-
عضو جدید
درخواست هاست با این شرایط
سلام متاسفانه میزبان فعلی من که یکی از بهترین های هاستیگ هست به دلیل استفاده بیش از حد سایت من از منابع سرور سایت من رو ساسپند کرده. علت رو هم ارسال بیش از حد ایمیل عنوان کردند.(روزانه 4000). اول اینکه بنده به هیچ وجه قصد ارسال ایمیل ندارم و اگر کسی که میخواهد میزبانی سایت من رو به عهده بگیره بتواند این مشکل ارسال انبوه ایمیل های من رو هم حل کنه هم من ممنونش خواهم بود و هم اینکه اصلا نیازی به این ایمیل ها ندارم و در منابع سرور خودشون هم صرفه جویی خواهد شد. این ایمیل ها به هیچ وجه کار من نبوده و هیچ نیازی بهشون ندارم.من روزانه شاید حدود 20-30 تا میل لازم داشته باشم اون هم برای ارسال خودکار لینک فعال سازی برای کاربران جدید. سایت من یک انجمن دانشجویی کوچک با بازدید بسیار پایین است. 2گیگ هم فضا لازم دارم.
-
-
July 1st, 2014 15:02
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : درخواست هاست با این شرایط

نوشته اصلی توسط
biato
سلام متاسفانه میزبان فعلی من که یکی از بهترین های هاستیگ هست به دلیل استفاده بیش از حد سایت من از منابع سرور سایت من رو ساسپند کرده. علت رو هم ارسال بیش از حد ایمیل عنوان کردند.(روزانه 4000). اول اینکه بنده به هیچ وجه قصد ارسال ایمیل ندارم و اگر کسی که میخواهد میزبانی سایت من رو به عهده بگیره بتواند این مشکل ارسال انبوه ایمیل های من رو هم حل کنه هم من ممنونش خواهم بود و هم اینکه اصلا نیازی به این ایمیل ها ندارم و در منابع سرور خودشون هم صرفه جویی خواهد شد. این ایمیل ها به هیچ وجه کار من نبوده و هیچ نیازی بهشون ندارم.من روزانه شاید حدود 20-30 تا میل لازم داشته باشم اون هم برای ارسال خودکار لینک فعال سازی برای کاربران جدید. سایت من یک انجمن دانشجویی کوچک با بازدید بسیار پایین است. 2گیگ هم فضا لازم دارم.
با سلام
با منابع اختصاصی در خدمتتون هستیم
ساسپند بی معنی خواهد بود چون شما منابع اختصاصی خود را خواهید داشت و به هر نحو می توانید از آن استفاده کنید
میزبان نمونه هایی از همکارانتان نیز هستیم
با ما در تماس باشید
serverman.ir
..:: ServerMan , Department of Information Technology - Server Management ::..
خریدار ارزهای دیجیتال ( بیتکوین ، بیتکوین کش ، اتریوم ) : https://t.me/archicom
-
-
با سلام دوست عزیز
با تمام امکانات نامحدود و پهنای باند نامحدود
پنل 2 - فضا : 2000 مگابایت
پهنای باند : نامحدود
امکانات : نامحدود
وب سرور قدرتمند LiteSpeed
آنتی شل و اسکنر قدرتمند eXploit Scanner
بک آپ گیری : به صورت روزانه , هفتگی , ماهانه
پشتیبانی از کلیه اسکریپت ها و سیستم های مدیریت محتوا
پشتیبانی 24 ساعته و فعال از طریق تیکت , چت آنلاین , یاهو
نصب رایگان سیستم های مدیریت محتوا.(به درخواست شما)
ماهانه 10 تومان برای ماه اول 50% تخفیف با کد : Shared_Host93
-
-
عضو انجمن
با سلام در خدمتیم روزانه 30 هزار ایمیل
در صورت نارضایتی تا 7 روز پول شما بدون هیچ قیدو شرطی بازگشت داده خواهد شد
http://my.ilamhosting.ir/cart.php?gid=3
TeleGram & Tell : 09184613882
-
-
چه هزینه ای پرداخت میکردین در قبالش؟
-
-
عضو انجمن
باسلام
لطفا از سرویس های ما دیدن نمایید
www.royaldata.org
بااحترام
-
-
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
biato
با سلام
با پنل زیر در خدمتتون هستیم .
۲۰۰۰MB
100000 تومان
- ۲۰۰۰ مگابایت فضا
- پهنای باند نامحدود
- دیگر امکانات نامحدود
- کنترل پنل CPanel
- سالیانه ۱۰۰۰۰۰ تومان
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
biato
با سلام
با پنل زیر در خدمتتون هستیم .
۲۰۰۰MB
100000 تومان
- ۲۰۰۰ مگابایت فضا
- پهنای باند نامحدود
- دیگر امکانات نامحدود
- کنترل پنل CPanel
- سالیانه ۱۰۰۰۰۰ تومان
-
-
سلام.درخدمتىم.
فضا:دوگىگ
پهناى باندوسايرامکانات:نامحدود
ماهانه15هزارتومان
uphosting.ir
-
-
July 1st, 2014, 18:09
عضو انجمن
با سلام
ما پنل زیر رو براتون پیشنهاد میکنیم
فضا 2گیگابایت
پهنا باند نامحدود
آپتایم 100% تضمینی
هارد ssd
وب سرور قدرتمند LiteSpeed
کلیه امکانات نامحدود
مناسب برای پشتیبانی تا 150 بازدید آنلاین همزمان
سیستم ابری بوده و تمام منابع بصورت اختصاصی به کاربر داده میشود.
قیمت ماهانه 29هزار تومان
در صورت درخواست با ای دی یاهو و یا بخش پشتیبانی در تماس باشید
-