-
عضو انجمن
درخواست تبدیل psd به whmcs
سلام عرض می کنم خدمت دوستان یه psd طراحی شده که از دوستانی که نمونه کار دارند(تاکید می کنم نمونه کار) لطفا افر بدند کار شامل یه index و درباره ما و تماس با ما و چند صفحه اصلی whmcs هستش
کار باید بیشترش با css طراحی بشه به جای اینکه عکس کپی پیست بشه
توضیحات طراح:
قبل از هر چیز باید بگم قالب باید اکثر جاهاش تا جایی که امکان داره از نظر منطقی ، باید
با کد و css نوشته بشه و از عکس استفاده نشه و تمام آیکون های سایت باید تو یه فایل لود بشه.
در ابتدا یک صفحه لودینگ میاد که چیز خاصی نداره و نباید از چند کیلوبایت بیشتر بشه که باید وقتی سایت در حال لود هست این بیاد و بعدش بره کنار و سایت رو نشون بده وقتی سایت لود شد کامل. ( در صورت امکان 2 تصویری که در سایت وجود داره برای صفحات سرور و طراحی سایت جز این قضیه نباشه و اون عکس ها طوری باشن که اخر از همه لود بشن )
همون طور که مشخصه منوی بالا و آیکون های سوییچ بین صفحات که سمت راست پیج اول هستن ثابتن این نکته رو هم بگم که باید تو قالب میزان شفافیت ها (opacity) به صورت دقیق رعایت بشه.
هر صفحه قالب باید صفحه مانیتور رو پر کنه و قیمت قالب رو در صورت رسپانسیو کد کردن هم بفرمایید.
کارکرد قالب هم به این صورت هست که وقتی اسکرول میشه سمت پایین یا از دکمه های سوییچ استفاده میشه صفحه پایینی باید از روی صفحه بالایی رد بشه و صفحه رو پر کنه.
در مورد منو هم وقتی توی صفحه ای هستیم باید خط آبی که در تصویر بالای طراحی سایت قرار داده شده به صورت خودکار بیاد رو عنوان اون صفحه ای که توش هستیم و در ضمن با کلیک بر روی هر منو باید اسکرول بشه رو همون صفحه خودش.
روی ورود به پنل کاربری هم که کلیک بشه باید صفحه ورودی که طراحی شده و در psd موجوده باز بشه.
***********در psd اشیائی که hover نام گذاری شدن باید وقتی موس روشون رفت اون عکس العمل رو نشون بدن************
دقت کنید بین صفحات فلش های کوچیکی قرار داره که به رنگ صفحه ی بالایی خودشون هستن اون ها هم حتما باید قرار داده بشن.
عکس psd هم به دوستان واجد شرایط ارسال میشه
شرکت پرتو داده امن به شماره ثبت 2324 و شناسه ملی 14003975440
http://amniran.org شماره تماس: 02833699741-09367971313 ایدی یاهو: amniran1
-
-
July 3rd, 2014 09:21
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : درخواست تبدیل psd به whmcs
اگر میتونید اونو به html تبدیل کنید بنده با کمترین هزینه و کمترین وقت برای شما تبدیلش میکنم
جدید ترین کار دیشب تموم شد
http://www.ilwh.ir/%D9%82%D8%A7%D9%8...%A7%D8%B3.html
TeleGram & Tell : 09184613882
-
-
عضو دائم
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
-
-
سلام خسته نباشید..
در خدمتتون هستم دوست عزیز.
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
L0cal
سلام خسته نباشید..
در خدمتتون هستم دوست عزیز.
نمونه کار دارید دوست عزیز؟؟
لطفا نمونه و قیمت رو پ خ کنید
- - - Updated - - -
پیشنهاد دیگه ای نبود؟؟
شرکت پرتو داده امن به شماره ثبت 2324 و شناسه ملی 14003975440
http://amniran.org شماره تماس: 02833699741-09367971313 ایدی یاهو: amniran1
-
-
نمونه کارها رو براتون پیغام خصوصی کردم...
-
-
وهاب انلاین تایید میشه
راست چین هم خوبه
-
-
وهاب عزیز تایید می شود.
در صورت اینکه وقت نداشتند در خدمتیم.
بهتر است سوابق بنده رو در iranwhms.ir مشاهده فرمایید.
موفق باشید.
-
تعداد تشکر ها از Yas-Host به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
باسلام، درخدمتیم
اطلاعات و نمونه کار ها خدمتتون ارسال شد .
سپاس
[●] شرکت توسعه سامان نـیماد [●]
ارائه دهنده خدمات هاستینگ، طراحی سایت، پیام کوتاه
نیماد
-
-
July 4th, 2014, 14:30
عضو انجمن
اگر مایل بودید می تونم براتون انجام بدم. برای تعیین قیمت هم لطفاً تصویر فایل psd رو برام بفرستید.
-