-
عضو انجمن
آفر های ویژه سرور مجازی - رم ۲گیگ با ۸۰ گیگ هارد فقط 15600 تومان ! - همراه با پنل مدیریت وی سنتر - دوریس وب !

شرکت داده پردازان اینترنت دوریس با مسئولیت محدود
سلام و درود خدمت کاربران گرامی انجمن وب هاستینگ تالک
سرور جدید انگلستان ما آماده ارائه سرویس دهی می باشد .
با توجه به اینکه آفر قبلی ما برای مصارف سنگین بوده این افر مناسب کسانی می باشد که نیاز به هارد و پردازش بالایی ندارند
درحال حاظر فقط پلن رم ۲گیگ و ۴گیگ برای این افر در نظر گرفته شده هست
مشخصات آفر ها
کد تخفیف : DRS
شماره تماس : 44437208-021
باهو : drswebco@yahoo.com
ادرس شرکت : تهران - اتوبان ستاری - خیابان مخبری - خیابان افخمی - بن بست فرزانه - پلاک 11 - واحد 6 ( لطفا برای مراجعه از قبل هماهنگ کنید )
سوال دیگری بود بنده در خدمتم
-
تعداد تشکر ها ازalfavps.com به دلیل پست مفید
-
May 31st, 2014 13:41
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : آفر های ویژه سرور مجازی - رم ۲گیگ با ۸۰ گیگ هارد فقط 15600 تومان ! - همراه با پنل مدیریت وی سنتر - دوریس وب !
تایید میشن ایشون.من ازشون سرور دارم دیشب با سرعت 107 مگابایت دانلود میداد.کیفیت عالیه
شازده کوچولو پرسید:از کجا بدانم وابسته شده ام؟!
روباه گفت:تا وقتی هست،نمی فهمی...
Telegram : Coala_71
-
تعداد تشکر ها ازxwoman2 به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
پاسخ : آفر های ویژه سرور مجازی - رم ۲گیگ با ۸۰ گیگ هارد فقط 15600 تومان ! - همراه با پنل مدیریت وی سنتر - دوریس وب !

نوشته اصلی توسط
xwoman2
تایید میشن ایشون.من ازشون سرور دارم دیشب با سرعت 107 مگابایت دانلود میداد.کیفیت عالیه
امیدوارم همیشه راضی باشید
-
تعداد تشکر ها از alfavps.com به دلیل پست مفید
-
June 10th, 2014, 10:24
من از پشتیبانی این شرکت واقعاٌ راضی هستم دلسوزانه وقت میزارن و کار می کنن و مشتری رو به حال خودش رها نمی کنن
-
تعداد تشکر ها ازjjjan به دلیل پست مفید
-
June 10th, 2014, 18:59
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mohammad007
سلام
شما رم 1 گیگ هم میدید؟ چند؟
سلام
به افر جدید ما مراجعه کنید
http://www.webhostingtalk.ir/f15/115139/
-
-
من یه وی پی اس ازشون دارم برای تست خوب بود فقط یه مورد داشت که بهشون گفتم 90 از 100
-
تعداد تشکر ها از parsdg به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
سلام
درصورتی که مشکلی پیش بیاد بازگشت وجه میدین ؟
-
تعداد تشکر ها از lemo1996 به دلیل پست مفید
-
July 13th, 2014, 16:40
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از paradiseserver به دلیل پست مفید