-
August 6th, 2014, 10:27
درخواست راهنمایی برای پنل سرور مجازی
سلام
یک سرور مجازی centos داریم که فقط برای ذخیره سازی فایل استفاده می شود. به نظر شما اگر از پنل هایی ماند سی پنل و دایرکت ادمین و... استفاده نکنیم مشکلی پیش می آید؟ در صورتی که از این پنل ها استفاده نکنیم چه مشکلاتی ممکن است به وجود آید؟
فایروال csf هم می خواهیم نصب کنیم. در این صورت فقط با ssh می توانیم با این فایروال کار کنیم؟
در کل اگر پیشنهادی دارید بدهید ممنون میشوم...
-
-
August 6th, 2014 10:27
# ADS
-
August 6th, 2014, 10:33
پاسخ : درخواست راهنمایی برای پنل سرور مجازی
نه مشکلی ندارد پنل نصب نکنین
فایروال نصب کنی یا کنی هر هرصورت میتونی با اس اس اچ کار کنی
-
-
August 6th, 2014, 10:34
سلام
کلکسو نصب کنید
ولی رابط گرافیکی برای csf نداره
اگر میتونید هزینه کنید دایرکت ادمین هم که قیمت مناسبی داره می تونید نصب کنید اما ضروری نیست. کلکسو هم کارتون رو راه میندازه
البته بدون نصب کنترل پنل هم میتونید از سرور استفاده کنید. اما باید کار با ssh رو هم بلد باشید
-
-
August 6th, 2014, 10:39
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
webhosts
سلام
فایروال csf هم می خواهیم نصب کنیم. در این صورت فقط با ssh می توانیم با این فایروال کار کنیم؟
در کل اگر پیشنهادی دارید بدهید ممنون میشوم...
با سلام
بله باید با SSH کار کنید.
به نظر من یک دایرکت ادمین که هزینه آنچنانی نداره بگیرید و نصب کنید وقتی csf هم نصب کنید در دایرکت ادمین میتوانید تحت وب به راحتی مدیریتش کنید.
با تشکر
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
-
August 6th, 2014, 10:42
می توانیم هزینه لایسنس دایرکت ادمین را پرداخت کنیم اما دایرکت ادمین را می توان هک کرد و راحت دور زد. دلیل اصلی من برای استفاده نکردن از پنل امنیت است.
-
-
August 6th, 2014, 10:46
اگر هک شود خیلی از سایت ها هک می گردید
میتوانید بدون پنل استفاده کنین مشکلی پیش نمیاد
-
-
August 6th, 2014, 10:52

نوشته اصلی توسط
webhosts
می توانیم هزینه لایسنس دایرکت ادمین را پرداخت کنیم اما دایرکت ادمین را می توان هک کرد و راحت دور زد. دلیل اصلی من برای استفاده نکردن از پنل امنیت است.
هر پنلی حتی سی پنل هم ممکنه هک بشه. اگر پنل نصب کردید باید به صورت حرفه ای کانفیگ بشه.
اگر میتونید بدون کنترل پنل کار کنید مشکلی نیست. نصب نکنید. از نظر فنی مشکلی پیش نمیاد فقط باید همه کارهاتون رو از طریق ssh انجام بدید
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
webhosts
هر پنلی حتی سی پنل هم ممکنه هک بشه. اگر پنل نصب کردید باید به صورت حرفه ای کانفیگ بشه.
اگر میتونید بدون کنترل پنل کار کنید مشکلی نیست. نصب نکنید. از نظر فنی مشکلی پیش نمیاد فقط باید همه کارهاتون رو از طریق ssh انجام بدید
-
-
August 8th, 2014, 12:54
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
webhosts
دایرکت ادمین پر امنیت ترین کنترل پنل هست به شرطی که کانفیگ حرفه ای انجام شود
Looxvps.ir فروش هاست و نمایندگی و سرور مجازی انگلیس با قیمت و کیفیت عالی.نظر مشتریان: u.looxvps.ir
3سال سابقه.دارای نماد اعتماد شماره تماس:09135942634-03132326233
-