سلام خدمت دوستان.
من سرور مجازی از پارس آنلاین دارم که از یکی از فروشندگان همین سایت که آفر داده بودن خریدم و روی اون سرویس هایی رو میفروشم.
ولی موضوع اینجاست که این سرور پارس آنلاین من(یا به طور کلی همه سرویس های پارس آنلاین دیگر افراد) برای اکسر افرادی که ازش پینگ میگیرن پینگ خیلی بالایی میده.
ولی برای عده انگشت شماری پینگ خوبی میده.
جریان چیه؟اگر مشکل همه گانی هست پس چرا دیگر دوستان هم این مشکل ندارند؟
یک موضوع دیگه ای که هست سرور من packet loss خیلی بالایی نشون میده برای همه.
این مشکل از دیتا سنتر پارس آنلاین هست یا از از سرویس های فردی که به من سرور فروخته؟
----------------------------------
ولی سئوال بعد اینکه چرا پارس آنلاین انقدر کیفیت بد و سرویس های ناپایداری داره؟
چون من مثلآ خودم با همین سیستمی که پینگ از پارس آنلاین میگیرم از افرانت میگیرم پینگ خیلی خوبی به من میده و کیفیت سرویس ها هم روی افرانت بالاتر هست؟
----------------------------------
موضوع بعد این هست که من 2 بار اشتباه کردم از 2 شرکت مختلف سرور پارس آنلاین گرفتم اما هر دو شرکت هم سرویس های خیلی ضعیفی ارائه دادن به من.
(یا اینکه بهتره بگیم دیتاسنتر طرف قراردادشون یعنی پارس آفلاین سرویس های بدی رو به من داد)
اگر اینچنین هست پس چرا این افراد با این شرکت نابسامان که همچنین سرور های بی کیفیت و ناپایداری داره میرن قرارداد میبندن و به عنوان سرور با کیفیت عالی و پایدار به من و دیگر دوستان میفروشن؟
اگه لطف کنن فروشندگان و یا سایر دوستان سوال های من رو که میدونم سوال خیلی از سایر افراد دیگر هم هست پاسخ بدن ممنون میشم.
(در ضمن بنده مطلع هستم همانطور که سرور بنده مشکل داره و عذاب میکشم,همونطور فروشنده سرور مجازی هم عذاب میکشه چون دائم زنگ,تیکت,سوال و جواب,پیگیری از طرف دیتاسنتر ساده نیست)
(اما باز هم از این شرکت شیطانی سرور هایی خریداری میشه و به ما خریداران سرور مجازی فروخته میشه )
![]()