امروزه با توجه به نیاز روز افزون سرویس های مجازی برای فعالیت در دنیای مجازی ، انتخاب دیتا سنتر مناسب و مهم تر از ان انتخاب سرویس دهنده مناسب بسیار سخت شده است.
با توجه به افزایش تعداد سرویس دهنده ها ، سوء استفاده هم در این میان بسیار افزایش یافته است . هر ساله بسیاری از کاربران متحمل زیان های مالی و از ان مهم تر شاهد از دست رفتن اطلاعات با ارزش خود توسط افرادی سودجو میشوند.
پرشیا میزبان با ارائه سرویس از یکی از بزرگترین و بهترین دیتا سنتر های دنیا ، یعنی دیتا سنتر OVH توانسته از این نگرانی ها بکاهد و سرویس هایی پایدار با کیفیت مناسب ارائه نماید. این دیتا سنتر یکی از قدمی ترین دیتا سنتر ها میباشد که به دلیل کیفیت پورت و پینگ بسیار پایین مورد توجه کاربران بوده است.
سرور تهیه شده از این دیتا سنتر دارای پردازنده بسیار قدرتمند Intel Xeon E5-1620 v2 با توان پردازش 3.7 گیگاهرتز برای هر هسته میباشد. (بدون حالت توربو)
همینطور سرور دارای 64 گیگ رم اختصاصی از نوع DDR3 میباشد که عدم اورسل منابع برای کاربران را تضمین مینماید.
- این سرور دارای پورت 1 گیگابیتی گارانتی شده میباشد که نهایت سرعت و کیفیتی که از یک سرور انتظار دارید را برای شما فراهم خواهد کرد.
- پهنای باند برای هر کاربر به صورت نامحدود میباشد.
یکی از مزیت های این سرور نسبت به هم نوعان خود ، هارد آن میباشد.
سرور دارای یکی هارد 2 عدد هارد 2 ترابایتی از نوع ساتا که در مجموع معدل 4 تراباست هارد به علاوه 2 عدد هارد 240 گیگ اس اس دی میباشد.
* کاربران در هنگام خرید میتوانند نوع هارد اعم از SSD یا SATA را انتخاب کنند یا هر دو نوع هارد را با هم در یک سرور مجازی داشته باشند!!
برای اطینان خاطر هرچه بیشتر خریداران عزیز ، افتخار میکنیم که جزو معدود سرویس دهندگانی هستیم که دارای 7 روز گارانتی بازگشت وجه در صورت نارضایتی میباشد.
" سرور تهیه شده دارای فایروال سخت افزاری میباشد که یکی از مهمترین عوامل برای امنیت هرچه بیشتر اطلاعات شما و جلوگیری از انواع حملات میباشد "
چرا پرشیا میزبان ؟
- این سرور یکی از پلان های قدرتمند دیتا سنتر OVH میباشد .
- سرور دارای فایروال سخت افزاری و امنیت بالا میباشد.
- امکان ارائه ی سرور مجازی بر روی هارد های پر سرعت SSD یا SATA با انتخاب کاربر مقدور میباشد.
- انواع سیستم عامل ها به صورت رایگان با انتخاب کاربر قابل راه اندازی است.
- از هارد رید های سخت افزاری در این سرور استفاده شده پس افت سرعت بر روی سرور ها مشاهده نمیشود.
- سرور ها دارای پنل ریبوت تحت وب ، ریست ,روشن و خاموش و کنسول میباشد.
- گارانتی بازگشت وجه تا 7 روز در صورت نارضایتی بدون کوچکترین سوال، امکان پذیر هست.
- امکان ارائه ی ای پی از هلند و فرانسه مقدور هست.
- تمامی کانفینگ ها رایگان میباشد .
- سفارشی سازی هر یک از پلن های سرور مجازی امکان پذیر میباشد.
من هم یک سرور از پلن دوم سفارش دادم و فورا تحویل گرفتم.
کیفیت سرور هم خوبه.
من فقط برام سرعت پورت مهم بود که چک کردم عالیه هستش.
پشتیبانی هم بسیار مودب و با اخلاق هستند.
سلام
من ازشون ۳ تا یپیاس گرفتم
یکیش رو بهم تحویل دادن بقیه هم فرمودند تا چند ساعت دیگه
برخوردشون که تا الان عالی بوووود.خدا کنه که تا خر هم همینجوری باشه
سلام
من ازشون ۳ تا یپیاس گرفتم
یکیش رو بهم تحویل دادن بقیه هم فرمودند تا چند ساعت دیگه
برخوردشون که تا الان عالی بوووود.خدا کنه که تا خر هم همینجوری باشه
درود.
خیلی ممنون.
دوستان از این پس بر روی تمامی پلن ها 8 گیگ هارد ssdرایگان اضافه میشود.