-
August 2nd, 2014, 05:32
ارسال دایرکت به دایرکت در vps
با سلام
بنده یک سرور مجازی گرفتم که دادم روش دایرکت کانفیگ کردن و الان میخوام از ریسیلر و نمایندگی قبلی که دارم به سرور جدیدم انتقال بدم توی نت چیزی پیدا نکردم
هر کسی بلده اموزشش رو کامل یا به صورت تصویری بذاره خیلی ممنون مرسی اینم بگم به سرور مجازی ریسیلر قبلی دسترسی ندارم
-
-
August 2nd, 2014 05:32
# ADS
-
August 2nd, 2014, 06:21
عضو دائم
پاسخ : ارسال دایرکت به دایرکت در vps
از طریق پنل دایرکت ادمین خود از بخش Reseller از یوزرهای خود بک آپ تهیه نمایید سپس با استفاده از سرورمجازی یا ... از طریق اف تی پی به به سرور جدید منتقل نمایید و در سرور دوم بک آپ ها را مجدد از طریق بخش Reseller ریستور نمایید.
فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!
-
-
August 2nd, 2014, 06:50
بنده از کل یوزر هام بک اپ تهیه کردم ولی تو ریسیلر جایی واسه باز کردن ftp من ندیدم از کجا باید ایجاد کرد
-
-
August 2nd, 2014, 07:04
عضو دائم
میتوانید با یوزرنیم و پسورد کنترل پنل خود به اف تی پی متصل شوید و نیاز به ساخت اکانت اف تی پی جدید نیست.
-
تعداد تشکر ها از a.e به دلیل پست مفید
-
August 2nd, 2014, 10:23
عضو دائم
سلامدوست داشتین با ما در تماس باشید رایگان براتون منتقل میکنیم.
-
-
August 2nd, 2014, 11:28
خیلی ممنون از راهنمیایی من از کل یوزرام بک اپ برداشتم خب الان برای ریستور کردن تو سرور جدید
g2hlisu41jfkur72ks.jpg
الان تو این قسمت یوزر پس سرور جدید remot path و port چی بدم که کاملا جای درستی ریستور بشه بتونم بک اپ ریستوری کنم
-
-
August 2nd, 2014, 12:14
عضو دائم
عکس که قرار داده اید را باید قبل از بک گرفتن انجام میدادید؛ توجه نمایید به صورتی که خدمت شما عرض شد عمل نمایید. بک آپ هایی را که در اختیار دارید با استفاده از یک سرور مجازی ویندوز دانلود نمایید و سپس با استفاده از اف تی پی و برنامه ایی مانند cuteftp یا filezilla به سرور جدید منتقل نمایید.
البته از طریق همان روشی که شما عکس قرار داده اید نیز میشود؛ اما ساده ترین راه در پاراگراف بالا خدمت شما عرض شد.
-