-
عضو انجمن
سرور برا ایمیل تبلیغاتی میخوام
سرور با رم حداقل 512 مگابایت پردازشگر 1000 مگاهرتز هارد زیر 10 گیگ نصب و کانفیگ دایرکت ادمین http://forum.pdev.ir/index.php?showtopic=33 با توجه به این لینک رایگان باشه امکان تعویض ای پی در هر زمان و هر تعداد باشه سرور یا ایپی بخاطر اسپم بسته نشه برخورد پشتیبانی خوب باشه ما خودمون سرور اختصاصی داریم با دیتاسنتر dacentec کار میکنیم دیتاسنتر خوبیه ولی چون رو اسپم حساسه مجبوریم از جای دیگه سرور بخرم برای ایمیل رو اسپم حساسه سرعت ارسال بالا باشه 12 ساعت سرور تست میشه اگر مورد قبول بود که هیچی وگرنه بازگشت وجه داشته باشه
تاکید میکنم بخاطر اسم سرور یا ایپی بسته نشه همکاران افر بدن
-
تعداد تشکر ها ازn4ser به دلیل پست مفید
-
June 8th, 2014 15:39
# ADS
-
پاسخ : سرور برا ایمیل تبلیغاتی میخوام
اس ام تی پی سرور شرکت رو بهتون پیشنهاد میکنم نه سرور رو چون شما زیاد ارسال میکنین و................(نام ارسال شد)
-
تعداد تشکر ها ازULTRAWEB به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ULTRAWEB
اس ام تی پی سرور شرکت رو بهتون پیشنهاد میکنم نه سرور رو چون شما زیاد ارسال میکنین و................(نام ارسال شد)
سلام
منم یه پنل ارسال ایمیل میخوام شما دارید چیزی؟
-
تعداد تشکر ها ازtaha_2011 به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
n4ser
سرور با رم حداقل 512 مگابایت پردازشگر 1000 مگاهرتز هارد زیر 10 گیگ نصب و کانفیگ دایرکت ادمین
http://forum.pdev.ir/index.php?showtopic=33 با توجه به این لینک رایگان باشه امکان تعویض ای پی در هر زمان و هر تعداد باشه سرور یا ایپی بخاطر اسپم بسته نشه برخورد پشتیبانی خوب باشه ما خودمون سرور اختصاصی داریم با دیتاسنتر dacentec کار میکنیم دیتاسنتر خوبیه ولی چون رو اسپم حساسه مجبوریم از جای دیگه سرور بخرم برای ایمیل رو اسپم حساسه سرعت ارسال بالا باشه 12 ساعت سرور تست میشه اگر مورد قبول بود که هیچی وگرنه بازگشت وجه داشته باشه
تاکید میکنم بخاطر اسم سرور یا ایپی بسته نشه همکاران افر بدن
شما از همکاران انتظار دارید آی پی های سرور رو اسپم کنند و هر چند تا آی پی خواستید عوض بشه؟
شما روی هر سرور مجازی بعد از یک تعداد اسپم خواهید شد شاید 1000 ایمیل شاید 100 ایمیل
بعد از اینکه چند جا رو تست کردین متوجه خواهید شد یا اینکه سرور رو 100% کانفیگ کنید تمامی موارد رو انجام بدین و برای مثال ساعتی 300 ایمیل ارسال کنید
در صورتی که سرویس تجاری نیاز داشتید تیکت کنید
هزینه ارسال هر 100.000 ایمیل 185.000 تومان میباشد و در صورتی که حتی 1 ایمیل شما اسپم شد کل هزینه برگشت داده میشه.
این سرویس تجاری هست و سرورهای ارسال نزد یاهو، جیمیل و کلیه سرویس دهندگان ایمیل وریفای شده هستند.
-
تعداد تشکر ها ازParsWebIT به دلیل پست مفید
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
taha_2011
سلام
منم یه پنل ارسال ایمیل میخوام شما دارید چیزی؟
حدود 1 ماه دیگر، ایمیل مارکتینگ هزارنویس راه اندازی می شود.
