سلام
من دو تا سایت دارم که روی هم در روز 1000 تا بازدید دارن و سیستمشون وردپرسه یه هاست مناسب با پرداخت ماهیانه میخوام که هی ساسپند هم نکن
ممنون
سلام
من دو تا سایت دارم که روی هم در روز 1000 تا بازدید دارن و سیستمشون وردپرسه یه هاست مناسب با پرداخت ماهیانه میخوام که هی ساسپند هم نکن
ممنون
سلام درخدمت شما هستیم
پشتیبانی - شرکت میزبان اطلاعات اسپادانا
ایـــــــــران هـــاســـتـــیــــنــــگ
بـــه زودیـــــــــــــــ
- شرکت میهن داده گستر جوان با شماره ثبت 4587 "مسئولیت محدود"
- دارای نماد اعتماد الکترونیکی دائم
- تضمین 7 روز بازگشت وجه (شامل سرویس های هاستینگ و نمایندگی)
- استفاده از آنتی شلر و آنتی دیداس سخت افزاری
- استفاده از Raid 1 نرم افزاری بر روی تمامی سرورها جهت امنیت اطلاعات و همچنین بک آپ گیری به صورت روزانه؛هفتگی و ماهانه بر روی دو سرور مجزا
- استفاده از هارد های SAS در پلان های حرفه ایی و SSD در پلان های پربازدید
- پهنای باند به صورت نامحدود واقعی در تمام پلان ها
- ادان دامین در تمامی پلان ها به صورت نامحدود است (تعداد میزبانی سایت بر روی یک هاست)
- کنترل پنل دایرکت ادمین با ظاهر کپری (دمو)
پلان های حرفه ایی شروع فضا از 200 مگابایت و شروع قیمت از 20,000 تومان به صورت سالانه (مشاهده پلان ها: OxinServer - میزبانی حرفه ایی،ثبت دامنه،نمایندگی،سرور مجازی و اختصاصی)
پلان های پربازدید شروع فضا از 500 مگابایت و شروع قیمت از 5,000 تومان به صورت ماهانه (مشاهده پلان ها: OxinServer - میزبانی حرفه ایی،ثبت دامنه،نمایندگی،سرور مجازی و اختصاصی)
پرسش یا هرگونه مشکلی بود از طریق شماره تماس؛لایوزیلا(گفتوگوی زنده) و تیکت در خدمت شما هستیم.
اُکسين سرور ارائه دهنده خدمات ميزباني وب|شماره ثبت 4587|یـ11ـازده سال سابقه درخشان|شماره تماس 42254600-061
فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!
سلام جناب هاست لینوکس دایرکت ادمین مناسب نیاز شما دیتاسنتر آمریکا بک آپ روزانه در سروری جداگانه و 7روز گارانتی بازگشت وجه میزان فضای مورد نیاز رو بفرمایید تا پیشنهاد بدم خدمتتون
ویرایش توسط sitetheme : July 14th, 2014 در ساعت 22:11
با سلام هاست مخصوص وردپرس
سی پنل / بهترین سرعت و کیفیت / 3 روز تست رایگان
اطلاعات بیشتر و پلن ها در لینک زیر
در خدمتیم.
بهار هاست - سبد خرید
بهار هاست : بهاری نو در خدمات هاستینگ
سلام
سرویسهای میزبانی ویژه ما پاسخگوی نیازهای شما هست.
همچنین سابقه میزبانی سایتهای بسیار پربازدید رو داریم.
میزبانی ویژه لینوکس - میزبانی زاگریو
شروع سرویسهای از 100 مگابایت به مبلغ 4200 تومان به بالا
با سپاس
بیش از 20 سال تجربه ما در صنعت IT
تضمین کیفیت، سرعت و پشتیبانی برای تجارت آنلاین شماست
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
█ گروه مهندسی نرم افزاری مبتکران نوین قشم ( فلکس هاست ) |دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت، معدن و تجارت
█ میزبانی وب پر بازدید SSD | میزبانی وب پر سرعت |سوپر آلفا_ آلفا ریسلر_مستر ریسلر و ریسلر پر بازدید و پر سرعت | طراحی وب سایت |کانفیگ و مدیریت انواع سرور
█ ارائه نمایندگی تام الاختیار سامانه پیام کوتاه + هر کاربر 3 خط اختصاصی رایگان +فروش به صورت اقساط
درود
در خدمتیم دسوت گزامی؛
نیک دیتا - میزبانی حرفه ای وب | هاست لینوکس، دانلود، پربازدید و ثبت دامنه
موفق باشید ../.
سلام در خدمتم
سبد خرید - آپ آی تی
ماه اول رایگان میباشد برای اثباط کیفیت و پایداری
پبروز باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)