-
عضو جدید
-
-
June 6th, 2014 13:17
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : مشکل ایندکس شدن صفحه اصلی وردپرس بجای صفحات
فقط همين يه مطلب به اين صورت هست ؟ يا همه ؟
-
-
عضو جدید
همه اینطوری هستند !!! نمیدونم چرا
دوستان عزیز و همیشگی , به دلیل مشکلات و پروژه ها نمیتونم زیاد به انجمن بیام و پاسخگو باشم اما شما میتونید به سایت بنده بیایید و پاسخگو شما انجا هستم.

my-wp.ir | وردپرس من

-
-
عضو انجمن
روزي چند تا ورودي گوگل داريد ؟ سايت رو توي وبمستر تولز ثبت كرديد ؟ نقشه سايت رو چطور ؟
-
تعداد تشکر ها از MihanV به دلیل پست مفید
-
دوست عزیز لطفا بگید همه مطالب اینطوره؟
یا فقط این یه دونه است؟
-
تعداد تشکر ها از elipihost به دلیل پست مفید
-
عضو جدید
سلام
اگه اشتباه نکنم مطالب سایتتون را کپی می کنید!؟
دارید پنالتی میشید !!!
آتیس هاست
سرور مجازی ، میزبانی وب ، هاست دانلود ، طراحی سایت ، دامین
شاره ثبت : 516726 | شماره تماس : 55703143-021
-
تعداد تشکر ها از agraph به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mohammadtavan
دوستان عزیز سلام خسته نباشید . میخواستم بپرسم کسی میدونه چرا مطالبم توی گوگل ایندکس نمیشه ؟ یعنی لینک اصلی بجای صفحه مورد نظر میاد بالا !!! اما توی سایت بالا مشاهده میکنید خود مطلب ایندکس شده !!
دوستانی که بتونن این مشکل رو حل کنند جایزه نقدی دریافت میکنند . خواهشن راهنمایی کنند استادان ارجمند

احتمالا مطالب سایتتون رو کپی میکنید یا با سایتی تبادل لینک کردید که پیچ رنکش 0 هست یا یک سایت با پیچ رنک 0 لینک شما را داخل سایتش گذاشته
بهتره لینک گوگل و آلکسا و یاهو و بینگ رو داخل سایتتون قرار بدید در تمامی صفحات بعد افزونه yoast seo رو نصب کنید شاید درست بشه.
-
تعداد تشکر ها از HiradHost به دلیل پست مفید
-
عضو جدید
نه دوست عزیز کپی برداری نمیکنم , دستی مینویسیم مطالبم رو !!! اما خوب اسم رو دیگه نمیشه که ننوشت , اسکریپت vip خوب چی بنویسم!!!؟؟؟ 80% تا 90% اختصاصی کارم
- - - Updated - - -
سایت رو توی گوگل و ... ثبت کردم , سایت مپ هم ثبت کردم توی الکسا هم ثبت کردم . والله نمیدونم فکر میکنم بخاطر وردپرس سئو باشه . تعغیرات که انجام دادم اینطوری شد . تنظیمات برگردوندم اما باز....
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
HiradHost
احتمالا مطالب سایتتون رو کپی میکنید یا با سایتی تبادل لینک کردید که پیچ رنکش 0 هست یا یک سایت با پیچ رنک 0 لینک شما را داخل سایتش گذاشته
بهتره لینک گوگل و آلکسا و یاهو و بینگ رو داخل سایتتون قرار بدید در تمامی صفحات بعد افزونه yoast seo رو نصب کنید شاید درست بشه.
نه دوست عزیز کپی برداری نمیکنم , دستی مینویسیم مطالبم رو !!! اما خوب اسم رو دیگه نمیشه که ننوشت , اسکریپت vip خوب چی بنویسم!!!؟؟؟ 80% تا 90% اختصاصی کارم
فکر میکنم بخاطر وردپرس سئو باشه . تعغیرات که انجام دادم اینطوری شد . تنظیمات برگردوندم اما باز....
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
agraph
سلام
اگه اشتباه نکنم مطالب سایتتون را کپی می کنید!؟
دارید پنالتی میشید !!!
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
MihanV
روزي چند تا ورودي گوگل داريد ؟ سايت رو توي وبمستر تولز ثبت كرديد ؟ نقشه سايت رو چطور ؟
90% بازدید من از گوگل هست توی وبگذر . اما فقط از صفحه اصلی
دوستان عزیز و همیشگی , به دلیل مشکلات و پروژه ها نمیتونم زیاد به انجمن بیام و پاسخگو باشم اما شما میتونید به سایت بنده بیایید و پاسخگو شما انجا هستم.

my-wp.ir | وردپرس من

-