با سلام
امروز متوجه شدم كه رنك يكسري از سايتها نزول زيادي كرده ، مي خواستم بدونم دوستان ديگه هم به يك همچين موضوعي برخورد كردند و دليلش چيه؟
با تشكر
با سلام
امروز متوجه شدم كه رنك يكسري از سايتها نزول زيادي كرده ، مي خواستم بدونم دوستان ديگه هم به يك همچين موضوعي برخورد كردند و دليلش چيه؟
با تشكر
با كيفيت بالا و هزينه پايين تبليغات كنيد :تبليغات كليكي جامعه مجازي سايه پاسخگويي نيازهاي شماست
سایتهای ایرانی خیلیاشون رنکشون افت کرده. از 4 به صفر هم داشتیم
4-5 تا از سایتام که انتظار داشتم از صفر به 2-3 برسن جنب نخوردنخدا رو شکر رو صفر موندن
البته با دروغای شاخ داره این (*&^%$#@! نباید انتظار بیشتری داشت. من جای گوگل بودم آی پی های ایرانیا رو بلوک میکردم
نمونه: Fars News Agency :
دلیلش میتونه پاک شدن پست های سایت باشه
قطعی زیاد سایت
دیر به دیر آپدیت شدن سایت
اینجور چیز ها باشه[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 05:36 PM ---------- Previous post was at 05:33 PM ----------
خدا رو شکر به جای گوگل نیستی![]()
والا ما 2 ساله رو رنك 2 گير كرديم.اصلا هم اهميتي بهش نميديمگوگل كيلويي چنده
رتبه يكي از سايتام از n/a به 3 تبديل شد.
بقيه رو 3 موندن!نه كاهش نه افزايش!
من 4 بودم ت***ی هم نخورده همون 4 هست
من خودم دو تا دامنه داشتم كه يكي رنگ 2 و ديگري 3 بوده و هر دو دامنه 2 پله سقوط كردند. واقعا كه مسخره است
با كيفيت بالا و هزينه پايين تبليغات كنيد :تبليغات كليكي جامعه مجازي سايه پاسخگويي نيازهاي شماست
گوگل کی آپدیت کرده ؟ جدیدا ؟
الان هر 3-4 ماهه يك تغيير كامل تو رنك سايتها ميده ، يا حسابي كم ميكنه و يا افزايش بي دليل ميده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)