با سلام.با API نمیتونم این دو رو بهم وصل کنم و وقتی سفارش دامینی در whmcs ثبت میشه،به صورت انلاین در reselloنمایش داده نمیشه و باید بصورت دستی در reselloثبتش کنیم.دوستان لطفا بنده رو راهنمایی بفرمایید
با احترام
با سلام.با API نمیتونم این دو رو بهم وصل کنم و وقتی سفارش دامینی در whmcs ثبت میشه،به صورت انلاین در reselloنمایش داده نمیشه و باید بصورت دستی در reselloثبتش کنیم.دوستان لطفا بنده رو راهنمایی بفرمایید
با احترام
█ گروه مهندسی نرم افزاری مبتکران نوین قشم ( فلکس هاست ) |دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت، معدن و تجارت
█ میزبانی وب پر بازدید SSD | میزبانی وب پر سرعت |سوپر آلفا_ آلفا ریسلر_مستر ریسلر و ریسلر پر بازدید و پر سرعت | طراحی وب سایت |کانفیگ و مدیریت انواع سرور
█ ارائه نمایندگی تام الاختیار سامانه پیام کوتاه + هر کاربر 3 خط اختصاصی رایگان +فروش به صورت اقساط
هیچ خطایی نمیده
در بخش setup >>> domain pricing تنظیم کرده اید که مثلا دامنه com با host control انجام شود ؟
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
بله
اگر در ماژولی که مربوط به هاست کنترل هست
ای پی ای رو درست وارد کنید و اطلاعات whmcs
به صورت صحیحی برای هر یوزر وارد بشود مشکلی برای ثبت اتوماتیک نیست
همچنین برسی نمایید که ای پی توس ط هاست بلاک نشده باشه
د صورت نیاز به سوال بیشتر در خدمت شما هستم
سرور اختصاصی و مجازی ایران و خارج
تهران ، بزرگراه چمران ، خ باقرخان ، پ 64 ، واحد 13https://www.mobinhost.com/
Tel : 021-72308
"اطلاعات whmcs به صورت صحیحی برای هر یوزر وارد بشود" یعنی چه اطلاعاتی؟
اولا بعد از خرید انلاین توسط کلاینت مشکل برای شما ایمیل می شود که دلیل عدم ارتباط چی بوده
بعضی ائقات مشتریان اطلاعاتشون و از جمله تلفن و .. ر در پروفایل غلط پر می کنند که باعث ایجاد مشکل می گردد
و عدم ثبت انلاین را منجر خواهد شد
اطلاعات هر کس باید به صورت صحیح باشد
سعی کنید همه اسم و فامیل و اطلاعاتشون رو با زبان انگلیسی تایپ کنند
سرور اختصاصی و مجازی ایران و خارج
تهران ، بزرگراه چمران ، خ باقرخان ، پ 64 ، واحد 13https://www.mobinhost.com/
Tel : 021-72308
█ گروه مهندسی نرم افزاری مبتکران نوین قشم ( فلکس هاست ) |دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت، معدن و تجارت
█ میزبانی وب پر بازدید SSD | میزبانی وب پر سرعت |سوپر آلفا_ آلفا ریسلر_مستر ریسلر و ریسلر پر بازدید و پر سرعت | طراحی وب سایت |کانفیگ و مدیریت انواع سرور
█ ارائه نمایندگی تام الاختیار سامانه پیام کوتاه + هر کاربر 3 خط اختصاصی رایگان +فروش به صورت اقساط
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)