درود.
معمولا دیدین که وقتی کلمه ای رو توی گوگل سرچ میکنین علاوه بر نتایج جستجو هاش برخی لغات رو هم در همون صفحه اول بصورت تبلیغات قرار داده.شرکت های زیادی هستند که واسطه هستند برای گذاشتن این تبلیغات.
میخواستم راهنماییم کنین که چطور من خودم میتونم این تبلیغات رو شخصا به گوگل سفارش بدم و تبلیغ سایت خودم رو به ین شکل بذارم.تصویری هم گرفتم تا ببینید که به چه صورت میگم.
یا باید به شرکت هایی که تبلیغ میدن تبلیغ خودت رو بدی تا برات بزارن
یا باید از خود همون شرکت ها پنل تبلیغات گوگل رو با مثلا فلان قدر شارژ خریداری کنی.
یا باید کپن AdWords داشته باشی و خودت یه اکانت بسازی و کپن رو توش قرار بدی.
اگه خودت پنل داشته باشی خیلی کارا برات راحتره. مثلا میتونی یه کلمه کلیدی مثلا هاست رو خودت تعیین کنی که چقدر میخوای بابتش پول بدی (به ازای هر کلیک مثلا 0.01 دلار). بعد هر تعداد کلیک که روش بخوره همینقدر کم میشه.
بهترین نوع تبلیغات در اینترنت تبلیغات در گوگل هستش. 100 درصد نتیجه ای رو میخواید میگیرید.
یا باید به شرکت هایی که تبلیغ میدن تبلیغ خودت رو بدی تا برات بزارن
یا باید از خود همون شرکت ها پنل تبلیغات گوگل رو با مثلا فلان قدر شارژ خریداری کنی.
یا باید کپن AdWords داشته باشی و خودت یه اکانت بسازی و کپن رو توش قرار بدی.
اگه خودت پنل داشته باشی خیلی کارا برات راحتره. مثلا میتونی یه کلمه کلیدی مثلا هاست رو خودت تعیین کنی که چقدر میخوای بابتش پول بدی (به ازای هر کلیک مثلا 0.01 دلار). بعد هر تعداد کلیک که روش بخوره همینقدر کم میشه.
بهترین نوع تبلیغات در اینترنت تبلیغات در گوگل هستش. 100 درصد نتیجه ای رو میخواید میگیرید.
شما میگین که باید از همین شرکتها این پنل رو بگیرم.ممنون میشم اگر راهنماییم کنین که این شرکتها خودشون این پنل هارو از کجا میگیرن.چون در اینصورت هزینه ی بیشتری باید بدم.ضمنا یکی از همین شرکتهایی که میشناسین که این خدمات رو ارایه میدن رو بهم معرفی کنین.
دوستان منم میخوام با کلمه ( دانلود فیلم ) بزارم
ارزش داره وقتی *****ه تبلیغات؟
برای هر کلیک چقدر هزینه دار؟
ایا سایت فیلم قبول می کنند؟
کدوم شرکت تبلیغ میده؟ شرکت ایرانی