-
نیازمند یک همکار و شریک وبمستر با قرارداد محضری برای فعالیت در دو پروژه آنلاین
در پی یک همکار وبمستر و در واقع شریک با قرارداد محضری ترجیحا ساکن مشهد و همکاری حضوری هستم
فعالیت طبیعتا در زمینه دو پروژه آنلاین سود ده هست که پیش بردشون نیاز به تیم داره و کار یک نفر نیست
کار از صفر قرار نیست شروع بشه و اصل کار انجام شده ولی همونطور که گفتم برای ادامه کار نیاز به فکر گروهی و یک تیم کاری هست
برای توضیحات بیشتر و توافقات نهایی بنده در خدمتم
از طریق پیام خصوصی و یا ای دی یاهو زیر میتونید در ارتباط باشید:
info.wooria@yahoo.com
ویرایش توسط WooRia : July 1st, 2014 در ساعت 18:42
-
تعداد تشکر ها از WooRia به دلیل پست مفید
-
July 1st, 2014 18:30
# ADS
-
پاسخ : نیازمند یک همکار و شریک وبمستر با قرارداد محضری برای فعالیت در دو پروژه آنلاین
راجبه پروژه ها کاش می نوشتین دوست عزیز الان دوستان دوباره فروم و تاپیک رو اسپم بارون میکنن و به جایی هم نمیرسین شما
-
تعداد تشکر ها از ULTRAWEB به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
پاسخ : نیازمند یک همکار و شریک وبمستر با قرارداد محضری برای فعالیت در دو پروژه آنلاین
منتظر دیدن اطلاعاتی درباره پروژه در تاپیک هستم
-
-

نوشته اصلی توسط
ULTRAWEB
راجبه پروژه ها کاش می نوشتین دوست عزیز الان دوستان دوباره فروم و تاپیک رو اسپم بارون میکنن و به جایی هم نمیرسین شما
حق با شماست ولی به دلایلی ترجیح دادم داخل تاپیک توضیح زیادی ندم و از طریق پ.خ و یا آی دی یاهو توضیحات داده خواهد شد
فقط میتونم بگم مشابه فارسی این سایت کم هست و البته بسیار هم موفق هستند و راه اندازی چنین سایتی کار هر کسی هم نیست
-
-
عضو انجمن
ما تهرانيم، امّا اگر پروژهي شما به ما بخوره؛ يك مدّتي مشهد كار دارم ميتوانيم همكاري كنيم. (البتّه اگر با تهران بودنمون بعد از اون يك مدّت مشكلي ندارين :دي )
درصورتي كه موافقهستين؛ پ.خ كنيد لطفاً.
پ.ن : كلاً اگر بخوره، تيم هم مشكلي نداريم.
فناوری اطلاعات پاسارگاد 74-88558318
خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان عرفان، شماره 9
(ملاقات با هماهنگی)
(فعالیت مجدد بزودی)
-
-
عضو انجمن
دوست عزیز.
دقیقا نفهمیدم شما نیاز به شریک مالی یا کاری یا هردو دارید.
بنده ساکن مشهد هستم.لطفا توضیحات بیشتر پ.خ کنید
-
-

نوشته اصلی توسط
mahdi271
دوست عزیز.
دقیقا نفهمیدم شما نیاز به شریک مالی یا کاری یا هردو دارید.
بنده ساکن مشهد هستم.لطفا توضیحات بیشتر پ.خ کنید
هم شریک کاری و هم مالی.
پ.خ شد
- - - Updated - - -
منتظر پیشنهادات جدید هستیم ...
-
-
عضو انجمن
اطلاعات تکمیلی رو ارسال کنید
-
-
-
-
July 8th, 2014, 17:15
عضو انجمن
سلام
اگر بصورت آنلاین کار قابل انجام هست، از تهران در خدمتتون هستیم.
با سپاس
بیش از 20 سال تجربه ما در صنعت IT
تضمین کیفیت، سرعت و پشتیبانی برای تجارت آنلاین شماست
-