-
June 23rd, 2014, 14:51
تحت حمله قرار گرفتن سایت
سلام
سایت من در ساعاتی از روز کند میشد و تایم اوت میداد بعضی وقتها. به پشتیبانی تیکت زدم و موضوع رو گفتم اون هم برداشتن دسترسی آی پی های خارجی رو به سایت بستن و میگن سایت شما تحت حمله هستش. چند تا آی پی نمونه داد و گفت اینا رو خودت از تو Latest Visitor ببین که دارن به سایت حمله میکنن ولی من چک کردم هیچ کدوم توی اون لیست ای پی ها نبود. اینا گفتن برای جلوگیری از این موضوع آی پی های خارجی رو محدود کردن الان 5 روزه باز میگن به سایت داره حمله میشه. امروز هم که میگن داره به فایل wp-login.php سایت حمله میشه و باز سایت رو برای آی پی های خارجی باز نمیکنن. حالا سوال من اینه که دفع حمله وظیفه منه ؟؟ اگه اره چطور باید این کار صورت بگیره ؟؟ یا کلا اینا من رو گذاشتن سر کار ؟؟
با تشکر
با عرض معذرت مثل اینکه تاپیک رو تو بخش اشتباه زدم باید تو قسمت هاست اشتراکی میزدم.
ویرایش توسط mahdigh : June 23rd, 2014 در ساعت 14:55
-
-
June 23rd, 2014 14:51
# ADS
-
June 23rd, 2014, 14:55
عضو انجمن
پاسخ : تحت حمله قرار گرفتن سایت

نوشته اصلی توسط
mahdigh
سلام
سایت من در ساعاتی از روز کند میشد و تایم اوت میداد بعضی وقتها. به پشتیبانی تیکت زدم و موضوع رو گفتم اون هم برداشتن دسترسی آی پی های خارجی رو به سایت بستن و میگن سایت شما تحت حمله هستش. چند تا آی پی نمونه داد و گفت اینا رو خودت از تو Latest Visitor ببین که دارن به سایت حمله میکنن ولی من چک کردم هیچ کدوم توی اون لیست ای پی ها نبود. اینا گفتن برای جلوگیری از این موضوع آی پی های خارجی رو محدود کردن الان 5 روزه باز میگن به سایت داره حمله میشه. امروز هم که میگن داره به فایل wp-login.php سایت حمله میشه و باز سایت رو برای آی پی های خارجی باز نمیکنن. حالا سوال من اینه که دفع حمله وظیفه منه ؟؟ اگه اره چطور باید این کار صورت بگیره ؟؟ یا کلا اینا من رو گذاشتن سر کار ؟؟
با تشکر
با سلام ،
دوست عزيز هر سرويس دهنده اي مقرارت و قوانين و تعهداتي دارد نسبت به آن ها عمل مي كند و اين در همه شركت ها يكي نيست .
شما فقط مي توانيد تا حد امكان افزونه نصب كنيد و جلو فشار ها را با Cache كردن و Anti Flood / DDOS ... توسط Plugin هايي كه در Wordpress هست بگيريد .
اما فقط مدير سرور شما مي تواند نوع فشار و طريقه جلوگيري آن را تشخيص دهد البته برخي فشارها قابل جلوگيري نيست و سايت مذكور مسدود خواهد شد كه باز اين بسته به قوانين شركت ارائه دهند و ميزان فشار است .
موفق باشيد .
-
تعداد تشکر ها از J4vad به دلیل پست مفید
-
June 23rd, 2014, 15:01

نوشته اصلی توسط
J4vad
با سلام ،
دوست عزيز هر سرويس دهنده اي مقرارت و قوانين و تعهداتي دارد نسبت به آن ها عمل مي كند و اين در همه شركت ها يكي نيست .
شما فقط مي توانيد تا حد امكان افزونه نصب كنيد و جلو فشار ها را با Cache كردن و Anti Flood / DDOS ... توسط Plugin هايي كه در Wordpress هست بگيريد .
اما فقط مدير سرور شما مي تواند نوع فشار و طريقه جلوگيري آن را تشخيص دهد البته برخي فشارها قابل جلوگيري نيست و سايت مذكور مسدود خواهد شد كه باز اين بسته به قوانين شركت ارائه دهند و ميزان فشار است .
موفق باشيد .
من رو وردپرس پلاگین برای این کار نصب کردم ولی اونا قبول نکردن اون رو. مدیر سرور هم مثل اینکه علاقه ای برای ارئه راه حل نداره. یعنی تنها راه اینه که سایت رو منتقل کنم ؟؟
-
-
June 23rd, 2014, 15:10
عضو جدید
اگه میخواین انتقال بدید به یک سرویس دهنده که آنتی دی داس سخت افزاری دارند منتقل کنید
-
تعداد تشکر ها از emperor3508 به دلیل پست مفید
-
June 23rd, 2014, 15:32

