-
August 14th, 2014, 12:59
عضو انجمن
انتقال نمایندگی دامنه Resello
بنده یک نمایندگی در Resello دارم. که از یک شرکت ایرانی (در پنل قدیمی ریسلر کلاب بودم و الان نمایندگی هم زیر مجموعه ایشون هست)
متاسفانه قابلیت شارژ کردن پنل توسط خود بنده قفل هست و مجبور هستم به نمایندگی بگم شارژ بکنه
این کار علاوه بر هدر شدن وقت بنده که گاها تا چندین روز منتظرم برای یک شارژ پنل نمایندگی ، باعث میشه هزینه بیشتری پرداخت کنم. و نرخ بالاتری از دلار در اینترنت در نظر میگیرن... و عملا دست من از همه نظر بسته هستش
راهکاری هست که بشه دامنه ها رو منتقل کرد به ریسلر دیگری؟
پیشاپیش ممنون از راهنمای دوستان
-
-
August 14th, 2014 12:59
# ADS
-
August 14th, 2014, 13:04
عضو دائم
پاسخ : انتقال نمایندگی دامنه Resello
انتقال دامنه در حال حاضر بین نمایندگی ها رایگان هست شما میتونید بعد تهیه کردن ریسیلر جدید رایگان همه دامنه هاتونو انتقال بدید
-
تعداد تشکر ها از sarwhost به دلیل پست مفید
-
August 14th, 2014, 13:05
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Persianscript
بنده یک نمایندگی در Resello دارم. که از یک شرکت ایرانی (در پنل قدیمی ریسلر کلاب بودم و الان نمایندگی هم زیر مجموعه ایشون هست)
متاسفانه قابلیت شارژ کردن پنل توسط خود بنده قفل هست و مجبور هستم به نمایندگی بگم شارژ بکنه
این کار علاوه بر هدر شدن وقت بنده که گاها تا چندین روز منتظرم برای یک شارژ پنل نمایندگی ، باعث میشه هزینه بیشتری پرداخت کنم. و نرخ بالاتری از دلار در اینترنت در نظر میگیرن... و عملا دست من از همه نظر بسته هستش
راهکاری هست که بشه دامنه ها رو منتقل کرد به ریسلر دیگری؟
پیشاپیش ممنون از راهنمای دوستان
اکانت جدید بسازید در خود ریسلو و حداقل ۲۵ دلار شارژ کنید و ورفای کنید اکانت رو سپس رایگان دامنه هاتونو می تونید انتقال بدید البته قبلشم می تونید انتقال بدید اما بهتره ورفای کنید بعد این کارو بکنید
گروه بتینا | سرور اختصاصی و مجازی | هاست و نمایندگی هاست | دامنه | گواهینامه SSL | پنل اس ام اس
بتینا هاست
-
تعداد تشکر ها از penfulmega به دلیل پست مفید
-
August 14th, 2014, 13:05
عضو انجمن
سلام
چرا نمیشه پنل دیگه داشتین باشین میتونید اکانت ها رو تو اون ایجاد کنید . چند تا یوزر دارید؟
بهار هاست : بهاری نو در خدمات هاستینگ
-
تعداد تشکر ها از Abolijoon به دلیل پست مفید
-
August 14th, 2014, 13:59
عضو دائم
بننده هم همین مشکل را دارم البته هر دو پنل دست خودمونه اما برای انتقال فکر میکنم نیازه به کاربر ایمیل بده و کاربر تایید بکنه
اگر بدون اینکه کاربر متوجه بشه میشه این کار را انجام داد ممنون میشم توضیح بدهید
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
تعداد تشکر ها از majidisaloo1 به دلیل پست مفید
-
August 14th, 2014, 15:48
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
بننده هم همین مشکل را دارم البته هر دو پنل دست خودمونه اما برای انتقال فکر میکنم نیازه به کاربر ایمیل بده و کاربر تایید بکنه
اگر بدون اینکه کاربر متوجه بشه میشه این کار را انجام داد ممنون میشم توضیح بدهید
Authorization code هر دامنه در پنل ریسلو قابل مشاهده هست وارد پنلی که می خواهید به اون منتقل بشه برید و اون کاستومری که می خواین انتقال پیدا کنه transfer domain را بزنید نام دامنه و Authorization code را ازتون می خواد وارد می کنید و منتقل میشه به راحتی
گروه بتینا | سرور اختصاصی و مجازی | هاست و نمایندگی هاست | دامنه | گواهینامه SSL | پنل اس ام اس
بتینا هاست
-
تعداد تشکر ها از penfulmega به دلیل پست مفید
-
August 14th, 2014, 16:00
عضو دائم
با استفاده از کد erp میتونید دامنه ها رو منتقل کنید ...
-
تعداد تشکر ها از OmidX به دلیل پست مفید
-
August 14th, 2014, 17:15
عضو انجمن
متشکرم دوستان.
تست میگیرم و نتیجه رو اینجا میگم
-
-
August 14th, 2014, 18:14
عضو دائم
ایمیل وری فای به کاربر ارسال نمیکنه؟
تا اونجا که ما تا حالا دامنه انتقال داده ایم همه درخواست وریفای جهت انتقال را ارسال میکند
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
-
August 14th, 2014, 18:18
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
ایمیل وری فای به کاربر ارسال نمیکنه؟
تا اونجا که ما تا حالا دامنه انتقال داده ایم همه درخواست وریفای جهت انتقال را ارسال میکند
تو ریسیلو همچین چیزی نیست و به راحتی میتونید انتقال بدید
-