سلام دوستان
همونطور که از عنوان تاپیک پیداست خیلی وقته دنبال یک فوق تخصص برای مدیریت سرورهای مجازی هستم.

بعد اینکه زیاد جستجو کردم و نتیجه ای نگرفتم گفتم دست به دامن یار قدیمی (فروم وب هاستینگ ایران اولین و بزرگترین فروم تخصصی هاستینگ به زبان فارسی) و اساتید اون بشم.

دوستان عزیز و اساتید محترم :دی!

بنده نیاز شدید دارم به یک آشنا به مدیریت سرور های مجازی .

چیکار باید انجام بده؟

من سرور مجازی رو میدم بهشون و ایشون اون و برای تک سایت (یعنی فقط میزبانی یک سایت) و یا چندین سایت (به عنوان هاستینگ) تحویل میدن.

سایت های میزبانی شده اکثرا سایت های پربازدید و مهمی هستن پس تو رو خدا یکی رو معرفی کنین که به کارش وارد باشه و کارش و بلد باشه چون کوچکترین کوتاهی از جانب ایشون برای ما سنگین تموم میشه .

یک خواهش دوستانه هم دارم که لطفا دوستان چه در اینجا(که بخش آموزش هست و آفر دادن ممنوعه و چه در پ.خ آفر ندن.) ولی اگه واقعا شخصی رو میشناسین که حتی خودشون همچین سرورهایی رو به صورت کاملا مدیریت شده ی حرفه ای ارائه میدن معرفی کنین .

لطفا دوستان واقعا اونی رو که مطمئن هست و میشناسن چه در زمینه ی ارائه ی همچین سرویس هایی و چه در زمینه ی مدیریت سرور های مجازی فوق تخصص :دی! هست و معرفی کنن .

برای اینکه با قوانین این بخش هم تضادی پیدا نکنه لطفا فقط آدرس سایتشون و یا هر پل ارتباطی که هست از شماره تلفن تا ایمیل و ... و یا فقط لینک پروفایلشون و بدین(از بچه های همین انجمن خودمون یعنی وب هاستینگ باشه بسیار عالی میشه.)

منتظر راهنمایی های دوستان هستم و پیشاپیش صمیمانه از تک تک اساتید و دوستان صمیمانه تشکر میکنم.