-
نیازمند به یک فروشگاه با قالب شبیه سایت . . . <<<فوری>>>
طراحان فروشگاه عزیز
به یک فروشگاه ساز نیاز دارم با شرایط و امکانات زیر :
1-قالب فروشگاه اختصاصی و شبیه به سایت : Ingersoll Rand Rotary Screw Air Compressors - AirCompressorShop.com
برای توضیحات بیشتر در ارتباط با قالب پ خ بزنید .
2- پرداخت آنلاین لازم نیست . سیستم پرداخت در محل هم لازم نیست .
3-ثبت فیش و آخرین اخبار و ارسال خبرنامه به کاربران و لینکستان و . . . سایر امکانات فروشگاه ساز ها رو داشته باشه . . .
4-امکان ارائه دانلود فایل برای کاربران ویژه سایت
سریع لود شدن سایت هم مهمه
با تشکر لطفا قیمت بدید
منتظرم . . .
-
-
June 9th, 2010 10:03
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : نیازمند به یک فروشگاه با قالب شبیه سایت . . . <<<فوری>>>
دوست عزیز میتونید از پرستاشاپ فارسی استفاده کنید. رایگان در عین حال قدرتمند و زیبا.
پرستا شاپ فارسی - فروشگاه ساز متن باز و رایگان است
انجمن پرستا شاپ
-
تعداد تشکر ها از nasa_de به دلیل پست مفید
-
سلام دوست عزیز من می تونم به ایران را با لایسنس با یه قیمت مناسب از سایتش بخرم برات هرچی هم که بخوای داره با 16 قالب فروش کارت شاژ هرچی که فکر کنی برات قانونی بخرم چون با مدیران سایتش کار می کنم
-
-

نوشته اصلی توسط
saftaber114
سلام دوست عزیز من می تونم به ایران را با لایسنس با یه قیمت مناسب از سایتش بخرم برات هرچی هم که بخوای داره با 16 قالب فروش کارت شاژ هرچی که فکر کنی برات قانونی بخرم چون با مدیران سایتش کار می کنم
دمو لطفا ؟
-
-
June 11th, 2010, 06:11
سلام برو تو این سایت اصلیش هست ولی اگر خواستی با من تماس بگیر تا با تخفیف برات بخرم ایمیلم این هست
saftaber114@gmail.com
---------- Post added at 06:11 AM ---------- Previous post was at 06:07 AM ----------
اینم ادرس سایت یادم رفت بگم
اراد گستر | فروشگاه ساز اينترنتي ، ميزباني وب هاستينگ ، ثبت دامنه ، تجارت الکترونيک ، هاست ، ثبت دومين ، هاستينگ ، ميزباني وب ، هاست ، وب ها
---------- Post added at 06:11 AM ---------- Previous post was at 06:11 AM ----------
اینم ادرس سایت یادم رفت بگم
اراد گستر | فروشگاه ساز اينترنتي ، ميزباني وب هاستينگ ، ثبت دامنه ، تجارت الکترونيک ، هاست ، ثبت دومين ، هاستينگ ، ميزباني وب ، هاست ، وب ها
-