....
....
ویرایش توسط یاشار زوم : August 28th, 2014 در ساعت 03:48
چک کنید ببینید پینگ سرور مورد نطر دارید یا نه (البته اگر پینگ سرور بسته نباشه ) چنانچه پینگ نداشتین ممکنه بخطار این مشکل اخیر باشه که بعضی از رنجها توی بعضی از ای اس پی های ایران باز نمیشن و بلوک شده هستن
برای اینکه تست کنید این مورد را میتونید با قند شکن وصل بشید بعد ریموت بزنید اگر باز شد که مشکل همین هست وگرنه موردی هست که در زیر گرفته شده
مورد بعدی اینکه احتمالا بدیل اینکه ریموت سرور محدودیت استفاده 3 یزور همزمان داره و ظرفیت 3تا پر شده و دوستتون چون قبلا لوگین بوده خودش هنوز میتونه وصل بشه بهش بگید یا سرور ریبوت کنه اگر وصل هست یا اینکه از توی تسک منجر
یوزرهای اضافه که هنوز توی سرور انلاین باقی موندن را دیسکانکت کنه که شما بتونید وصل بشید
دلیلش در کل یکی از دو مورد فوق هستش
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
با قند شکن استفاده کردم نشد
کسی داخل سرور نیست
جالبی اینجا هست که بلافاصله بعد از زدن دکمه کانکت ارور میده...
info.mehranfar@gmail.com
بزرگوار با استفاده از کر*یو یا ... وصل شوید و تست بفرمایید اگر وصل شدید که مشکل از آی پی و آی اس پی شما است در صورتی که وصل نشدید؛ اگر آنتی ویروس دارید قسمت نتورک را چک فرمایید و در صورت وجود آی پی سرور شما آن آی پی را پاک بفرمایید و در صورتی که آنتی ویروس ندارید فایروال ویندوز را نیز چک بفرمایید (در صورتی که فایروال ویندوز فعال است)
اُکسين سرور ارائه دهنده خدمات ميزباني وب|شماره ثبت 4587|یـ11ـازده سال سابقه درخشان|شماره تماس 42254600-061
فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!
سلام فکر کنم از ویندوز منه
چون ویندوز سرور 2012 هست
ویندوز کامپیوتر من ویندوز xp هست
فکر کنم مشکل از همینه...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)