سلام دوستان
دامنه com توسط هاستینک ایرانی به ثبت رسوندم. همیزش به نام خودم هست اما چطور میتونم از شر این هاستینگه خلاص بشم؟ با هستینگه مشکل دارم نمیخوام کنترلی بر دامنم داشته باشه! در کل نمیخوام دیگه آدرس این آقا رو بزنم واسه وارد شدن به پنل دامنم
سلام دوستان
دامنه com توسط هاستینک ایرانی به ثبت رسوندم. همیزش به نام خودم هست اما چطور میتونم از شر این هاستینگه خلاص بشم؟ با هستینگه مشکل دارم نمیخوام کنترلی بر دامنم داشته باشه! در کل نمیخوام دیگه آدرس این آقا رو بزنم واسه وارد شدن به پنل دامنم
ابتدا کد انتقال دامنه خود را دریافت کنید و سپس به پنل ثبت کننده دامنه دیگری دامنه خود را با استفاده از کد انتقال منتقل کنید.
اُکسين سرور ارائه دهنده خدمات ميزباني وب|شماره ثبت 4587|یـ11ـازده سال سابقه درخشان|شماره تماس 42254600-061
فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!
کد انتقال رو چجوری بدست بیارم؟
به هاستینگ تیکت بزنید و بگید که میخوام دامنه خودم رو انتقال بدم کد انتقال بدهین.
و اونها موظف هستند که این کد رو در اختیار شما بگذارند.
اگر در رسلرکلاب باشید نیازی به تیکت به هاستینگ نیست و به راحتی میشه خودتون انتقال بدین.
اما اگر رسلو باشه که سخت هست !
ارائه سرورهای اختصاصی دیتاسنتر هتزنر (Hetzner) بدون هزینه Setup در ایران
IR Telegram : @Sina_moosavi_a Mobile IR : +989307154848
www.ParaServer.Net
دوتا بحث پیش میاد شما میخواین مستقل باشین در همین ریسلو یا کلا انتقال بدین به یک رجیسترار دیگه (البته اگه شما میخواین کسی که برات تو ثبت کرده دسترسی نداشته باشه همین که بیاد توی پنل جدیدتون دسترسی قطع خواهد شد.)
خوب انتقال توی همین ریسلو بسیار راحته برخلاف این چیزی که دوستمون گفتند حتی راحت تر از ریسلرکلاب
به روش زیر عمل کنید کنید:
کاستومری ( مبدا) که میخواهید دامنه ای را از آن به کاستومر دیگر (مقصد) ارسال کنید را انتخاب کنید یعنی به قسمت دیدن مشخصات آن بروید و سپس در دکمه آبی رنگ سمت راست صفحه یعنی Actions بروید و در زیرمنوی آن move products را انتخاب کنید و پس از آن در کادر مربوطه ایمیل کاستومر جدید را وارد کنید و بقیه مراحل را ادامه بدهید تا دامنه منتقل بشود
? How to move domain in Resello :
select the customer to which the prodoct belongs, then go > Actions > move products, and follow instructions
از domain.com خرید کنم منیتونم دامین هام رو به پنل domain.com منتقل کنم؟
- - - Updated - - -
یه سوال دیگه مشخصات رو باید دقیق وارد کنیم!؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)