هزاران هزاران ایمیل را به راحتی به Inbox ارسال کنید.
شرکت "
فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی
تیکت] با
واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی
تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [
ضروری] : 09125362909 - 09332354071
-
تعداد تشکر ها ازaligoli به دلیل پست مفید
-
سلام .
یک همچین سروری فکر نکنم ارزون باشه !
شما توانایی پرداخت هزینه ای مثلا 1 میلیون کمتر رو داری ؟
-
تعداد تشکر ها از StyleFa.iR به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
دوست من اگر واقعا دنبال راه اندازی سیتم ایمیل مارکتینگ هستید و براتون اهمیت داره حتما تماس بگیرید
من نه افر غیر حرفه بتون می دهم و نه غلو می کنم
2 سال وقت گذاشتم و راهنماییتون می کنم که بتونید ارسال ایمیل کنید و اگر دیتا بیس معتبر و واقعی داشته باشید و تصفیه شده
راهکاری هایی اختصاص می دهیم بتون تا 70 درصد اینباکس برود
ایمیل مارکتینک هیج تضمینی برای اینباکس شدنش نیست چون مولفه های زیادی دارد که باید رعایت شود
اگر تمایل داشتین تماس بگیرید
قیمت هم بسته به میزان ارسال ماهانه بین 50 تا 100 باید هزینه کنید . یک مقداری کانفیگ وجود دارد که باید بسته به خواسته شما ارائه شود
مطمن باشید تجربه خوبی بدست خواهید اورد
اگر خواستین می توانید به دفتر من در تهران تشریف بیاورید و حضوری صحبت هم کنیم
www.mobinhost.com
09191889367
سرور اختصاصی و مجازی ایران و خارج
تهران ، بزرگراه چمران ، خ باقرخان ، پ 64 ، واحد 13
-
تعداد تشکر ها ازmobinhost.in به دلیل پست مفید
-
-
تعداد تشکر ها ازn4ser به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
سلام
Rapid-VPS-2 -
سرور مجازی تحویل آنی (1 دقیقه)
منابع و کرنل 100% اختصاصی
RAM : 512MB
HDD : 40GB
CPU : 1 Core 2.8Ghz ~ 3.6Ghz
Monthly BW : 750GB
IPv4 : 1 Address
Ipv6 : Subject To availability
*در هر زمان می توانید میزبان منابع تخصیصی خود را بدون هیچ گونه اختلالی در سرویس ارتقا دهید
**می توانید به صورت جداگانه IP بیشتری سفارش دهید
قابلیت بوت ، ریبوت و خاموش کردن سرور و مشاهده مصرف منابع از پورتال کاربران
کنترل پنل کامل مستقل همه سرور های سفارش داده شده با قابلیت مدیریت تمامی ابعداد سرور به همراه نصب اولیه و مجدد خودکار نسخه های مختلف سیستم عامل های لینوکس ، ویندوز ، میکروتیک ،
قابلیت مشاهده و مدیریت منابع مصرفی
ماهانه 30 هزار تومان
http://portal.rasanegar.com/aff.php?aff=011&gid=46
موفق باشید
قیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
-
تعداد تشکر ها از dertgtr به دلیل پست مفید
-
June 8th, 2014, 22:14

نوشته اصلی توسط
n4ser
بنده افر خواستم نطر نخواستم؟

خودم سرور فروشم برای این گفتم تعویض ای پی چون جیمیل گوگل به اسپم حساسن شاید ایپی بلاک بشه این رو هم اضافه کنم با برنامه interspire email marketing که رو هاست نصب میشه ایمیل ارسال میکنم وگرنه سایت های هستند که رایگان تعداد بالا ارسال کنند به دلایل خاص میخوام سرور بگیرم تاپیک بخونید نمیتونین ارائه بدید اسپم نکنید
با سلام
این چیزی که شما می خواید رو من می تونم با یه بلاک /24 در دسترستون قرار بدم
منتها قیمتش بالا 1 میلیون مشکلی دارید با قیمت؟
-
تعداد تشکر ها از Raid_10 به دلیل پست مفید