نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6

موضوع: اگه هاستینگ دارین بخونین بد نیست!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن w.h.t آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,123
    تشکر تشکر شده 
    420
    تشکر شده در
    277 پست

پیش فرض اگه هاستینگ دارین بخونین بد نیست!

سلام

چگونه هاستینگی موفق داشته باشیم؟
    دوستان این نظرات شخصی منه و ممکنه هرکسی یه نظری بده.من از تجربم اینارو نوشتم
    1-با کاربراتون صادق باشید و درصورتی که مثلا سرور خوابیده نگین در حال انتقالیم
    2-سعی کنین توی وقت اداری تیکتارو زیر نیم ساعت جواب بدید
    3-از محیط کاربری های تکراری بیاین بیرون و قالب های جذابی رو روی سایتتون نصب کنید
    4-سعی کنین هاست رو زیر نیم ساعت و سرور مجازی رو زیر 3 ساعت تحویل بدید
    5-اگر هاستینگ دارین در کنارش پلاگین ثبت دامینو هم بذارین تا هم خودتون یه سودی داشته باشین و هم کاربراتون توی این سایت و اون سایت دنبال دامین نگرده
    6-سعی کنین توی انجمن های هاستینگ یا هرجایی خودتونو سنگین نشون بدین و اعتبار جمع کنین
    7-توی صحبت تلفنی یا یاهو از کلمه دوست عزیز و... زیاد استفاده کنین
    8-در هنگام عصبانیت شدید هیچی به کاربرتون نگین و سعی کنین از محیط گفت و گو نیم ساعتی خارج بشین
    9-کاربرتون هرچند مبتدی ولی هرچی خواست بهش بگین.یادمه اولین باری ک رفتم توی یه هاست 8 سالم بود روی هاست طوبی سرور بودم.پشتیبانیشو کلافه میکردم ولی خداییش هرچی میپرسیدم جواب عالی بهم میدادن و عصبانی نمیشدن
    10-از اسم سنگین و شکیل استفاده کنین برای هاستینگتون
    11-سعی کنین توی سایتتونو پر از آموزش کنین تا هم کاربر خودتون راحت بیادو مشکلش رفع بشه و هم توی گوگل رتبه خوبی پیدا کنین
    12-اگر کاربری سوالی پرسید ک جواب توی انجمن بود ، آدرس انجمنو ندید و برین مطلبو از توی انجمن بردارید و بذاری توی قسمت آموزش سایت خودتون و لینک اونجا رو بدید
    13-قوانین سنگین وضع نکنین هیچکس از قوانین خوشش نمیاد
    14-اگه گفتین بازگشت وجه دارین ، بزاگشت بدین و بهونه الکی نیارین
    15-از درگاه اختصاصی استفاده کنین یا کارمزدو طوری تنظیم کنین که از خودتون کم کنه نه از کاربر
    16-اگه ریسلر دارین خجالت نداره بگین ریسلر دارم ولی سرورو تایید میکنم ک عالیه
    17-سعی کنین اگر درآمدتون ب اندازه ای رسید ک بتونین یه سرور خوب بخرین و از ریسلر بیاین بیرون حتما این کارو بکنین هم ب خاطر سرعت بیشتر و هم دسترسی بیشتر
    18-سعی کنین کارهایی مثل بک گرفتن و ریستور بک آپ و... رو رایگان انجام بدید تا اگه جایی هم تاپیک زدین اون کاربر بیاد تاییدتون کنه
    19-هدفتونو رها نکنین و اگه هاست ارائه میدین سعی کنین ماه بعدش دامین هم اضافه کنین.ماه بعدش هاست دانلود هم بدید.ماه بعدش مستر هم بدید
    20-شماره تماس دفتر و موبایلو حتما بذارین و پاسخگو هم باشید.اگر دفتر نیسین دایورتش کنین روی موبایلتون.درکل پاسخگو باشید
    21-قیمت های الکی و سرسام آور ندید.یارو اومده 200 مگ هاستو داده 10 ملیون سالانه.عادل باشید
    22-سعی کنین پشتیبانی آنلاین توی سایتتون راه اندازی کنین.پیشنهادم استفاده از سیستم لایو زیلا هست
    23-چندین درگاه پرداخت بذارین برای سایتتون تا اگه یه درگاه مشکل پیدا کرد کاربر گیج نشه
    24-درصورتی که نصف بیشتر کاربراتون ازتون ناراضین پیشنهاد میکنم یا سرورتونو ببرین بالا یا کاربراتونو بفروشین چون اعتبارتونو از دست میدین
    25-کسی فحش داد جوابشو با فحش ندید و کاری کنین ک از خجالت آب بشه
    فعلا چیز دیگه ای به مغزم راه پیدا نمیکنه.چیز دیگه ای یادم اومد تاپیکو آپدیت میکنم

بروز باشید

2. تعداد تشکر ها ازw.h.t به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)