-
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها ازhamid.soltani92 به دلیل پست مفید
-
June 7th, 2014 08:03
# ADS
-
پاسخ : آموزش نصب و کانفیگ bind dns
چه آهنگ سوزناکی بود اینقدر سوزناک بود نفهیدم recursion noکردی توی تنظیمات دی ان است یا نه
اخه میگن توصیه میشه البته ما که چیزی بلند نیستیم. اینقدر با میکروفن بازی میکنی بعدشم این بلاها سرت میاد توفیلمت صدای اهنگتو ضبط میکنه و توهم اینو واست به وجود میاره که شاید توی جیبتم همیشه باشه موفق باشی
-
تعداد تشکر ها از ULTRAWEB به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ULTRAWEB
چه آهنگ سوزناکی بود اینقدر سوزناک بود نفهیدم recursion noکردی توی تنظیمات دی ان است یا نه

اخه میگن توصیه میشه البته ما که چیزی بلند نیستیم. اینقدر با میکروفن بازی میکنی بعدشم این بلاها سرت میاد توفیلمت صدای اهنگتو ضبط میکنه و توهم اینو واست به وجود میاره که شاید توی جیبتم همیشه باشه موفق باشی
دوست عزیز اجباری تو غیر فعال کردن ریکرژن کوئری ها نیست! هرچند با فعال بودنش میتونید کوئری های ریکرسیو رو نادیده بگیرید، ولی فکر نمیکنم تو شبکه محلی شما کسی بخواد اسپوفینگ انجام بده!
-
-
هرکی از این نوشته بخواد استفاده کنه توی شبکه ی واقعی و خارج از لوکال نصب میکنه که بهش نیازداره فکر نمیکنی اینجوری!
در ضمن چون نوشتی کانفیگ اینم جز کانفیگ ها ی ابتدایی بود که فکر کردم لازمه همینجا بگم تا بچه هایی که از این اموزش استفاده میکنن
انجام بدن (البته من چیزی بلد نیستم) در ضمن فرقی هم نداره توی لوکال هم این بدرد میخوره و حتما نیازی نیست توی محیط شبکه واقعی اینترنتم استفاده شه.
((((((بقیه ی حرفام)))))
-
تعداد تشکر ها از ULTRAWEB به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ULTRAWEB
هرکی از این نوشته بخواد استفاده کنه توی شبکه ی واقعی و خارج از لوکال نصب میکنه که بهش نیازداره فکر نمیکنی اینجوری!
در ضمن چون نوشتی کانفیگ اینم جز کانفیگ ها ی ابتدایی بود که فکر کردم لازمه همینجا بگم تا بچه هایی که از این اموزش استفاده میکنن
انجام بدن (البته من چیزی بلد نیستم) در ضمن فرقی هم نداره توی لوکال هم این بدرد میخوره و حتما نیازی نیست توی محیط شبکه واقعی اینترنتم استفاده شه.
((((((بقیه ی حرفام)))))
ببخشید، این نوشته نیست فیلمه!
تمام این مقاله های آموزشی رو بگردید، میبینید که توی همشون ریکرژن آزاد هست.
Setup DNS Server step by step in CentOS 6.3/6.4/6.5 / RHEL 6.3/6.4/6.5 / Scientific Linux 6.3/6.4/6.5 | Ostechnix
How to install Bind on CentOS 6 | GeekPeek.NetGeekPeek.Net | Linux Guides and How To s
How to Install DNS (BIND) on CentOS 6.2 | Learn Basics of Linux OS, commands, tutorials, unix hotows, linux server tutorials in advance linux, mail server, dhcp, dns (bind)
DNS Server Installation Step by Step Using CentOS 6.5/6.4/6.3 | Unixmen
How to Setup DNS ( Bind ) Server on CentOS, RHEL 6 - TecAdmin.net
How to install dns server in centos 6
How to Install and Configure Bind Chroot DNS Server on CentOS 6.4 VPS
How to Install and Configure Bind 9 DNS on CentOS 6.3
Install and configure BIND DNS Server on Centos 6.3 or Redhat RHEL - IT Help Blog - We are making IT easily
How to Setup Master Slave DNS Server on CentOS 6 and RHEL - TecAdmin
حالا این یکی رو ببینید:
Setup and Configure A Secure DNS Server In CentOS - Redhat and Fedora
عنوان مقاله:
setup-and-configure-a-secure-dns-server-in-centos-redhat-and-fedora
توی این فرمایش شما رعایت شده....
اگر متوجه شدید که خدا رو شکر، اگر هم نشدید عذر میخوام! کوتاهی از من بوده!
- - - Updated - - -
در ضمن فرقی هم نداره توی لوکال هم این بدرد میخوره و حتما نیازی نیست توی محیط شبکه واقعی اینترنتم استفاده شه.
شما تو شبکه لوکالتون معمولا خودتون رو دیداس یا اسپوف می کنید؟ با خودتون هم دشمنی دارید؟:دی
-