با سلام من قبلا هاست از اینا داشتم اما سایت دوروز بسته بود و به تیکت ها هم جواب نمیدادن
شما نظرتون چیه؟
دنبال یک نمایندگی هاست لینوکس خوبم
با سلام من قبلا هاست از اینا داشتم اما سایت دوروز بسته بود و به تیکت ها هم جواب نمیدادن
شما نظرتون چیه؟
دنبال یک نمایندگی هاست لینوکس خوبم
گروهشون رو می شناسم ایشون را تایید می کنم پارسال از یس آپ سرور ارایه میداد که اکثرا هم قیمت خوبی داشت.
در مورد هاست لینوکس در خدمت هستم !
اما قطعی سرویس ممکن برای هر هاستینگی ایجاد بشود و این نشانه بی کیفیتی نیست اگر شما مشتریان گرامی کم لطفی نکنید !
سلام
به جرات میتونم بگم بد ترین بی اخلاق ترین دروغ گو ترین هاستینگی که در این سال ها میشناسم همین تهران هاستنیگ هست
به هیچ عنوان هیچ معامله ای با این شخص را توصیه نمیکنم
اگر خواستین پیام خصوصی بزنین مدارکشم براتون ارسال میکنم که خودتون قضاوت کنید
بنده نزیک یک سال و نیم پیش سر قضایای این اقا 10 بار به فتا و دادسرا رفتم و درخواست زدم . enamd ایشون هم البته مطمئن نیستم ولی فکر میکنم سر همین قضیه باطل شد!
به هیچ عنوان ایشون توسیه نمیشه
مشکلات زیادی داشتیم.... در دوران دور
بستن وب سایت ها بدون هماهنگی - تمدید نکردن سرور
یک روز مانده به اعتبار سرور اعلام کردن که سرور و برای شما تمدید نمیکم - تصور کنید یک سرور که 20 مشتری روی اون قرار داره....
بعد از اون هم اولین جایی بود می دیدم که می گفتن باید 10 روز زودتر سرور را تمدید کنید - در واقع هر 20 روز پول یک ماه سرور را می گرفتن
دلار هم وقتی شما کارتون پیگر بود و مثلا آی پی می خواستید میگفت 4000 هزار تومان و شما هم مجبور بودی پرداخت کنی
نمایندگی هاست هم داشتیم ازشون در قدیم - ناگهانی سایت ها رو بسته و چندتا بک آپ نصفه و نیمه بهتون میدن و خودشون هم می دنن کارایی نداره
نمایندگی درصدی فروش سرور مجازی هم داشتیم - دقیقا می پرسید چی می خواید که همون و بهتون نده! ( خیلی راحت عرض کردم)
در کل به هیچ عنوان از طرف بنده پیشنهاد نخواهند شد
موفق باشید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
نماد هم ندارن میدونم دروغ گو هستن مجبور شدم سرویس بگیرم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)