-
July 23rd, 2014, 21:45
آیا میشه در هنگامی که لبتاپ خاموش هست از درگاه usb به عنوان شارژر استفاده کرد ؟
درود دوستان.
مسلماً همه ما به سفر میریم و یکی از مشکلانی که در سفر باهاش رو به رو هستیم شارژ تلفن های همراه یا تبلت هاست در وبسایت بهین . نت در قسمت لبتاپ های فوجیستو گفته شده بود که در هنگامی که لبتاپ خاموش هست این امکان وجود داره که از درگاه usb به عنوان شارژر استفاده کرد.
در لبتاپ بنده که لنووو هست ، بنده موفق نشدم در زمانی که لبتاپ خاموش هست از درگاه usb به عنوان شارژر استفاده کنم.
آیا این ویژگی در تمامی لبتاپ ها موجوده ؟ یا فقط در بعضی سری های خاص ؟
با تشکر.
-
تعداد تشکر ها از hotler به دلیل پست مفید
-
July 23rd, 2014 21:45
# ADS
-
July 23rd, 2014, 21:49
عضو انجمن
پاسخ : آیا میشه در هنگامی که لبتاپ خاموش هست از درگاه usb به عنوان شارژر استفاده کرد ؟

نوشته اصلی توسط
hotler
درود دوستان.
مسلماً همه ما به سفر میریم و یکی از مشکلانی که در سفر باهاش رو به رو هستیم شارژ تلفن های همراه یا تبلت هاست در وبسایت بهین . نت در قسمت لبتاپ های فوجیستو گفته شده بود که در هنگامی که لبتاپ خاموش هست این امکان وجود داره که از درگاه usb به عنوان شارژر استفاده کرد.
در لبتاپ بنده که لنووو هست ، بنده موفق نشدم در زمانی که لبتاپ خاموش هست از درگاه usb به عنوان شارژر استفاده کنم.
با تشکر.
خیر امکانش نیست موقع اف بودن سیستم جریانی در پورت ها وجود نداره . سیستمی هم که روش این کار امکان داشته باشه قطعا باتری بعد از چندین بار غیر قابل استفاده خواهد بود.
بهار هاست : بهاری نو در خدمات هاستینگ
-
تعداد تشکر ها ازAbolijoon به دلیل پست مفید
-
July 23rd, 2014, 23:15
-
تعداد تشکر ها ازsht-design به دلیل پست مفید
-
July 23rd, 2014, 23:51
عضو دائم
پاسخ : آیا میشه در هنگامی که لبتاپ خاموش هست از درگاه usb به عنوان شارژر استفاده کرد ؟

نوشته اصلی توسط
hotler
درود دوستان.
با تشکر.
سلام
در بعضی سری های خاص شاید بشه.
معمولا این امکان وجود نداره.
ممکنه با برخی نرم افزار ها هم بشه این امکان رو فعال کرد.
ولی کلا این کار انجام ندید به نظر من. چون این حالت استفاده باعث کم شدن عمر باطری شما خواهد شد. همچنین شارژ لپ تاپ نیز کم میشود که در این صورت نیز در استفاده از لپ تاپ به مشکل خواهید خورد.
بهتره از باطری یدکی برای همراه خود استفاده کنید و یا از شارژ کن های مسافرتی که میفروشن برای این کار استفاده کنید.
..::| بیش از یک دهه |::..
-
تعداد تشکر ها ازkool به دلیل پست مفید
-
July 24th, 2014, 00:05
عضو انجمن
به صورت طبیعی این امکان رو لب تاپ ها ندارن!
ولی با تغییر در تنظیمات می شه این کار رو کرد!
دقیق یادم نیست چ جوری ولی یادمه واسه ی لب تاب یکی از دوستان این کار رو انجام دادم!
یعنی ارسال برق رو در هنگام خاموشی دستگاه آزاد کردم!
یادم بیاد می گم!
ولی یه مسئله ای هست :
باطری لب تاب به شدت دچار مشکل می شه!
اصلا به صرفه نیست!
جریان برقی هم ک ارسال می کنه جریان خیلی خوبی برای شارژ موبایل نیست!
تلفن : 02191300401 ، تهران - صادقیه - بلوارفردوس شرق - پلاک 68 - واحد 18
پیشروتک |
ناحیه کاربری
-
تعداد تشکر ها ازmohsen_sh به دلیل پست مفید
-
July 24th, 2014, 00:35
تو بضیاشون هست .
نشل های قدیمی این تگنولوژی رو نداشتن .
-
تعداد تشکر ها ازms313 به دلیل پست مفید
-
July 24th, 2014, 00:41
عضو انجمن
خیر امکان پذیر نیست به هیچ صورتی
-
تعداد تشکر ها ازagarb98 به دلیل پست مفید
-
July 24th, 2014, 00:42
رو سیستم خونگی من هم این امکان هست رو خود pc بستگی به مادربوردتون داره .
رو اکثر لپ تاپ ها هم هست .
Asus-N550J-G19.jpg
ویرایش توسط ms313 : July 24th, 2014 در ساعت 00:46
-
تعداد تشکر ها ازms313 به دلیل پست مفید
-
July 24th, 2014, 01:00
سلام
من لپتاب ایسوز دارم
یه نرم افزار تو سی دی اون بود که این امکانو برقرار کرده
مدل n56vb
-
تعداد تشکر ها ازhamid53214 به دلیل پست مفید
-
July 24th, 2014, 02:47
با تشکر از دوستان.
شایان ذکر هست که این امکان از طریق پورت usb3 این عمل انجام میشه.
-
تعداد تشکر ها از hotler به دلیل پست مفید