نوشته اصلی توسط
5h46h64rd
یه حرفی میزنی ها آخه تو چه ادمینی هستی که می خوای حملات دیداسو با پلاگین جلوشوبگیری سایبروم و فورتینت جلوی حملات دیداس نمی تونن کمر راست کنن بعد تو میگی با پلاگین جلوشو بگیر همون دیگه مشتریتون اومده بود آه و ناله میکرد avaserver فلانه حتما از این تزا برای اون بدبخت هم دادین
آقا سایتت موضوع چیه
به نظر من
کلود فلیر تنها راه حل برای شماس اگه نمیخوای سرورتو عوض کنی
دامین سایتم رو دارم منتقل میکنم هنوز انتقال کامل نشده که بتونم اون کلود فلیر رو تست کنم. اون تو برنامه هستش که انجام بدم.
-
-
June 23rd, 2014, 16:15
عضو دائم
بهترین پیشنهاد به شما استفاده از افزونه W3 total cache است که میتوانید وردپرس را به memcache وصل نمایید
فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!
-
-
June 23rd, 2014, 16:31
سایتتون رو ببرین یا روی سرورمجازی که فایروال سخت افزاری داشته باشه و از کلاد فلر هم استفاده کنین همین.
مدیر سرور خیلی خوبی هم دارین که اینجوری بوده باهاتون
-
-
June 23rd, 2014, 16:47
عضو انجمن
دارند مودبانه میگند سایتتون زیاد مصرف میکنه. با محدود کردن ای پی ها مصرف رو کم کردند.
جابه جا کنید. پی ام بدید به من ببینم چطوریه داستان سایتتون.
-
-
June 24th, 2014, 01:29
میتونم چند تا سوال بپرسم
سایتتون تو کدوم کشور میزبانی میشه؟
اینکه میفرمایید تایم ات میده چند تا ، شبکه و پینگ تایم آت میده یا وب سرور
توی زمان تایم آت ، کنترل پنل بالا میاد؟
-
-
June 24th, 2014, 08:46

نوشته اصلی توسط
ULTRAWEB
سایتتون رو ببرین یا روی سرورمجازی که فایروال سخت افزاری داشته باشه و از کلاد فلر هم استفاده کنین همین.
مدیر سرور خیلی خوبی هم دارین که اینجوری بوده باهاتون
دوست عزیز سایت من که یک سایت معروف نیست که تعدا بازدید بالا یا یوزر آنلاین زیادی داشته باشه. نهایت یوزر انلاین من 10 نفر هستش و تعداد بازدید یونیک سایت من میانگین 600 نفره.

نوشته اصلی توسط
Cpt.Liux
دارند مودبانه میگند سایتتون زیاد مصرف میکنه. با محدود کردن ای پی ها مصرف رو کم کردند.
جابه جا کنید. پی ام بدید به من ببینم چطوریه داستان سایتتون.
مصرف منابع بالایی نداره سایت ما. پهنای باند هم همیشه اضافی میاد.

نوشته اصلی توسط
MajorHost
میتونم چند تا سوال بپرسم
سایتتون تو کدوم کشور میزبانی میشه؟
اینکه میفرمایید تایم ات میده چند تا ، شبکه و پینگ تایم آت میده یا وب سرور
توی زمان تایم آت ، کنترل پنل بالا میاد؟
المان هستش.
معمولا وقتی گیر میزد دیگه هر بار صفحه رو لود میکردی تایم اوت میداد. مثلا وقتی یه پست منتشر میکردم تایم اوت میداد ولی پست هم منتشر میشد.
تست نکردم ببینم کنترل پنل بالا میومد یا نه.
-