدیم چه مدارکی باید ارسال کنیم جهت دریافت درگاه دوست عزیز ؟
جهت دریافت درگاه ابتدا باید در سایت تکمیل مدارک نمایید که شامل اسکن کارت ملی یا شناسنامه میباشد.
در مرحله بعد نام نمایشی در درگاه پرداخت + لوگو از طریق تیکت از شما دریافت میگردد.
با سپاس
سیبـاپال ! کاملترین درگاه پرداخت اینترنتی کشور به همراه امکانات جدید !
| درگاه پرداخت کاملا اختصاصی با حداقل کارمزد. |
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
SibaPal
جهت دریافت درگاه ابتدا باید در سایت تکمیل مدارک نمایید که شامل اسکن کارت ملی یا شناسنامه میباشد.
در مرحله بعد نام نمایشی در درگاه پرداخت + لوگو از طریق تیکت از شما دریافت میگردد.
با سپاس
ممنون میشم در همین پست های ابتدایی عنوان کنید چه سایزی برای لوگو می توان قرار داد که بسیار مهم هست فکر می کنم ؟
من هم تا ساعاتی دیگر برای کاربران شما سوپرایز ویژه ای دارم که خداروشکر دارم کارهاشو انجام میدم
-
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
98M!zban
ممنون میشم در همین پست های ابتدایی عنوان کنید چه سایزی برای لوگو می توان قرار داد که بسیار مهم هست فکر می کنم ؟
من هم تا ساعاتی دیگر برای کاربران شما سوپرایز ویژه ای دارم که خداروشکر دارم کارهاشو انجام میدم
از لطف شما بسیار متشکریم
پست اول آپدیت گردید.
با سپاس
-
تعداد تشکر ها از SibaPal به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
پاسخ : برای اولین بار در میان شرکت های درگاه پرداخت | 2 درگاه کاملا اختصاصی | فعالسازی رایگان + تسویه حساب آنی !
براتون تیکت کردم مشخصات رو و منتظر دریافت
-
-
عضو جدید
پاسخ : برای اولین بار در میان شرکت های درگاه پرداخت | 2 درگاه کاملا اختصاصی | فعالسازی رایگان + تسویه حساب آنی !

نوشته اصلی توسط
98M!zban
براتون تیکت کردم مشخصات رو و منتظر دریافت
درخواست شما ثبت گردید و به زودی اطلاعات برایتان ارسال میگردد.
با سپاس
-
تعداد تشکر ها از SibaPal به دلیل پست مفید
-
عضو جدید
سلام، خیلی ممنون، بسیار عالی.
امکانش هست که برای مثال 2 درگاه بانک سامان فعال کنیم؟ با نام و لوگو متفاوت.
-
تعداد تشکر ها ازFarid.Agl به دلیل پست مفید
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Farid.Agl
سلام، خیلی ممنون، بسیار عالی.
امکانش هست که برای مثال 2 درگاه بانک سامان فعال کنیم؟ با نام و لوگو متفاوت.
درود
لطفا در سایت تیکت ارسال نمایید تا توسط واحد مربوطه پیگیری شود و خدمتتان اعلام گردد.
با سپاس
-